Beszámolók,értékelések

Általános üzeneteknek

Re: Beszámolók,értékelések

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.05.30. 21:01

Hűha Isi!
Nem kellene ennyire megijeszteni a leendő ellenfeleinket! :lol:
Én sajna nem utazom, de az én lelkemnek is jót tett ez a mai meccs!
Köszi fiúk!
Üdv:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.05.31. 08:45

Sziasztok!

Úgy érzem, hogy egy pillanat alatt elillant a bú, a bánat, a rosszkedv... Ilyen teljesítmény és hozzáállás mellett van értelme csinálni! Nagyon büszke vagyok a srácokra, remélem a belga utat és a két tornát ki fogják élvezni az utolsó pillanatig!

Le a kalappal a Sólymok előtt! Igazán nagy sportolói teljesítménynek voltunk szemtanúi mind a szakmai stáb, mind a szülők, mind a gyerekek részéről!!!Ha létezne a bajnokságban, akkor a Fair play-díjat nekik adnám, végig becsületesen és sportszerűen küzdöttek!

Köszönöm a csapatunknak, hogy ilyen komoly teljesítményt nyújtott!

Pá: Cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.05.31. 18:57

Olvasnivalót ajánlok Mindenkinek(
"Tegnap véget ért egy fejezet a 98-as csapatunk életében.Vasárnap a Vízművek csapatától kapott ki 2-1-re, hétfőn pedig az addig mögöttünk álló Gloriett csapatától szenvedtünk 3-0-ás vereséget és ezzel el is dőlt az idei BLSZ Bajnokság sorsa.

Vasárnap rekord, összesen 26 darab kapura lövési kísérletünkből csupán egy gólt szereztünk és a bajnokságban már sajnos megszokott antifutballt játszó Vízművek két kontrájából két gólt szerzett és ezzel megnyerte a mérkőzést.

A Gloriett elleni győzelem esetén tarthatta volna csapatunk az előnyét a táblázaton, de ez végül nem jött össze. Sajnos ezen a mérkőzésen nagy játékvezetői hibák miatt került csapatunk gyorsan két gólos hátrányba. Tulajdonképpen a csapatunk, ha nem is játszott jól, de végig irányította a mérkőzést és ellenfele térfelén tartotta a labdát. Több lehetőségünk is volt gólszerzésre, de ezek mind kimaradtak. Ami feltűnő volt, hogy a mai mérkőzésen a Gloriett csapata is azt az egyszerű focit játszotta ellenünk, amit minden csapattól megszokhattunk már ebben a bajnokságban.

Annyi adalék csaptunk gyengébb tavaszi teljesítményérő, hogy az őszi csapatból hat kezdő játékosunk hiányzott az utolsó nehéz mérkőzéseinkre és ezt a terhet sajnos már nem nagyon bírták a fiaink.

Egyesületünk szeretne gratulálni a Gloriett SE csapatának és sok sikert kívánunk nekik a későbbiekben is!

2011.05.30. Budapest Keringő u. BLSZ bajnokság U13 2-es csoport

FC Budapest – Gloriett SE : 0-3(0-2)

FC Budapest: Hamza-Pongor, Pallus, Gyöngyösi, Pallus, Köböl-Fekete, Túry,Barna, Tabányi(Horváth), Meszlényi, Rózsavölgyi

Czuk Henrik: Először is gratulálok ellenfelünknek a bajnoki címükhöz! Ha mi nyertük volna meg a bajnokságot, akkor sem lettem volna sokkal boldogabb, mert messze elmaradtunk az őszi teljesítményünkhöz képest. A mai mérkőzést sajnos sorozatos játékvezetői tévedések miatt nem sikerült megnyernünk és az elmúlt három meccsen is mérkőzést befolyásoló hibákat vétettek ellenünk a rutintalan játékvezetők. Természetesen ha jók vagyunk és erősebben játszunk, akkor ezek is belefértek volna.

U13-as csapatunk szerencsére a nyáron megerősödik és erősebb, komolyabb kihívások várnak rájuk, amire már most elkezdjük a felkészülést. Az utolsó bajnoki mérkőzést is már ezekkel a fiukkal fogjuk lejátszani feladva evvel a három pontot.

Még egyszer Gratulálok a Bajnokcsapatnak!" /FC Budapest honlap/
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Betty » 2011.05.31. 20:30

Háát, nem tudom. Nekem a fair play-be valahogy nem fér bele, hogy azzal indoklom a vereségem, hogy a játékvezető miatt volt. Kívánom neki ezek után azt a bírót, aki az Újpest elleni meccsünket elcsalta, akkor talán látná a különbséget! Másrészről érdekelne, vajon az a 6 kulcsjátékos miért nem tartott ki mellette szezon végéig? :oops:
Betty
Betty
Sepregető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.09.22. 11:21

Hello,

Gratulálok Janosznak és Isinek is a beszámolókhoz.
Jó, hogy van (volt) egy kis aktivitás a honlapon is, mert kezdett kissé bepunnyadni. :roll:

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.09.23. 07:31

Köszi ISI. Felraktam. Janosz
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.09.26. 13:12

Senki nem írt beszámolót :cry:
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.09.26. 14:08

Bocs! Pótoltam. Janosz
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.09.26. 15:02

Szia Janosz,

Mondhatnám: Elkényeztetsz minket ;)

Köszönjük a beszámolót és a képeket!

Anikó
Anikó
Sepregető

HozzászólásSzerző: Anikó » 2011.09.26. 19:38

Egy kis kiegészítés:

Nekem nagyon szimpatikus volt Isi felajánlása, amelyet arra az esetre tett, amennyiben Ticián 3 gólt lő a meccsen. Ennyire összhangban már rég nem drukkoltunk Ticnek :D
De a remény hal meg utoljára: Isi a hétvégi Budaörs elleni mérkőzésen már 2 Tici-gólért is lemond féltve őrzött dús fürtjeiről :twisted:
Sajnos a beígért vágást követő flitteres hajdíszénél már elvesztettem a fonalat :(

Hát, hajrá, Tici,sokan szorítunk Neked!!!!

Anikó
Anikó
Sepregető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó