Szerző: ISI » 2011.10.17. 17:42
Tarnóczy István írása: Gloriett se-Mac-Mészöly focisuli se: 8-0
Egy héten belül három bajnoki mérkőzés, már olyan mint az amerikai focibajnokság. Nagyon reménykedtünk, hogy jó időben játszunk, mert a két utolsót vagy esőben, vagy mínusz közeli hőmérsékleten kellett nyernünk. A mérkőzés időpontját felcseréltük az U/15-ös csapatunkkal. Reggel, hajnalban olyan hideg volt, hogy a szomszéd macskája kettétört a kanyarban.
Mi délben kezdtünk, addigra már egy tolldzseki feleslegessé vált.
Nagy öröm ért minket, végre 'normális' méretű ¾ pályán játszhattunk. Nagy elánnal kezdtünk. 2. percben már 1-0-ra vezettünk Benya jóvoltából. 6. percben már 2-0. És itt sem roppantunk össze, nem ültünk rá az eredményre, mert az első félidőben még eredményes volt: Roli, Marci, Imi, és egy alapvonali Tici visszapaszból az ellenfél hátvédje is. Üröm az örömben, hogy még legalább 4 gól bennmaradt a félidőben, két kapufa, két ziccer.
Második játékrészben két új fiú csatlakozott a góllövők táborához: Patrik a 38., Lackó a 48. percben. Talán a fáradtság, de megint nem olyan jó félidőt játszottunk, mint az első. Kevesebb helyzet, és több kihagyott ziccer. Talán a két kapufa volt ami az első 35 percre hasonlított. Én úgy láttam, hogy kétszer hibásan fújta be a lest a spori, de a műtétem utáni fél narcosisban voltam még. Egyébként, végre nem válltak a sporik főszereplővé.
Egyetlen jobb Mac-os focistát könnyen vettük ki a játékból. Gyakorlatilag, mindig más csapattagunk szerelte eredményesen.
Felemás érzésekkel, (mert lehetett volna 12-14 is a különbség) vonultunk le az utlolsó sípszó után.
Jövő héten a 6. helyen álló III. ker.-i TUE UPE csapatához megyünk vendégségbe. Aztuán már a bajnoki lista végén állókkal kell küzdenünk. Bízom benne, hogy nem okoznak majd komolyabb fejtörést nekünk.
Hajrá GLORIETT! Hajrá ETALON '99! Hajcsatok fiúk!