Magyarországi Méhész

Dátum 2007.10.22. 19:11:40 | Téma: Európai Méhész hírei


Fotó:Imcsi
Kedves Olvasó! Lehet, hogy már Ön is tudomást szerzett a MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap "megszűnéséről". Jó hírem van! Önt dezinformálták! Az igazságot a következő cikkből - amely megjelenik majd a papíralapú MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ "utolsó" számában - tudhatja meg!

Véget ért egy történet...

Kedves Olvasó! Bizonyára nem tűnt fel Önnek, hogy ez évi utolsó lapszámunkból hiányzik a 2008. évi előfizetői díj rendezésére szolgáló csekk. Pedig hiányzik! Ennek oka, hogy a MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap megjelenését határozatlan ideig szünetelteti Vadas Gábor a lap alapítója és szerkesztője.

Szép és küzdelmes volt az elmúlt hét esztendő. Talán létjogosultsága is volt a lapnak, annak ellenére, hogy sokan igyekeztek ennek az ellenkezőjét bizonyítani. Többen azzal támasztották alá állításaikat, hogy megosztja a méhésztársadalmat, hogy OMME ellenes, hogy félreinformálja a méhészeket. Lehet, hogy van is igazság e kritikai észrevételek között, csak mint a lap alapító/szerkesztője nem vagyok képes pártatlanul megítélni a helyzetet. Mindenesetre meggyőződésem, hogy a lap a méhésztársadalom érdekeit képviselte. Képviselhette volna jobban is, kritikusabban is. Még több stressz árán, támogatás nélkül. A stresszes, barátinak nehezen nevezhető környezetben "magányos harcosnak" lenni nem jó, sőt értelmetlen. Ezért egyenlőre befejeztem! Kérem ne írjanak, ne telefonáljanak!



Köszönettel: Vadas Gábor alapító/szerkesztő


És egy másik veszi kezdetét...


Kedves Olvasó! Internetező méhésztársak! A MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ c. lap 2008-tól az interneten lesz olvasható! A lap megtalálható a www.magyarorszagimehesz.hu vagy a www.mezut.hu honlapon. A két cím valójában egy honlapra mutat. Önök ezt jól tudják, hiszen korábban már írtam róla. Kérem látogassanak el a honlapra, tiszteljenek meg írásaikkal a jövőben is. Sajnos tiszteletpéldányokat nem tudok küldeni, hiszen egy "elektronikus újság" esetén ez lehetetlen. Remélem sikerül reklámokból, pályázatokból fedezetet találni egy jó hangulatú





III. MAGYARORSZÁGI MÉHÉSZ IRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ


szervezéséhez, ahol, majd talán lesz módunk köszönetet mondani a segítségért.

Kérem írásaikat, véleményüket, apróhirdetéseiket, bármit, amiről azt gondolják közérdeklődésre számíthat, küldjék el a vadasgabor@tvnetwork.hu e-mail címre. Kivételes esetben postán a már megszokott és jól ismert szerkesztőségi postacímre: 6500 Baja, Templom u 24.


Találkozunk a világhálón, üdvözlettel: Vadas Gábor webmester

Továbbra is .......

Forrás :Magyarországi Méhész



Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=138