Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Magyarországi Méhész
Beküldte imcsi Beküldve 2007.10.22. 19:11:40 (1465 olvas)


Fotó:Imcsi

Kedves Olvasó! Lehet, hogy már Ön is tudomást szerzett a MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap "megszűnéséről". Jó hírem van! Önt dezinformálták! Az igazságot a következő cikkből - amely megjelenik majd a papíralapú MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ "utolsó" számában - tudhatja meg!

Véget ért egy történet...

Kedves Olvasó! Bizonyára nem tűnt fel Önnek, hogy ez évi utolsó lapszámunkból hiányzik a 2008. évi előfizetői díj rendezésére szolgáló csekk. Pedig hiányzik! Ennek oka, hogy a MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap megjelenését határozatlan ideig szünetelteti Vadas Gábor a lap alapítója és szerkesztője.

Szép és küzdelmes volt az elmúlt hét esztendő. Talán létjogosultsága is volt a lapnak, annak ellenére, hogy sokan igyekeztek ennek az ellenkezőjét bizonyítani. Többen azzal támasztották alá állításaikat, hogy megosztja a méhésztársadalmat, hogy OMME ellenes, hogy félreinformálja a méhészeket. Lehet, hogy van is igazság e kritikai észrevételek között, csak mint a lap alapító/szerkesztője nem vagyok képes pártatlanul megítélni a helyzetet. Mindenesetre meggyőződésem, hogy a lap a méhésztársadalom érdekeit képviselte. Képviselhette volna jobban is, kritikusabban is. Még több stressz árán, támogatás nélkül. A stresszes, barátinak nehezen nevezhető környezetben "magányos harcosnak" lenni nem jó, sőt értelmetlen. Ezért egyenlőre befejeztem! Kérem ne írjanak, ne telefonáljanak!Köszönettel: Vadas Gábor alapító/szerkesztő


És egy másik veszi kezdetét...


Kedves Olvasó! Internetező méhésztársak! A MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap 2008-tól az interneten lesz olvasható! A lap megtalálható a www.magyarorszagimehesz.hu vagy a www.mezut.hu honlapon. A két cím valójában egy honlapra mutat. Önök ezt jól tudják, hiszen korábban már írtam róla. Kérem látogassanak el a honlapra, tiszteljenek meg írásaikkal a jövőben is. Sajnos tiszteletpéldányokat nem tudok küldeni, hiszen egy "elektronikus újság" esetén ez lehetetlen. Remélem sikerül reklámokból, pályázatokból fedezetet találni egy jó hangulatú

III. MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ IRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ


szervezéséhez, ahol, majd talán lesz módunk köszönetet mondani a segítségért.

Kérem írásaikat, véleményüket, apróhirdetéseiket, bármit, amiről azt gondolják közérdeklődésre számíthat, küldjék el a vadasgabor@tvnetwork.hu e-mail címre. Kivételes esetben postán a már megszokott és jól ismert szerkesztőségi postacímre: 6500 Baja, Templom u 24.


Találkozunk a világhálón, üdvözlettel: Vadas Gábor webmester

Továbbra is .......

Forrás :Magyarországi Méhész

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek
imcsi
elküldve:: 2007.10.22. 19:37  Feltöltve:: 2007.10.22. 19:37
Webmester
Regisztrált: 2006.08.17.
Lakhely: Hungary Nyírmártonfalva
Hozzászolások: 238
 Magyarországi Méhész
Szomorúan veszem tudomásul az itt leírtakat, ezek egy elkeseredet ember gondolatai.
Tanulságos történet és megint kezdhetünk múlt időben beszélni ,egyszer már megtörtént hasonló, nem is olyan régen a méhészekért ment ő is , te is .
Nehéz lenne felsorolni a 7 év újságtörténelmét azt csak ti tudjátok milyen áron és milyen akadályokon mindenesetre magáért beszél a közért tett .

Nehéz időszakon vagy túl ,te és csapatod, vegyetek egy mély levegőt .

És számítunk rátok az interneten is .
Döntésetek tiszteletben kell tartani, hiszen ezt a szekeret tudjuk nem húzzák egyszerre .

Szabó Imre