Beszámolók,értékelések

Általános üzeneteknek

Re: Beszámolók,értékelések

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.04.09. 17:19

Sziasztok,

Kedves B és A csapatos fiúk,

nagyon ügyesek voltatok ma, igazán jó ellenféllel szemben nyertetek!!!

Kokó ma nagyon hajtott, a hangját se lehetett hallani ;), 2 gólt is szerzett, Benyó Ati egyet. Kevin megint jeleskedett a védekezésben, nagy segítségére volt mind a két kapusnak (itt Balázsra és Normenre gondolok, nem az ellenfél hálóőrére:-), sőt, még az ellenfél hálójába is betalált :D.

A B csapatból Potornai Levi és Andris volt eredményes.

Köszönet Imikének a szurkolásért és a labdaszedegetésért :) .

Gratulálok mindenkinek!

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: ati » 2011.04.09. 21:26

Szia Anikó!

Nagyon jól esett,hogy gólszerzőnek láttad az Atit is,de ez (sajnos) nem így volt.
A gólokon a következő labdarúgók osztoztak:Kokó 2,Andris,Levi,Kevin.
Bocsi.
Ati
Sokak szerint a labdarugás élet-halál harc. Nem értem azokat az embereket akik ezt gondolják. Szerintem sokkal több annál!
ati
cserepadkoptató

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.04.10. 09:18

Szia Ati,

annyira örülök, hogy pár pillanatnyi örömet szerezhettem Neked ;)

Estére nekem is gyanús lett, hogy ez már 6:1 kellene, hogy legyen, ha összeadom a gólokat :(
A beszámolónak nem nevezhető dicsérő szavaimban szereplő góllövőket 3, magát meg nem nevezni kívánó focista segítségével szedtem össze, senkit nem akartam kihagyni, gondoltam, előbb-utóbb csak kiderül, ki a kakukktojás :roll:

Én kérek elnézést...

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.04.26. 20:52

Sziasztok,

jól érzem, hogy zavar van az erőtérben? Vagy ezek a meccsek már senkinek sem érnek már meg egy kis időt, hogy írjanak róluk?
Vagy mindenkiben van egy tüske? Vagy??

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.04.26. 20:53

Hű, cselezgető lettem :o
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.04.27. 20:31

Szia Anikó!

Részemről időhiány a legnagyobb gond, de néhány nap és remélem lesz időm beszámolókat írni, mert azért legbelül mélyen szeretek írogani ;)

Pá: cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.04.28. 08:30

Szívesen rendszeresíteném a tegnapi játékvezetőt a meccseinken. Pici hiányérzet, hogy pirosat :D megért volna a kapuba trötént kezezés. Természetesen Marci hibátlanul értékesítette a büntetőt.
-Remek tegnapi játékot láttunk. Élmény volt a pálya mellet Etalonos szurkolónak lenni. Külön köszönet a lelkesítő szavakért az Yvonne Kft. szurkolói magjának. :lol:

Hajrá Fiúk! Hajrá Gloriett! Így tovább.....
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: ISI » 2011.04.28. 15:38

Drága Anikó!

Hallottam olyan visszajelzést, miszerint a kelleténél többet emlékezem meg a saját fiamról a beszámolóim során. Én ezt valóban nem vettem észre, és senkit nem szerettem volna megbántani, hátrányban részesíteni. Sajnos én csak így tudok írni, ezért is gondoltam, hogy átadom valakinek a staféta botot. Többen jelezték, hogy a honlapot páran kiközösítjük. Nyílván most mindenkinek meg van a lehetősége, hogy hétről-hétre beszámolót írhasson. Nekem ez minden hétvégén 1,5-2 órát vett igénybe. Sajnos valahogy megkoptak a beszámolók. :cry:
ISI
Passzolgató

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.04.28. 18:01

Anikó írta:Sziasztok,

jól érzem, hogy zavar van az erőtérben? Vagy ezek a meccsek már senkinek sem érnek már meg egy kis időt, hogy írjanak róluk?
Vagy mindenkiben van egy tüske? Vagy??

Anikó

Vagy hülye vagyok hozzá... :oops:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.04.28. 21:21

Sziasztok,

először: Kedves Csaba! Jobbulást Zizinek, remélem, minden hamarosan rendbe jön, és újra lesz időd írni, mert mélyen legbelül mi is szeretjük, ha Te írsz!

Kedves Betty, nem, nem vagy hülye...Erről többek kérése után sem indítunk szavazást :twisted:
De próbálkozhatnál, nézd, nem szégyen, ha 3 góllal elírod az eredményt, ha az is góllövő lesz, aki nem is rúgott gólt, de legalább megpróbálod... Mindenki stílusában van valami egyedi, és tök jó más szemszögéből utólag olvasni a meccsről:-))

És az egyetlen embernek, aki valóban kimondta, ami a szívén fekszik: Drága Isi! Én nagyon szerettem az írásaidat, érződött, hogy komoly munka van mögöttük, de a humort is hozzá tudtad tenni! A "kedves" hozzászólásokról csak annyit: Mindenki a saját csemetéje miatt jár ki a meccsre, logikus, hogy legtöbbször őt figyeljük a játék során, akár ha nincs is helyzetben. Mea Culpa: Én is minden beszámolómban megemlítem Norment, mert én akkor is figyelem őt, ha éppen az egész meccs során mást sem tesz, csak előre és hátra lép 10-10 lépést :oops: Ez van. Ha valaki veszi a fáradságot, és fényképez minden meccsen, nem róhatjuk fel, hogy sok képen szerepel az ő fia, aki beszámolót ír, ott is fel fog bukkani az "én fiam", és persze Te még emellett eltalálod a gólok számát és a góllövőket is! Akárcsak Csaba, Jenő, Évik, Magdi, István, Janosz. Volt egy jó kis gárdánk, ne adjuk fel, Te se, Isi! Én nem érztem a megkopást, csak a tüskét sok emberben, és nagyon becsüllek, hogy ezt kimondtad.
A kisajátításról: Van aki szeret írni, írjon, van aki szeret olvani, olvassa, de akinek csak a szemét szúrja,ami itt folyik, az ne is idegesítse magát azzal, hogy rákényszeríti magát a számára idegesítő dolgok olvasásával itt a honlapon...

Bocs a hosszú véleménynyilvánításért :roll:
Anikó
Anikó
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó