Beszámolók,értékelések

Általános üzeneteknek

Re: Beszámolók,értékelések

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.08. 09:02

Drága Anikó!

Van elképzelésed ki a sepregető??? Aztat nem seprűvel csinálják! :D
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.08. 09:19

Kedves Janosz,

hozzászólásaid alapján Te is a Nagyok közé tartozol!
Sőt, olyan Nagy vagy, hogy még interjút is csinálnék Veled:

Aki kérdez: Anikó, aki válaszol: Janosz!

Kedves Janosz,

mostanában nagy érdeklődés övezi a hozzászólások számához tartozó játékosi posztokat.
Ki találta ki ezt a "rendszert?
Felsorolnád, kérlek, hogyan is követik egymást pontosan a lehetséges pozíciók, és milyen hozzászólásszám szükséges hozzájuk?
Mint Betty is kérdezte, van-e élet a "góllövő" után is?

Válaszaidat előre is köszönve,

maradok tisztelettel:

S.A.
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.08. 09:51

Még 2 kérdés:

Azt mind tudjuk, hogy rengeteget dolgozol a honlappal. Mik is pontosan az "önként vállalt feladataid"?
Mennyi idődet viszi el az ezzel való foglalkozás?

A.
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.03.08. 09:58

Szia Anikó!
Gondoltam azért írsz, mert kész terved van a rangok vonatkozásában, de természetesen szívesen mellékelem a rangok beosztását, amit a Nagyok készítettek./ Köztük én is/
kispadmelegítő 25
- cserepadkoptató 50
- szertáros 75
- Labdaszedegető 100
- Sepregető 150
- Passzolgató 200
- cselezgető 250
- góllövő 300
- csodacsatár 350
- gólkirály 400
- aranylabdás 450
- pályaedző 500
- vezetőedző 550

És akkor itt hagyok helyet Neked, és a Többieknek....... Üdv! Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.03.08. 10:02

Szia Anikó!
Utolsó két kérdésed már lapzárta után érkezett, de a főszerkesztő engedélyezte a válaszadást.
Nem tekintem feladatnak, ez egy életforma,hivatás és önkéntes.Az idő meg nem létezik. Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.03.08. 10:08

Én többet meg sem szólalok, mert nem akarok sepregető lenni! Még a végén Anikó repülésre szólít, pedig Isi időben figyelmeztette, hogy a pozíciónak semmi köze a seprűhöz! :D
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.08. 10:40

Na, Betty, lassan pattanj a seprűdre, azon járj, ne kabrión 8-)

(Bocs, csak azért írtam, mert túl magas labdát adtál, nem hagyhattam lecsapás nélkül...)

Isi meg csak csöndbe próbálgassa a saját pozícióit, ne szólogasson be ;) Majd ha leállhat már velem cselezgetni, akkor, na szóval akkor. Akkor nem tudom, mi van.

Kösz Janosz, ittam betűidet :idea:

Majd jelentkezem a kész reformokkal.

A.
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.20. 12:34

Tarnóczy István irása:

