Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Danish Bees I.
Beküldte imcsi Beküldve 2008.05.16. 20:46:06 (764 olvas)Köszöntöm méhészeket Dániából, ebben a szezonban Az Európai Méhész innen lesz szerkesztve .Dán méhészetben is most vette kezdetét a repce virágzása.
Jelenleg anyarács és az alsó fiókok rendezése folyik minden erős család kapott kettő fiókot ,repce most virágzik szép eredmények várhatóak,nagyon érdekes most virágzik az alma,meggy,orgona és természetesen a repce .
Nagyon furcsának tartom a méhek 5 kilométerenként állandó telep helyen beton kockán vannak elhelyezve, egy helyen csak 15 kaptár van, de nagyon úgy néz ki így is lehet hatékonyon nagyüzemi méhészetet fent tartani ketten csinálunk mindent a tulajjal néha a felesége is besegít .
Michael minden rendezéskor ,ami pár perc! Lekaparja a here fiasítást, atkát még nem láttam nála.
Nem voltam még olyan méhészetben ahol ilyen gyors lenne a munka tempó egy telephelyen átlag 20 percet vagyunk ,nem is tudnám megszámolni hány helyen járunk egy nap de igazán kedvem sincs .
Talán most röviden ennyi, legközelebb a dán kultúráról is írok pár sort ,ahol tartózkodom 100 méterenként farmok vannak .Na az megint megér egy misét .

Bárkinek kérdése van itt tegye fel, privátra most nincs időm .Képek :
Európai Méhész indafoto

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek