Jó estét mindenkinek. Sajnos én nem tudtam elaludni, mert értetlenül állok a mai meccs után. Előre közlöm,hogy nem a 'savanyú a szőlő' effektusban szenvedem.
Nem értem, hogy egy ilyen technikailag fejlett és a sportszerűség határait feszegető csapat miért játszatja gyerekeit egy olyan bajnokságban ahol az egész mezőnyön át tudnak gázolni. 97 lőtt és 7 kapott gól arra enged következtetni, hogy --talán rossz helyre pozicionálták Őket?

Attól hogy a Sólymok, a Dalnoki Akadémia gyengébbik fele, ebben a korosztályban kimagasló eredményekre hivatott. Lásd: A volt 'A' keret vezeti az MLSZ kiemelt bajnokságát. Lehet, hogy nem merték Őket idősebbekkel, vagy kiemelt csapatokkal játszatni. Nyilvánvaló, hogy mi azért indítottuk a gyerekeinket egy 1 évvel idősebbek korosztályban, mert U12-ben igen kevés hasonló erelyű ellenféllel találkozhattunk volna.
Itt szeretném megjegyezni, hogy estére rendbe jött Tici lába, amit az egyik ellenfél labdástúl a alapvonalon túlra száműzött. Az személy szerint engem háborít fel, hogy a b. szülő azt kiabálta be, hogy szimulál a fiam.

Külön öröm számomra, hogy ugyanezt a több mint másfél évvel idősebb bokarugdosós védőt megkerülve, fejes góllal büntette az ellenfelet.
Na, megyek aludni. Jó éjt: Isi
HAJRÁ ETALON! HAJRÁ FIÚK! HAJRÁ GLORIETT '99!