III. Hajdúsági Méhész Szakmai Fórum

Dátum 2007.12.4. 18:25:35 | Téma: Európai Méhész hírei


Balmazújváros ! Van aki nem halott még róla? III. Hajdúsági méhészeti szakmai fórum zajlott le a hétvégén, neves előadókkal fűszerezve és szerencsére nem a szokványos módon igazi laza baráti kapcsolatok jöttek létre.Volt idő ismerősökkel beszélgetni és az előadók is kitettek magukért ,tudjuk a méhész ha érti szakmáját napestig képes mondani méhészeti teendőket.


Szombat reggel 10 óra környékén Király László OMME Hajdú-Bihar megye szervezetének elnöke megnyitó beszédében örömét fejezte ki
résztvevők száma miatt kb. 160-200 fő, tehát megkezdődött a két napos maraton ,azért írok maratont ,mert az előadók nem kímélték magukat sem minket ,2 óra hosszan is képesek voltak a tudásukat és technológiai ismereteiket átadni.
Előadók Szombati napon
Király László Megnyitó
Dr. Ludányi István. Méh
Kollár Imre. Konténer
Vasárnap
Király László köszöntő
Szulyák Erzsébet Mézkirálynő köszöntő
Csányi Antal NB,Hunor Lagstroth
Bross Péter Aktualitások, Mézzárszalag , Nemzeti program.
Király László Bio Méhészkedés.
Barkó Árpád szaktanácsadó Aktuális
Sápi László Adó ügyi változások.
Mindkettő napon jutott idő kötetlen beszélgetésekre, megismerkedtem Fritsch Ottó bácsival aki erdőmérnöki tudását szívesen osztani fogja a jövőben az Európai Méhész olvasóival, első körben evódiával kezdünk, nagyon fontos adózási változások vannak a jövőben Sápi László fogja ezeket a fontos tudnivalókat megosztani a jövőben .Sikerült megismerkednem Terjeki Ferenc szaktanácsadóval aki mindig szívesen osztja meg OMME híreit velünk.


Összességében elmondható nagyon kellemes és jó hangulatú rendezvény lett a III. Hajdúsági szakmai napok , aki résztvett, tudom nem csalódott a hallottak alapján .
Nem szeretném kihagyni egy nagyon fontos dolgot az ebéd nagyon finom és kiadós volt mindkét napon, köszönjük a hajdú éterem dolgozóinak .





Fotók Kiss Anikó

Imcsi






Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=156