Budafoki LC- Gloriett SE 'A' 0-3
Szombaton az időjósok rémítgettek, hogy rossz, esős idő várható. Vasárnap kora reggel negyed-fél nyolc körül indult a csapat a XXII. kerület sportpályájára. Hiányzók: Szentkirályi Krisztián és Balogh Tibor. Nyolckor mint mindig, mindenki megkereste a helyét; fiúk-öltöző, szülők-pánikszoba összeállításban. Kilenckor pontosan, kicsit napsütötte időben fújta meg a bíró a mérkőzés kezdetét jelző sípját.
Hát, ez a csapat teljesen más, mint ősszel. Méretesebbek, sportosabbak, és agresszívabban játszák a focit. Első félidőben nem történt semmi különös fej-fej mellet az ellenfél oldalán próbáltuk tologatni a labdát. Sajnos egy ziccert sem sikerült kialakítani. Kétszer örültünk idő előtt: Laci kapufára vágta, Bence éppen fölé fejelte. Az ellenfél 11-es játékosa visszabeszélésért sárga lapot kapott.
Második félidőt már Benyó Atika kezdi, Janika helyett. Minden tekintetben megállta a helyét, gratulálok. Amikor a ladba nem volt középcsatárunknál akkor is az ellenfél rugdosta a bokáját. Nem értem, hogy egy képzett hátvédnek, miért kell unfair rosszindulatú játékkal rombolni saját csapata renoméját.
Imike meglódul, a 16-on belül aláver, a 11-es játékos. Valószínűleg utal a mezszámára a kapott büntető. Marci higgadtan a jobb alsóba gurítja. 0-1. Azonban az ellenfél nem kap lapot.
Öt perccel később, szintén Imike lódul meg, Elviszi az ötösön belülre, a kapus mellett a hálóba gurítja. Természetesen a rugás után megint összeakasztja a lábát a 11-es játékos. Pirosat kellene már adni- kántálják a szülők. Mintha éreznénk- ebből még sérülés lehet!
Bence lódul meg, ötös sarkáról bepasszolja Lackónak, aki tovább passzolja a hálónak. 0-3.
Már az érezhető favágás fokozódik melyet kép csapattársunkat érint leginkább. Szó szerint tisztán szétrugják Imi és Bence lábát. Ezekért még két sárga villan, igaz nem annak aki a sérülést okozta. Mindkét gyereket le kell hozni a pályáról, így 8 mezőnyjatékossal fejezzük be a mérkőzést, ahelyett, hogy az ellenféltől lett volna két kiállítás. Szomorú. :( :( :(
Sokkal jobban kellene vigyázni a gyerekek testi épségére. Vegyes érzelmekkel jövünk le a pályáról.

Hajrá Gloriett! Hajrá Fiúk! Gratulálunk!
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.03.21. 05:46

Budafok-Gloriett
Megnéztem a tavalyi meccsünk adatlapját, csak foltokban sikerült megtalálnom a tegnapi játékosokat. Remélem a tegnapi mérkőzés adatlapja is felkerült az internetre.
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.03.26. 21:00

Sziasztok,

ha valakit érdekel, " pár szó" a mai B-csapatos mérkőzésről:

Az A-csapatot játékosként Geri és Kevin, szurkolóként Normen képviselte ma a BVSC ellen a Tatai úti pályán.

Gyönyörű időben indultunk el a suli elől Csizmazia Laci felvezetésével a mérkőzésre. (Megjegyzem, őt volt esélyem követni:-)
Mire odaértünk, az ég beborult, feltámadt a szél, amely a tekintélyes méretű salakos pálya porával bőségesen megszórt minket párszor:-(
A meccs 1/2 2-kor kezdődött, az első félidőben az ellenfél egy alkalommal sem lépte át a felezővonalat, mi támadtunk.
Szünetben ízelítőt kaptunk edzői mentalitásból, az ellenfél edzője olyan hangerővel szidalmazta a társaságot, hogy még a mieink is megszeppenten mentek vissza a pályára.
Talán ez lehetett az oka, hogy ebben a félidőben már átmerészkedtek a mi térfelünkre, ezzel alkalmat adtak Kevinnek arra, hogy többször sikeresen megmutassa magát a védői poszton. A végeredmény: 13:0-ra nyert "B"-csapatunk :)
Geri mindent beleadott, rengeteg helyzete volt a meccs alatt, körbelőtte a kaput, de sajnos ma nem sikerült ezeket góra váltania :?
Normen szintén besegített, bemelegítette a kapusokat és lelkesen focizott, illetve rohangált az elrúgott labdák után a kapu mögött ;)
A B csapatot most a 2000-sek is segítették, Potornai Levi 3 és Biri Laci 1 gólján kívül Marcell és Zalán, az ikrek és Csonka Andris voltak többször is eredményesek.

Anikó
Anikó
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó