Jenő úr, egy ilyen meccs kellett, hogy egy évi téliálomból felébredj?
Gratulálok az írásodhoz, sokkal jobban tükrözte felháborodásunkat, mint az enyém. Természetesen, a felháborodásunk sokkal ezen szavak felé nőt, de az nem publikus.
Én azzal egészíteném ki Jenő mondandóját, hogy nem csak és kizárólag Szederkényi Márton játékvezető a hibás a sérülésekért, a minősíthetetlen bíráskodásért, hanem azok is, akik őt erre alkalmasnak ítélték meg és delegálták a mérkőzésre.
Szégyen, hogy ilyen előfordulhat!
Pá: Cs
U.I. Gratulálok a csapatnak, rendkívül jól játszottak a libalegelőn, szakadó esőben! Ne feledjük volt, amikor 4 2000-es születésű fiatal volt egyszerre a pályán!
Sziasztok! Női szemmel én úgy látom, hogy a bíró spori nem elcsalni akarta ezt a meccset, hanem egyszerűen ennyit tud. Az a nagyobb szégyen, hogy ő letette sikeresen a vizsgát. Milyen vizsga lehetett? Az a mi pechünk , hogy élete első mérkőzését nekünk vezette. Kifelé menet a pályára még az Andris apukája figyelmeztette , hogy kilóg az árcédulája... Talán a mérkőzés alatt is túl sokat foglalkoztunk a játékvezetővel.Ilyen volt már és biztos vagyok benne ,hogy lesz még. Remélem többször nem futunk össze vele. Nem dőlt össze a világ, dolgozzanak a srácok ilyen szorgalmasan tovább. / és persze az apukák és Viktor is/