FŐOLDAL                    INFORMÁCIÓK                   KAPCSOLAT

 

HIRDETÉSEINK ÉS LINKGYŰJTEMÉNY

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

PÁLYÁZATOK ÖNKORMÁNYZATOKNAK

PÁLYÁZATOK TÁRSADALMI SZERVEZETEKNEK

PÁLYÁZATOK CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

PÁLYÁZATOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

_________________

TURISZTIKAI PÁLYÁZATOK

MEGÚJULÓ ENERGIA, NAPKOLLEKTOR

MIKROVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSE

AGRÁRGAZDASÁGI PÁLYÁZATOK

VIDÉKFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOK

   TEMPLOMFELÚJÍTÁS

_________________

REGIONÁLIS PÁLYÁZATOK

ð BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN M.

ð HEVES MEGYE

ð NÓGRÁD MEGYE

ð SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG

_________________

TANULMÁNYOK KÉSZÍTÉSE

INFORMÁCIÓK

Szolgáltatásaink:


A pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres hazai, illetve EU társfinanszírozott projekt lebonyolításának, így egyre nagyobb szükség van olyan pályázatíró cégekre a piacon, akik megbízható működésükkel hozzásegítik a vállalkozásokat, az intézményeket és a természetes személyeket is az EU és a magyar állam által támogatott beruházások megvalósításához.

Vállaljuk, hogy felkutatjuk az összes hazai és Európai Uniós pályázati lehetőséget ügyfeleink számára, hogy beruházási terveik, elképzeléseik, céljaik és a naprakész információink alapján ki tudjuk választani az Önnek leginkább megfelelő pályázati lehetőségeket.
Szakértőink személyes konzultáció keretében segítenek a részletek kidolgozásában. Ennek keretében vállaljuk pályázatának elkészítését és annak benyújtását a közreműködő szervezethez. A projekt megvalósulása alatt is rendelkezésükre állunk és segítünk a támogatási szerződés megkötésében, pénzügyi elszámolások, beszámolók elkészítésében, folyamatos monitoring adatszolgáltatási kötelezettségük teljesítésében.

Pályázatírás, támogatási szerződés, pénzügyi elszámolás


Pályázatírás

A pályázati anyagok elkészítéséhez szükséges ismeretek és szemléletmódok eltérnek a gazdasági életben megszokottól. Konzultáció után sokéves
pályázatértékelői tapasztalattal a hátunk mögött megtaláljuk Önnek a megfelelő pályázati felhívást és folyamatos kapcsolattartással elkészítjük a minőségi pályázatot.
(Forráskeresés projektötletek részére; folyamatos közvetlen konzultációs lehetőség biztosítása; Jogosultsági kritérium vizsgálat; Projektötletek értékelési eljárás szerint történő minősítése.komplex projektdokumentációk (vagy részdokumentációk) összeállítása, ennek részeként a pályázati formátumhoz csatolható háttértanulmányok (gazdaságossági, környezeti hatástanulmányok, esélyegyenlőségi tanulmányok, kutatások, stb.) elkészítése; pályázati dokumentáció elkészítése és benyújtása; közreműködő szervezet által esetlegesen előírt hiányosságok pótlása; Pályázat menedzselése a támogatási szerződés megkötéséig, ide értve a szerződés megkötéséhez szükséges dokumentáció elkészítését és benyújtását.)

Nagyobb mértékű fejlesztések esetén megvalósíthatósági tanulmányt készítünk. Megvizsgáljuk, hogy megvalósítható-e a projektötlet, milyen alternatívák szolgálhatnak megoldásul, milyen finanszírozási formák adottak.

Monitoring és projektmenedzsment
Hozzáértéssel és tapasztalattal vállaljuk a közbenső és projektzáró jelentések elkészítését, a közreműködő szervezettel és a kiválasztott vállalkozókkal való folyamatos kapcsolattartást, a projekt teljes koordinálását, a projektmenedzsmentet.
(Projektdosszié vezetése; Pénzügyi elszámolások elkészítése és benyújtása; Kapcsolattartás a Támogató nevében eljáró Közreműködő Szervezettel; Projekt előrehaladási jelentések elkészítése a projekt megvalósulásának időszakában;
Projekt fenntartási jelentések elkészítése, a pályázati felhívásban feltüntetett időtartamban ; A projekt fenntartási jelentéseken keresztül a projekt pénzügyi és gazdasági megvalósulásának ellenőrzése, szükség esetén beavatkozás, illetve a beavatkozás gyakorlati feladataira javaslat tétel; Esetleges ellenőrzésekre történő felkészítés és a helyszíni ellenőrzéseken való személyes részvétel).

Sikerdíj


Szolgáltatásainkat megbízásos forma szerint nyújtjuk, mivel legtöbbször a pályázati kiírásokban
nem támogatható kiadás a támogatás elnyerése esetén fizetendő, számszerűen meghatározott összegű, az összköltség vagy a támogatás százalékában megállapított, vagy bármilyen egyéb módon meghatározott sikerdíj !

Ügyfeleinket a projekt teljes életciklusa alatt segítjük.