Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Tisztelt Magyar Méhész Baràtaim !
Beküldte imcsi Beküldve 2008.04.14. 22:17:02 (513 olvas)Bencsik József


A francia méhészek érdekvédelmi szaklapjai tele vannak valós érdekvédelmi ténykedéssel. Szomorúan tapasztalom hogy nem így Magyarorszàgon, az egyetlen monopol szaklap is csak úgy tesz mintha…
Ezúttal elnézést kérek azoktól akik « erősnek » talàljàk érdekvédelmi indítványaim, birálataim. Mentségemre szolgáljon a tény amely szerint több mint 50 év óta élek Nyugaton, ràadàsul nem önszàntamból, és volt időm az « erős » véleményekhez hozzàszokni. Hàla az ilyen « erős » véleményeknek, követeléseknek, birálatoknak, itt él és virul a demokràcia, aminek következtében itt jó élni.
Az Abeilles et Fleurs àprilis szàmàban példàul újabb tàrsulatok, újabb biràlatok, követelmények jelentek meg. A « Réagir » = « Visszahat » Tàrsulat (27. ). màrciusi értesítőjében összesen 22 környezet, àllat, növény,… természetvédő felhívàsa betét (tehàt nem a szaklap kiadàsàban !) olvasható hat oldalon. Benne egy oldalon megcímzett levelezőlapon felhívàs, a parlamenti képviselőkhöz, a francia FVM hez, az élelmiszer kereskedelmi szervezet elnökéhez . A 22 tàrsulat kéri a tagtàrsait és a rokonszenvezőket, a tàmogatókat,… a méhészeket,… írják alá és küldjék meg a címzetteknek a mellékelt levelező lapot, rajta követélésekkel.
Milyen (magyar) törvényellenes (22 szeres ?)hibàt követek el akkor amikor megalapozott, érveléssel alàtàmasztott közvélemény kutatàst inditványozok mellékelt « Botrànyos » felhívàsi ajànlatommal ? Nem kérhetem meg az egyetlen szaklapot a vàllalja el a közvéleménykutatàst egyértelmű okokból.
Ugyanakkor nem óhajtok Lenin elvtàrs nyomdokaiba lépni, külföldről (Nyugatról) irányítani egy « Nagy Októberi Forradalom » mozgalmat a magyar méhészet érdekében
.
Ezúttal kérem a magyar méhész tàrsaimat küldjék meg véleményüket az alàbbi Mail címre : info@europaimehesz.hu

Közvélemény kutatás letöltése
Itt

AZ EREDMÉNYEK MAGYARORSZAGON LESZNEK KIÉRTÉKELVE

Egyben kérem küldjék meg ezen üzenetet a”Botrànyos” felhívàssal egyetemben minden ismerős kollégànak is.

“ A szamárbőgés nem hallatszik a mennyországba” erdélyi közmondás, ne legyünk hàt szamarak ne elégedjünk meg a bőgöléssel, tegyünk is valamit!

Tisztelettel : Bencsik József joseph.bencsik@free.fr
Kelt Lyon ban 2008-04-14

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek
imcsi
elküldve:: 2008.04.14. 22:28  Feltöltve:: 2008.04.14. 22:28
Webmester
Regisztrált: 2006.08.17.
Lakhely: Hungary Nyírmártonfalva
Hozzászolások: 238
 Re: Tisztelt Magyar Méhész Baràtaim !
Kérem olvasóinkat írják meg véleményüket itt helyben.