Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 24
Legújabb tag: ben5393
BotSlap Panel
Utolsó ell.: 2020.10.26
Slap számláló: 0
Utolsó ellenőrzött ID: 24
SWAT4
Kövess Minket a Facebook-on!


ETS 2 - Karácsonyi nagydíjas esemény 2019
Jobb adni, mint kapni! Ez igazság, amelyet a tapasztalatok alapján lehet legjobban megtanulni, minden résztvevő számára előnyös. Ez az oka annak, hogy ebben az évben valami nagyon új és nagyon különlegeset csinálunk a 2019. évi Christmas Grand Giving rendezvényünkre az Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator programban!

Montage létre Bloggif

Ezért azt kérjük a közösségtől, hogy terjessze a karácsony adásának közvetítését az összes teherfuvarozási területre! Pótkocsi rakományt, nagy ajándékokat, csillagokat adunk ki minden városnak az általuk leadott szállítások száma alapján. Minél többet adsz le egy városban, annál több csillagot kap a város. A jutalmak nagy listája vár téged.

Montage létre Bloggif


Az ünnepi esemény kezdetének megünneplésére egy speciális karácsonyi Grand Giving adást közvetítünk. A rendezvényen való részvétellel, munkák átadásával és a szórakoztatással együtt további információkat nyújtunk a közösségnek az év végi #XmasGrandGiving megosztási ajándékunkról .

Rengeteg fantasztikus díjak várnak, beleértve pólókat, gőzkulcsokat, számítógépes kiegészítőket és még sok minden mást. Nézd meg karácsonyi élő közvetítésünket december 19-én, csütörtökön, 17:00 órakor, különleges vendégekkel, ünnepi móka, meglepetések, díjak és talán még egy pillantással a jövőre is. Nézz meg minket a Steam vagy a Twitch oldalon , ne akarja kihagyni!

Montage létre Bloggif

Grand Giving rendezvény: Külső szerződések felhasználásával a World of Trucks-hoz kapcsolódó profillal az Euro Truck Simulator 2-ben, az American Truck Simulator-ban vagy mindkettőben. A közösség célja, hogy minél több csillagot kapjon a lehető legtöbb városnak az összes teherfuvarozási területén. . Minden város akár 5 csillagot is elérhet! Egy város , hogy megszerezzen egy csillagot , azoknak a közösségnek kell, hogy 1000 Ajándékot szállításon a mellékelt karácsonyi ajándék vontatóval. Minden elért 200 csillag besorolása egyedülálló közösségi jutalmat kínál, külön jutalommal az 1000 csillagnál.

Montage létre Bloggif

Montage létre Bloggif

Jutalmak: Személyes cél: 12 vagy annál több Ajándék-szállítással:


Maga a karácsonyi zokni logo kiegészítője , tele finomságokkal.
Karácsonyi témájú, fémes festékkel készített feladat, amely segít az ajándék kiszállításában az esemény során.

Közösségi célok:
Minden 200 csillagos réteg felszabadítja az egyedi közösségi jutalmakat.
Az 1000 csillagos mérföldkőnél a közösség további 2 külön jutalmat kap.

Montage létre Bloggif

Montage létre Bloggif

Megjegyzés: Annak érdekében, hogy bármilyen közösségi jutalomra jogosult legyen, legalább az egyéni célt teljesítenie kell! Az Euro Truck Simulator 2-ben, American Truck Simulator-ban vagy mindkettőben. Mindegyik jutalom Steam leltár tárgy lesz mind az Euro Truck Simulator 2, mind az American Truck Simulator számára.
Az esemény 2020.01.15-én Szerdán lezárásra kerül 23:59 UTC-kor
.


Forrás: SCS Software's blog
ATS - Megérkezett a Nemzetközi LoneStar
Ez egy olyan teherautó, amelynek megjelenése elismert az iparágban. Ma örömmel jelentjük be, hogy a International LoneStar már elérhető az American Truck Simulator-ban .Az International® és az összes International Truck védjegy a INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC által engedélyezett védjegyek!

A International által kedvezően biztosított nagy pontosságú 3D CAD referenciák alapján, játékunkban szereplő LoneStar minősége és részletessége minden teherautó rajongó számára kedvező. Látogass el a legközelebbi International Trucks márkakereskedőbe, hogy megnézd ezt az új vontatót. Széles konfigurációban kapható, beleértve 3 kabintípust, 6 alvázvariációt, 10 motorváltozatot, 12 sebességváltót és 3 belső opciót, 2 színvariánssal.

A Nemzetközi LoneStar ingyenes DLC-kiegészítésként érkezik az American Truck Simulator minden tulajdonosához. Keresse meg a Steam Client legújabb frissítését (amely egyes felhasználók számára újraindítást igényelhet), hogy megkapja ezt az új kiegészítést a könyvtárba.

Ossza meg velünk első utazásait a közösségi médiában a #ATSLoneStar hashtag használatávalForrás: SCS Software's blog
Út a Fekete-tengerhez, megjelenés
Készen állsz arra, hogy elindítsd a kamionod három új, egyedi országon keresztül utazz az Euro Truck Simulator 2-ben ?

Megjelent az Út a Fekete-tengerhez térkép bővítése!20 újabb nagyváros, valamint még sok más város és vidéki falu felfedezése útján, a Fekete-tengerhez vezető út mindenki számára megtalálható. Ha inkább egy festői utazást szeretnél, akkor állítsd be a GPS-t, hogy kerülje az autópályát! Így csodálkozhatsz bőven hegyi, erdei utakon.

Montage létre Bloggif

Örömmel várjuk, hogy megoszd az összes fényképedet és videóidat a közösségi média csatornákon! Ne felejts el megcímkézni minket, használja a #RoadtotheBlackSea hashtagot, és megosztjuk a kedvenc termékeinket.

Az alábbi widgetre kattintva nézze meg a Road to the Black Sea áruház oldalát.Forrás: SCS Software's blog
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Még nem küldtek üzenetet.
SWAT4
Legújabb letöltések
Nincs elérhető letöltés

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

 
Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám


Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Letöltések

Valódi Cégek 0
Szervizszemélyzet 0
Volvo FH 2012 fekete... 1
Bulgária Skin Pack 1
e Van Wijk 1
Felhasználók

Online vendégek: 1
Online tagok:
Regisztráltak: 24
Legújabb tag: ben5393
Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma