Csaba írta:Szia Zsolti!
Köszi szépen a gratulációt, de az, amit Ti csináltatok a 99-2000-es csapattal, mindössze 3 98-assal, az tényleg pazar volt! A Főnix elleni második félidő (ahol 15 perc alatt rúgtatok 5-öt) két sérülttel, az tényleg fantasztikus volt! Megy a csapat Gyöngyösre aug 4-7 között, elméletileg játszunk Veletek!
Remélem a srácok már lábadoznak!
Köszönjük!
Pá: Cs
U.I. Képeket megnéztem, tényleg Miskolcon voltunk a Jenővel lefényképeztél!
Szia Csabi!
Nekem (de szerintem Gabónak is!) ez az eredmény többet ért a tornagyőzelemnél! El kell ismerni, hogy nagyon szép focit játszik a Főnix (mint azt az első félidőben meg is mutatták) de a nagy arcuk miatt, na meg a fiúk második félidei harcosságuk miatt sikerült Őket végre legyőzni ( eddig 1-1-es döntetlenek voltak a legjobb eredményeink teremben, és keresztpályán) Szerintem még senkitől sem kaptak 5 gólt egy meccsen sem, nemhogy 15 perc alatt. Az a látvány, ahogy elkullogtak a meccs végén az mindennél többet ért, miután azt mondták a csoportmeccsünkön 1-0-ás vezetésnél, hogy tanuljunk meg focizni! Akkor most vagy Ők felejtettek el, vagy mi tanultuk meg Tőlük focizni. Ráadásul azzal sem tudnak védekezni, hogy fáradtabbak voltak, mint mi, mert mi egyet sem cseréltünk a meccsen, míg ők kettőt, vagy hármat.
Most néztem utána, hogy ebben az évben a két sorozatban ( Diákolimpia, MLSZ - Bozsik program) nem kapott ki a csapat! A körzeti, megyei és országos döntőn 23 meccset játszottunk ( az ősz "selejtezőket" nem is számolom, mert ott 6-8 nullákra nyertünk) 19 győzelem, 4 döntetlen, 0 vereség. Mindössze a két elődöntőben játszottunk 1-1-es döntetlent, és mindkét esetnben büntetőkkel maradtunk alul. Ettől a csapattól ez is nagyon szép eredmény, mert 2 évvel ezelőtt a Diákolimpián 15. voltunk, az MGYLSZ tornán pedig nem jutottunk tovább a csoportból.
Köszönjük szépen az érdeklődést a sérültjeink nevében is! Dávidnak ugye eltört a keze, így Ő kénytelen kihagyni még a balatoni nyaralását is, de Dusit még a sérülés napján hazaengedték, és másnap, amikor felhívtam, hogy megvertük a Főnixet, akkor Ő már útban volt a Körösre horgászni. Azóta már újra fejbe találta a labda, mert természetesen foci nélkül nem tudnak meglenni!!!! Nekem otthon már focikaput kellett "ácsolnom" a lányaim lebontott homokozójának darabjaiból, illetve álcahálóból. A szomszéd nem győzi visszadobálni a labdát!
Örülök Neki, hogy ismét Gyöngyösre jöttök edzőtáborozni! Remélem ismét hasonló eredmény fog születni az edzőmeccsen, mint az előző edzőtábor végén!!!
Üdv.
Zsolti
A következő találkozásig Szép nyarat, és jó pihenést kívánok!