Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Méhészturizmus.
Beküldte imcsi Beküldve 2009.02.9. 7:30:52 (519 olvas)
Bencsik József


Újabb francia érdeklődők

« La connaissance mutuelle favorise l’entente cordiale »
« Egymás kölcsönös ismerete, elősegíti a szívélyes egyetértést »
A Lyon-i Francia Magyar Baráti Társulat jelmondata

1.- Monsieur Reynaud Coti és Felesége Lyon-i motoros házaspár, egy másik ugyancsak motoros házaspárral évtizedes szokásaik szerint a nyári szabadságukat motortúrára szokták szentelni. A Lyon-i Francia Magyar Társulat jelmondata hatására elhatározták hogy az idén Magyarországra látogatnak. Többen mások is érdekelve lennének saját autóval érkezve hasonló módon eljárni
Az orszàg különböző pontjain szeretnének megszállni magán szálláshelyeken étkezéssel és természetesen fizetség ellenében. Egy ajánlatot máris találtak Szeged környékén. Más vidéket is szeretnék bejárni. Jelentkezni a www.europaimehesz.atw.hu honlapon.

2.- M és Mme Graviére J. Lyon-I Francia Magyar Baráti Társulat tagjai az év folyamán a Debreceni (20 éve) ismerőseiket fogják meglátogatni az év folyamán. Szívesen ellátogatnának, megszállnának az ország más vidékein is és miért ne méhészeknél, biogazdáknál amennyiben emberi körülményekhez méltó szállás, és ellátás ajánlatotokat kapnának, természetesen fizetség ellenében. Jelentkezni a www.europaimehesz.atw.hu honlapon .

3.- M és Mme Delorme J P mindkettő Lyon-i méhészházaspár, szívesen kötnének ismeretséget és szívesen látogatnának el és szállnának meg magyar méhészeknél az ország különböző pontján, természetesen fizetség ellenében. Ajánlatokat jelezni a www.europaimehesz.atw.hu honlapnál.

4.- M és Mme Venet mindkettő Lyon-i méhészházaspár, szívesen kötnének ismeretséget és szívesen látogatnának el és szállnának meg magyar méhészeknél az ország különböző pontján, természetesen fizetség ellenében. Ajánlatokat jelezni a www.europaimehesz.atw.hu honlapnál.
Idézet:

Természetesen a lista közel sem teljes és nem végleges. A közeljövőben a francia érdeklődők jelentkezési sorrendjében további kiegészítés várható!

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek