Európai Méhész .

Dátum 2007.09.25. 6:37:14 | Téma: Európai Méhész hírei


Tisztelt honlap làtogató !



Az európaiméhész honlap megnyitàsa (2006 augusztus) óta ma közel 10.000 ezer làtogató tisztelte meg ,elmondhatjuk világ több pontjáról. Ezen belül

Statisztikai adatok alapján http://extremetracking.com/open;sum?login=imcsi Counting since: 11 November 2006 / 09:34 Oldal letöltés Visits incl. Reloads 20396 . Világ viszonylatban a lenti link ad tájékoztatást. http://extremetracking.com/open;geo?login=imcsi

Szàmos íràs làtogatàsa ezerhez közeledik, màsok màr e szàmot is meghaladtàk. A tapasztalatok szerint aki egyszer kivàncsisàgból előitéletek nélkül betér a « kapun » az a tovàbbiakban szivesen és hüségesen visszatér . Ezek a tények arra engednek következtetni, hogy honlapunk làtogatàsa nem érdektelen.

Sokak szerint a szakmàn belül keringő értesülésekre egyhangusàg, elszigetelődés, zàrkózottsàg, a szellemi szegénység a jellemző. Egy ilyen helyzetbe való elmélyülés sújos következményekkel jàrhat. Szellemi, szakmai, pangàs, vàlsàg. Elkerülésére az értesülések àramlàsànak koràban, a fölszabadult széleslàtókörü értesülések terjedése mutatkozik a legmegfelelőbbnek. Innen honlap igyekezete olyan íràsok leközlésére amelyek szellemükben igyekeznek ràvilàgítani turpisàgokra, ràvilàgítani az eseményekre nem hivatalos szemszögből, ràvilàgítani az eltakart, avagy nehezen fölfedezhető érdekkapcsolatokra…Innen az igyekezet a demokratikus Európàra hivatkozàs, igyekezet ilyen szellemben eljàrni, onnan értesüléseket köztudatba vinni.

Most ugytünik eljött az idő, amikor a honlapot làtogató közönség véleményére, ténykedő bekapcsolodàsàra is szükség mutatkozik. Úgy véljük, hogy a làtogatók bekepcsolódàsa, közreműködése legyen az őszinte biràlattal, igen előnyősnek mutatkozna, elsősorban a méhészközösség érdeke(ben). Sajnos nagyon kevés reagálás történik .

A tàrgyilagos tàjékozódàs érdekében àllítottuk össze az alàbbi kis kérdés felelet tàblàzatot. bàtran a honlapon Vagy közvetlenül e-mailben tárgyilagosan megvitatva info@europaimehesz.hu címre. Természetesen minden szöveges véleményt is a legnagyobb figyelemmel fogjuk tanulmànyozni.

Szavazni itt lehet .
Szavazás



Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=125