Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Európai Méhész hírei : Olvasóink írták 2009 Február
Beküldte imcsi Beküldve 2009.02.28. 20:34:30 (723 olvas)







Johns Hopkins Update, Fontos hírek

Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy a KEMOTERÁPIA az
egyetlen módja annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a
kulcsszó a 'megpróbálják'), a JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre elkezdett
beszélni arról, hogy van más
választásunk is.

Friss hírek a rákról a Johns Hopkinstól :

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem
mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több
milliárdra fel nem szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt
mondja a betegnek, hogy nincs több
ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek
észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható
mennyiséget.

2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több
alkalommal bukkanhatnak fel.

3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a
ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és
daganatokká fejődjenek.

4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál
a személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek
hátterében lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli
tényezők.

5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az
étrend megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség,
ezekkel fogjuk megerősíteni immunrendszerünket.

6. A KEMOTERÁPIA során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő
ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben stb.
lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő
stb. - károsodását is okozhatják.

7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja
és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.

8. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat
méretét. Azonban a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával
nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

9. Amikor a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására testbe túl sok méreg
kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg
szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.

10. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval
ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti
beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet
más részeire.

11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly
módon, hogy nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a
burjánzáshoz szükségük van.

A RÁKSEJTEK táplálékai:

a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az
egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A
cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. Aspartamot
tartalmaznak, ezért károsak. A természetes
cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz (a répa-
vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak
nagyon kis mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket
használnak. Jobb megoldás a Bragg's aminos
vagy a tengeri só.

b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a
gyomor-bél traktusban. A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával,
esetleg helyette édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek
éhezni kényszerülnek.

c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas,
és ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis
mennyiségben csirkét fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat,
növekedési hormonokat és parazitákat is
tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban szenvedők
számára.

d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát,
magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és gyümölcsöket tartalmazó
étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend
mintegy 20%-a állhat főtt
ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek
biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen
belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges
sejtek növekedését.Az egészséges
sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon friss
zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a
babcsírát!). Azonkívül naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers
zöldségeket is. Az enzimek már 104 F
fokon (40 Celsius) elpusztulnak.

e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a
koffeintartalma. A zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz. Csak
tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és
nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását
a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.


12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek
rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús
romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.

13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való
tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek
megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő
ölősejtek számára, hogy a rákos
sejteket elpusztíthassák.

14. Egyes táplálékkiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6,
Flor-ssence, Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok,
esszenciális zsírsavak (EFA-k stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját
ölősejtjei számára a rákos sejtek
elpusztítását. Más táplálékkiegészítők, mint pl. az E-vitamin, köztudottan
apoptosist /programozott sejthalált/ okoznak, ami a szervezetünknek a
normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy
felesleges sejtektől.

15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proAKTÍV és POZITÍV
szellemiség segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A
düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség a
szervezetünket a stresszel teli, savas
környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű
emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.

16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi
rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni
a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a
ráksejtek elpusztítására.

1. Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
2. Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
3. Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.

Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a
hírlevelei útján. Ezeket az információkat a Walter Reed Katonai EÜ
Centrumban is terjesztik. A Dioxintartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak,
elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok
rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt
műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel.
Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy
TV program keretében
magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a dioxinok
veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára. Azt mondta, nem szabad
mikróban ételt melegíteni műanyag edényben. Ez fokozottan igaz a zsiradékot
tartalmazó élelmiszerekre. A
zsiradék, a hőhatás ás a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami
bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolta,
hogy használjunk műanyag helyett üvegedényeket, pl. Corning Ware, Pyrex vagy
kerámia edényeket az ételek
melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül. Tehát a
félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át kell tenni a
csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem
tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb,
ha edzett üveget, Corning Ware stb. használunk. Elmondta, hogy nemrégen
egyes gyorséttermek áttértek a papíredények használatára styofoam helyett.
Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azonkívül a műanyag fóliák, mint
pl. a Saran, ugyanilyen
veszélyesek, ha a mikróban főzött ételt ilyennel fedjük le. Amint az étel
forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező anyagok kiolvadnak a
csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az ételt
papírtörölközővel inkább.

Ezt a cikket mindenkinek el kell küldeni, aki fontos az életében.


Fodította Munkácsi Zsuzsanna
2009-02-17.


Beküldő: Král











Sziasztok!
A fiam küldte ezt a német öko teszt újságból szkennelt táblázatot. A németek is vizsgálják a mézet.
Arra hívják fel a fogyasztók figyelmét, ha olyan mézet akarnak vásárolni, ami nem tartalmaz génmódosított virágport, akkor német mézet vásároljanak!

Üdvözlettel: Attila






Idézet:



nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek