Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!
Hírek :  Városi Méhészet Los Angeles!
Beküldte imcsi Beküldve 2012.01.11. 11:51:02 (673 olvas)


Érdekes dolog miatt folyik a petició aláírás.

USA Nagy városaiban lehett méhészkedni Los angelesben viszont meg kell érte szenvedni .

Legalize Urban Beekeeping in Los Angeles!!
Google fordított szöveg !


Hogy ez miért fontos Az elmúlt három évben több mint egyharmada háziméh gyarmatok összeomlott országos jelenség most hívott Colony Collapse Disorder, vagy CCD. Szerint az USDA, mintegy egyharmada a mi étel munkájának köszönhetően, a méhek, így CCD egyik legszélesebb környezetvédelmi és élelmiszer-biztonsági kihívásokkal korunk. És amíg nincs, aki a dohányzás okozza fegyvert CCD, tudósok ma már széles körben egyetértenek abban, hogy ez annak az eredménye, több tényező, nyilvánvaló az ipari méhészet, a gyakorlat, amely magában foglalja a teherszállítás ezer kaptárak nagy távolságokra való beporzás növények, felfedve méhek számtalan peszticidek, zavarja a fajok természetes védekező kezelve őket miticides és antibiotikumok, és etette őket a magas fruktóz kukorica szirup. Ez a halálos koktélt tette méhek hihetetlenül sérülékeny és az összeomlás szélén áll. Azaz, csak akkor, ha nem cselekszünk, ha nem ismeri fel ezt a katasztrófát a döntéshozatal és ne tegyenek határozott lépéseket az ellen a lassú menet a kihalás.

Atlanta, New York, Seattle, Portland, Denver, Spokane, Chicago, San Francisco, Toronto, Vancouver és legutóbb a Santa Monica minden tett határozott intézkedéseket és a legalizált városi méhészet.

Los Angeles Jelenleg betyárok méhészeti lakott területen, és a város politika kiirtani az összes vadon élő mézelő méhekre. A világ bee lakosságot fenyegeti Colony Collapse Disorder (CCD) és a városi méhészeti népszerűbb, mint valaha, ez a politika változtatni kell. Úgy gondoljuk, hogy szükséges, és csak az intézkedés azonnali intézkedést igénylő.


Két közösségi tanácsok belül Los Angeles (Mar Vista és Del Rey) már megszavazta támogatja a városi méhészeti program helyben, zónás kerületekben. A szavazást követően került sor hónapos kampány a Los Angeles-i lakosok és több mint 1900 ember írt alá egy petíciót a Change.org. A közösségi Tanács azon fáradoznak, hogy Motion Los Angeles Councilmember Bill Rosendahl közvetlen a város tervezési osztály indítására szertartás, amely lehetővé tenné Mar Vista és a Del Rey lakosokat, hogy növelje a saját méhek, a gyakorlat, hogy növeli az küszködő méh lakosságot és biztosítja a helyi élelmiszer-biztonság. Kérjük, írjon a petíciót, hogy hagyja, hogy a Los Angeles-i városi tanács tudjuk, hogy ez egy fontos kérdés, hogy meg kell mozgatni a lehető legrövidebb időn belül!

Why This Is Important

Over the last three years, more than one in three honeybee colonies collapsed nationwide, a phenomenon now called Colony Collapse Disorder or CCD. According to the USDA, about one-third of our food is thanks to the work of bees, making CCD one of the broadest environmental and food security challenges of our time. And while there is no one smoking gun causing CCD, scientists now widely agree that it is a result of a combination of factors, made manifest by industrial beekeeping, a practice which involves trucking thousands of hives great distances to pollinate crops, exposing bees to countless pesticides, interfering with the species natural defenses by treating them with miticides and antibiotics, and feeding them high fructose corn syrup. This deadly cocktail has made bees incredibly vulnerable and on the brink of collapse. That is, only if we fail to act, if we fail to recognize this disaster in the making and do not take strong action to counter the slow march to extinction.

Atlanta, New York, Seattle, Portland, Denver, Spokane, Chicago, San Francisco, Toronto, Vancouver and most recently Santa Monica have all taken decisive action and legalized urban beekeeping.

Los Angeles currently outlaws beekeeping in residential areas, and the city's policy is to exterminate all feral honey bees. With worldwide bee populations threatened with Colony Collapse Disorder (CCD) and urban beekeeping more popular than ever, this policy needs to change. We believe it to be a necessary and just measure requiring immediate action.Two Community Councils within Los Angeles (Mar Vista and Del Rey) have already voted in favor of supporting an urban beekeeping program in residentially zoned districts. The vote came after months of campaigning by Los Angeles residents and more than 1,900 people signed a petition on Change.org. The Community Council's are calling for a Motion from Los Angeles Councilmember Bill Rosendahl to direct the City Planning Department to initiate an ordinance that would allow Mar Vista and Del Rey residents to raise their own honeybees, a practice that helps boost struggling honeybee populations and ensures local food security.

Please sign our petition to let the Los Angeles City Council know that this is an important issue that they should move on as soon as possible!


Created By
Chelsea McFarland
Los Angeles, CA

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!
küldő Címek