Kezdje a Wellness-t sejtjeinél

Dátum 2008.06.13. 21:15:18 | Téma: Európai Méhész hírei




Fleischman Attila
70/378-7597

www.zoldarany.5mp.eu




MIKROALGÁK

Ugye, te is hallottad, hogy napjainkban az élelmiszereink közel 85 %-a vegyi anyag.

Nem véletlen, hogy betegek vagyunk, ha testünk jó része méreganyagokból épül fel. Természetes alapú táplálékkiegészítők nélkül ma már nem tudjuk biztosítani szervezetünk megfelelő vitális anyag ellátását, és nem tudunk megszabadulni a mérgektől.

A piacon több ezer féle táplálékkiegészítő létezik. Ezek többsége egész jó.
Mind hasonló alapelv szerint működnek. Sok csodálatos gyógyulás írható néhányuk számlájára. Ki melyikben hisz, arra esküszik. Ez a múlt!

A mikroalgákról azt állítják a világ vezető kutatói, hogy ez a 21. század fénytápláléka. A kutatók most értették meg, mire van szüksége az emberi szervezetnek.

Mire?

Biofotonokra!

A sejtjeink működésképtelenek speciális fényrészecskék, ún. biofotonok nélkül.
Az elmúlt évzizedekben átvette a napon való érlelés szerepét a gázzal történő kényszerérlelés. Így a táplálékunk már nem tartalmazza megfelelő mennyiségben ezeket a nélkülözhetetlen részecskéket.

Ezen felül a mikroalga - minden élőlény ősanyja - megfelelően pótolja a táplálékunkból hiányzó életfontosságú anyagokat.

Olyan mennyiségű vitális anyag, mint ami a mikroalgákban található, a Földön termelt növények összességében sincs meg. Semmi értelme bármelyikkel is versenyeztetni, hisz az összes élőlény ősei.

Az élővilág esszenciája!


Hihetetlenül hangzik, de igaz:
Német biológus kutatók kifejlesztettek egy kizárólag növényi összetevőkből és
speciális mikroalgákból álló táplálékkiegészítőt, amely megoldást jelenthet a
civilizációs betegségekre!



Hozd harmóniába a testedet! Tisztítsd meg, tápláld és regeneráld!









Green Gold Solar – aktív nappalok

A Green Gold Solar rendszeres, teljeskörű vitális ellátást biztosít azoknak, akik minden napra optimálisan fel akarnak készülni. Több éves kutatás eredményeként sikerült egy tápanyag-mixet létrehozni, hogy a testet reggel lendületbe hozza.

A mikroalgák sok értékes összetevőt szállítanak a testbe. Egy jó nap kezdéséhez a Green Gold Solar a tápanyag kombinációjával gondoskodik a legfontosabb anyag beviteléről. Az új Tropical ízt minden Wellness rajongó korhatár nélkül szívesen fogyasztja!

Green Gold Lunar – pihentető éjszakák

Egy erősen igénybe vett nap után hozzásegít a nyugalom, az egyensúly visszaállításához és megadja a szervezetnek azokat a tápanyagokat, amelyeket a nap folyamán elveszített. A Green Gold Lunarban a Spirulina és Chlorella mikroalgákon kívül más speciális, évszázadok óta ismert gyógynövények (zsálya, kakukkfű, citromfű) is megtalálhatók.

A Green Gold (Zöld Arany) Solar & Lunar a legtökéletesebb arányban tartalmazza azt a több, mint 4000 vitális anyagot, amely a tested működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges!

Az összes szükséges természetes vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzim, aminosav, és különleges növényi hatóanyag harmónikus arányban, ahogy arra az emberi szervezetnek szüksége van!

Nincs szükség más kiegészítő vitaminra, vagy méregtelenítő kúrára, a Green Gold Solar & Lunar tartalmaz mindent!

Rendkívül hatékony:

Speciális CGF-faktorral a rák, a daganatos megbetegedések ellen (pl: Prosztatarák)
A szervezet méregtelenítésében; egyedülálló módon eltávolítja a szervezetben (csontokban, ízületekben, zsírszövetekben) lerakódott nehézfémeket, amely a betegségek nagy részének kialakulásáért felelős!
A már sérült sejtek regenerálódásában
A gerincvelői őssejtek működésének ösztönzésében
Emésztési problémák, gyomorbántalmak ellen
Az allergiás megbetegedések ellen
Szív- és érrendszeri megbetegedések (és ami sokszor ebből következik: az impotencia) ellen
Gombás (pl. láb és köröm) és más fertőződések ellen
Gyulladások ellen
Sclerozis Multiplex és több más idegrendszeri betegségekkel szemben
Idő előtti öregedés késleltetésében
A vérnyomás, koleszterin-szint, vércukor-szint és a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításában
Az érelmeszesedés ellen (megakadályozza a sima véredényizomsejtek burjánzását)
A szervezetben lévő szabadgyökök ellen (antioxidáns hatás)
A máj és vese megfelelő működésében (a spirulina platensisből nyert phycocyanin gátolja a vesekőképződést)
Az immunrendszer erősítésében




Kineto Natural Body Power – természetes testi erőnlét
Speciálisan fizikai aktivitásokhoz (sport, fizikai, mentális aktivitások) fejlesztették ki. Ez egy kiváló minőségű energiaital. Természetes gyümölcsszirup aromákkal és vitaminokkal egy frissítő koffeintartalmú citrus energiaital. Legmagasabb koffeintartalom (32mg/100ml).

