Infó

Általános üzeneteknek

Re: Infó

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.07.11. 11:33

Tájékoztatás
Sziasztok,
Pár perce beszéltem telefonon Szentkirályi apukával - sajnos.
Jelezte, hogy augusztusra "mindenféle táborok" be vannak fizetve a gyereknek...
Említettem neki, hogy nagyon számítanék Kikire, de csak olyanokat vagyok hajlandó foglalkoztatni, akik edzésre járnak és komolyan veszik a programunkat, ahogy azt többször is (szülőin is) megbeszéltük. Sajnos a júliusi hiányzásokat sem tudnám elfogadni, de azt, hogy augusztusban labdarúgó edzések vannak mindenkinek tudnia kellett már nagyon-nagyon rég óta.
Felháborít, ha semmibe veszik a munkámat és/vagy a többször megbeszélteket. Felháborít és elszomorít ha valaki ilyen nemtörődöm módon viszonyul a csapathoz, sokunk munkájához és a saját gyerekéhez is, az pedig különösen felháborít, hogy mindezt nem időben teszi, pedig lett volna rá lehetősége=ideje bőven.
Amennyiben az apuka nem oldja meg a -magának okozott- problémát, akkor sajnos Kiki nem lesz az "A" keret tagja. Sajnos jelenleg ez a helyzet. Akarat nélkül nem megy.

Mégegyszer és remélem utoljára jelzem a Tisztelt Szülők felé, hogy megtisztulást, elhivatottságot és korrektséget várok. A megbeszélt (főleg a többször megbeszélt) dolgokat mindenki tartsa be.
Kérem, ha valakinek még van valami kiváló augusztusi programja gyermeke számára a foci helyett, az most jelezze, ne nekem, hanem a Csapatnak. Merthogy Szentkirályi apuka sem engem hagy cserben elsősorban, hanem a csapatot és szerintem a saját gyerekét, de ezt ő tudja.
Ha elfogyunk, akkor augusztusban még akárki tud lépni, belátása szerint.
Amíg legalább 11-en vagyunk, addig én kitartok!
Srácok! Ne feledjétek az egyéni felkészülési programot!!!!

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.07.13. 19:31

TÁJÉKOZTATÁS 2.rész

Sziasztok,

Ismét hívott Szentkirályi apuka.
Jelezte, hogyaz augusztust szabaddá tették és az első hét után tudnának bekapcsolódni. Elmondtam neki, hogy mivel már a januári nyitó szülőin elhangzott a július 20.-i kezdési dátum, illetve a szezon végén több szülői értekezlet/egyeztetés során is (amelyeken bár nem mindig volt jelen, de értesülhetett és érdeklődhetett róluk), ezért úgy érzem ők hibáztak a tábor(ok) lekötésekor. Elmondtam, -miként a szülőiken is-, hogy milyen elvekről, feltételekről, vállalásokról szól az A keretes tagság, és egyet nem értés esetén van más lehetősége mindenkinek akár iskolán belül is. (Pl. Erikék) Jeleztem neki továbbá, hogy amennyiben az első edzésen megjelenik Kiki, illetve képviseltetve lesz a szülőin is, akkor tudok rá számítani.
Abban maradtunk, hogy a héten megpróbál még intézkedni és visszajelez nekem.
Reményemet fejeztem ki, hogy a tábor lemondásának sikerességétől függetlenül ott tud lenni az első edzésen.

Ezúton szeretném mindenki figyelmét ismételten felhívni, hogy az első edzés alkalmával fontos szülői értekezletre is sor kerül! Kérem, hogy értesítsétek erről újfent egymást!

Nagyon bíztató tervek /a nyitó szülőin is fogok majd szolgálni némi meglepetéssel.../, lehetőségek (szezon) áll előttünk, ami csak "egy irányba húzott szekérrel" valósítható meg.

üdv

PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Csaba » 2011.07.13. 21:48

Sziasztok!

Szerintem kezd egy kicsit viccesnek (szomorúnak és elkeserítőnek) tűnni a teljesítések körüli téves rádöbbenés. Hónapokkal ezelőtt már írtam néhány gondolatot ezzel kapcsolatban (azt hiszem a DVSI mérkőzés után). Elhangzott nagyon sokszor a szülőiken is hogy, aki nem akarja vállalni az válasszon más utat, de ne hátráltassa a csapatot! Sokkal korrektebb kilépni (van, aki megtette), mint mérgezni a hangulatot. A végén általában a gyerek szenved a szülő butasága végett.

Legyen rang, megtiszteltetés ebben a csapatban játszani (fontos tornák, külföld, szakképzett edzők, szerződés nélülözése, helyszíni edzés), ha valakinek nem az, akkor távozzon van más lehetőség is!

Pá: cs
Csaba
góllövő

HozzászólásSzerző: janosz » 2011.07.21. 21:43

Sziasztok!
Temesvári Zoltán személyében új edzőt köszönthetünk a csapatnál.
Pár szavas bemutatkozója olvasható a "Rólunk" oldal " Edzőink" rovatában.

Munkájához sok sikert kívánunk! Janosz
JANOSZ, a http://www.etalon99.atw.hu honlap adminisztrátora
janosz
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.07.27. 09:37

Sziasztok,

Tegnap hosszas beszelgetest folytattam - tobbek kozt- Jurgen Jung urral a TSV1860 Munchen utanpotlas-igazgatojaval.
A klub nyitott a csapatunkkal valo ismerkedesre, baratsagos merkozesre, stb. A TSV1860Munchen szeretne figyelemmel kovetni a magyar utanpotlas-piacot, bar elsosorban termeszetesen a 16ev es afeletti korosztalyok jelentenek prioritast.
Az eddigi jo kapcsolat illetve a klub magyar jatekosai iranti megelegedettseg biztato a jovore nezve.

A hosszu es diplomatikus megbeszeles es edzesnezesek miatt sajnos sikerult lemaradnom az Audi Kupa csoportmeccseirol :) , de ma a bronzmeccsen es a donton is lesz lehetoseg tovabb targyalni a klubvezetokkel.

Osszessegeben realisnak tunik, hogy valamifele esemeny letrejojjon a gyerekek szamara, ugyhogy elegedett vagyok.

udv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.07.29. 07:59

HIVATALOS

Elfogadták a csapat nevezését a kiemelt bajnokságra.

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.07.31. 17:01

SPORTORVOSI INFÓ

Augusztus 16. kedd - 16 órától lesz a suliban. 2,000,- HUF/fő.

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.08.01. 14:53

Figyelem!

A mai edzésen fényképezés is lesz.

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.08.01. 14:55

EDZŐTÁBOR

Minden létező focis felszerelés + tisztálkodási csomag + civil ruha szükséges.
Kólát, chips-et ne hozzon senki.

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

HozzászólásSzerző: Prisztai Viktor » 2011.08.03. 08:30

Fejlemények

A hír sajnos igaznak bizonyult, miszerint az MLSZ u13 csupán háromnegyed-pályás bajnokság lesz, így szakmai érdekeinket szem előtt tartva a blsz u14/1. csoportban indulnánk. (Ahová egyébként igen nagy a túljelentkezés...)

Augusztus 11. csütörtökön este 6kor hazai pályán játszunk a Goldball csapatával. (90%)
Augusztus 27-28-i hétvégén valószínűleg a Soroksár 98-as csapatával játszunk majd idegenben.

üdv
PV
Prisztai Viktor
Labdaszedegető

ElőzőKövetkező

Vissza: Társalgó