Tudosítàs a « botrànyos » íràsaimra érkezett vàlaszokról II.

Dátum 2008.07.3. 21:10:46 | Téma: Európai Méhész hírei


Bencsik József

FVM levele Bencsik József részére
Megtekinthető letöltés után ! PDF formátumban.
Klikk ide



Válasz lentebb olvasható .
FÖLDMÜVELESÜGYI ES VIDÉKFEJLESZTÉSI
MINISZTÉRIUM
Agràr és Vidékfejlesztési Főosztàly
Kovàcs Attila Fő osztàlyvezető

1860 Budapest Pf. 1.

Ügyiratszàm :27444/3/2008
Bencsik József
Méhész
23, bd des Castors
F-69005 Lyon
Joseph.bencsik@free.fr

Tisztelt Főosztàlyvezető Úr !

Megtisztelve érzem magam a màjus 29.-én kelt, hozzàm intézett levelével. Ismételten jelzem, hogy nem a sajàt érdekemben jàrok el, hanem a monopol jogokat élvező OMME méhésszervezeten kívül àlló valamint ezen szervezetbe került méhésztàrsaim jogos és indokolt kérelmének szeretnék eleget tenni. Talàn éppen ilyen okok késztetnek arra hogy ne hagyjam el a küzdőteret eredmények nélkül.
Az a tény hogy az àprilis 23.-àn kelt levelemben fölsorolt súlyos hiànyossàgok folytàn az ön aláírásával visszahatàs érkezett, arra enged következtetni, hogy a főosztàly valóban jelentős felelősséget visel e sokaknak kellemetlen helyzet kialakulàsàban.
A levelének tüzetes olvasàsa, az utolsó mondatànak figyelembe vétele utàn, vissza szeretnék térni az 1-4 es pontokban fölsorolt, súlyos hiànyossàgokra amelyekre egyàltalàn nem talàltam vàlaszt, egyrészt, màsrészt, a tovàbbi pontokra a kapott magyaràzatok, részemre közel sem kielégiíők.
Pontosabban :
1. A szóban forgó levelem (àprilis 23) 1-4 pontja teljes mértékben elkerülte a Főosztàlyvezető úr figyelmét, legyen az tudatosan vagy nem. Màrpedig, az itt lefektetett feltételek (monopoljog egyeseknek, màsok kizàràsa) bizonyàra maga az FVM, eme felelős főosztàlyàn készültek. E feltételek EU- os szellemiség, súlyos jogi egyenlőség hiànyról tanúskodnak. Szükséges e ilyen tényeket az EU -os illetékeséknél felfedni, avagy a « csalàdi szennyest csalàdban illő kimosni ?
2. A tovàbbi 5-10 pontok alatt fölsorolt hiányossàgok érvelések viszont, az 1-4 pontok alatt fölsorolt hiányossàgok függvénye, legalàbbis azok következménye. Ez utóbbiak tisztàzàsa érdekében az OMME, nevemre szóló vàlaszlevelet közölt az www.europaimehesz.atw.hu honlapon màjus 21.-én. E levél érvelései lényegében, alapjàban, azonosak a főoszàlyvezető úr érveléseivel. Tudósítàs ként mellékelem, a vàlaszom pontosan<<< e levél sorai kozott.
Ezúttal ismételten kérem az OMME tagdíjkötelezettség megàllitàsàt, ez àltal, monopolhelyzet megszüntetését, (nem jelenti a szaktanàcsadó hàlozat fölszàmolàsàt, ha igen akkor az, ismét főtisztviselői tehetetlenségről tanúskodik !) Kérem a méhészet- fejlesztési Nemzeti Program EU -os szellemiségre a jogok egyenlőségére, való alapozàsàt majd az EU -os pénzelés igazságos és visszaélésveszély mentes feltételeinek megteremtését.

Tisztelettel: Bencsik József méhész 23 bd des Castors F-69005 Lyon, joseph.bencsik@free.fr
Kelt :Lyon -ban, 2008 Június 28.-àn.

UI.: Tàjékoztatóul, màsolat megküldve az FVM felelős minisztere Gràf József részére is.



FÖLDMŰVELESÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI
MINISZTERIUM
Monsieur Gráf József Miniszter

1860 Budapest Pf. 1.

Bencsik József
Méhész
23, bd des Castors
F-69005 Lyon






Tisztelt Miniszter Úr !


Tàjékoztatàsul mellékelem a Kovàcs Attila főosztàlyvzető Úrhoz intézett június 28.àn kelt vàlaszlevelem màsolatàt. Célom a mellékelt levélben szóban forgó ügy gyorsítàsa.

Intézkedéseit előre is megköszönve,
tisztelettel : Bencsik József

Kelt :Lyon ban 2008 Június 29.-én







Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=269