Kiegészítő összetevőinek köszönhetően - különösen a Spirulina, L-Carnitin, természetes Guarana koffein, juharszirup, bodza, csalán, oroszlánfog, zöldtea, hibiszkusz, hársfa, narancs-, citrom-, grapefruit-koncentrátum, Schizandria, szőlőcukor és fruktóz mix - alkalmas arra, hogy egy kiváló minőségű energiaitalt alkosson. Együtt tökéletes kombinációt alkotnak ahhoz, hogy egy munkával, sporttal eltöltött nehéz naphoz energiát biztosítsanak.

A Carnitin felelős a zsírsavakból nyert fizikai energiáért. Ezért az L-Carnitint a legerősebben ható „zsírégetőnek” tekintik. A Carnitin egy vitaminhoz hasonló anyag, amely az emberi szervezetet C-, B6-, B12-vitamin, niacin, folsav, vas és különböző enzimek segítségével szintetizálja. Az L-Carnitin a táplálkozáshoz esszenciális aminosavakat Methionint és lysint biztosít. Mindkét aminosav fehérje összeköttetést biztosít az ún. L-Carnitinben.

A Guarana (Nature Essential) vagy Paulina Cupana Dél-Amerikából, eredetileg az Amazonas vidékéről és Sri Lankáról származik. A növény igen keresett, mert a guarana koffeinjét az emberi szervezet jobban viseli, mint a kávé koffeinjét. A Guarana egy azonos nevű liánnövény koffeintartalmú maglisztje. A Guarana Európában is a legnépszerűbb növények közé tartozik.

A Guarana titka egy kb. öt százalékos guaraninban rejlik, ami a világ legerősebb természetes eredetű koffeinje. Azok, akik nem fogyaszthatnak koffeint (pl. migrénesek) guarana koffeint fogyaszthatnak. A koffeinnel ellentétben a Guaranin nem tartalmaz izgatószert. A Guarana képes a szellemi és testi teljesítőképességet erősíteni és már sok éve nagyra becsülik a versenysportolók. Guarana éppúgy segíti a dinamikus energiát és támogatja a szenzitív észlelést és Brazíliában potencianövelőként is használják. Túlzott mértékű fogyasztását viszont kerüljük el!

A Guarana tökéletes nagy fizikai és mentális aktivitások idején valamint kiválóan alkalmas arra, hogy a diéta alkalmával gyakran fellépő kimerültséget kiegyenlítse.

A Zöld teának szekunder növényi anyag tartalma miatt egészségösztönző hatása van. A növény leveleit a feketeteával ellentétben csak gőzölik vagy pörkölik, így tartalma változatlanul jó marad. A zöldtea frissítően hat, természetes ízben és cserző anyagban gazdag. A cserzőanyagok a másodlagos növényi anyagokhoz tartoznak, amelyeknek fertőzés és szabad radikálok ellen védő és tumor gátló hatása van. A zöldtea a test azonos energiákat harmonikusan aktivizálja. Ösztönző hatása mellett a zöldteát a jó közérzetre gyakorolt pozitív befolyása miatt is nagyra tartják. Alapjaiban hat az anyagcserére, és általánosan hasznos. Nyugtatóan hat a gyomorra és a bélre.

A zöld tea nagy részben tartalmaz másodlagos növényi anyagokat, ásványi anyagokat és egy sor vitamint (pl. B-, C-, B1-)

Schizandra – titokzatos gyümölcs Kínából. A kínaiak már régóta nagyra becsülik ezt a kis gyümölcsöt. Nagyon sokoldalú egészségügyi hatást tulajdonítanak neki. A Schizandra vagy másképpen WuWeiZi az ”öt érzékszerv növénye”. Gyümölcse egy savanykás ízű bogyó, amely






tartalmaz édes, enyhe és csípős aromákat is. A kínai botanika remeke egyre több barátot nyer magának Nyugaton is. A kínai nők a tonizáló Schizandra bogyókat fiatalító szerként, valamint a testi és a szellemi jó közérzet harmonizálójaként használják. A Schizandra nőknél és férfiaknál egyaránt hatással van a szexuális kiteljesedésre és a vitalitásra.

Schizandra gyümölcse gazdag C- és E-vitaminban. Hatóanyagát éteri olajok alkotják. A gyümölcsmagban 7-19%-os lignanen tartalom található, valamint telítetlen zsírsavak vannak.


Genio natural mind balance – a természetes szellemi hatékonyság
Az első olyan, agyi tevékenységet fokozó energiaital, amely kizárólag természetes alapanyagokból készül. A koncentrátum tartalmaz: bodzabogyó, feketeribizli, földiszeder, feketeáfonya, alma, cseresznyekivonat, zöldtea és guarana kivonat, Cholin, Spirulina platensis.
A Genio elsősorban egy cholin nevű anyag révén hat, amelynek segítségével agysejtjeink neuronátvivő képessége és ezáltal a koncentrálóképesség nő. Ezért azt ajánlják, hogy a Geniot elsősorban délután fogyasszuk, amikor biológiai energia görbénk hanyatlani kezd.

A Kineto és Genio nem tartalmaz szintetikus összetevőket, nincsen bennük rákkeltő anyag, mint például a taurin, ami a legtöbb energiaitalban megtalálható. Annak köszönhetően, hogy nem szintetikus energiafokozók vannak benne, bevitelkor hő hatására a szervezet saját energiaforrásait aktiválja, ezért a hatás után nem jelentkezik erőteljes kimerültségi állapot, ami szintén jellemző az energiaitalokra.

Sőt, annak köszönhetően, hogy a szervezet saját energiáit aktiválja, zsírégető, vízhajtó hatása is van, ezért fogyókúrázóknak, akik sportolnak is a fogyókúra mellé, kifejezetten segítség a Kineto.




Fleischman Attila
70/378-7597

www.zoldarany.5mp.eu





Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=261