GSM riasztó/tracker

Dátum 2008.07.10. 17:36:42 | Téma: Európai Méhész hírei



TR-150 GPS/GSM

A TR-150 inkább ipari/biztonságtechnikai megoldásokra készült. Vízálló tokozása van, és autonóm módon működik, nem igényel huzalozást. Ezt támogatja a nagykapacitású 2100mAh Li-ion akkumulátora és opcióként kapható mágneses rögzítő bölcsője, amivel könnyű akár rejtve felerősíteni egy járműre.
A beépített GPS vevő által vett koordinátákat SMS üzenetekkel kérdezhetjük le. A lekérdezés lehet automatikus periodikusan, vagy egyszeri parancsra. Felprogramozható intelligens területelhagyás jelzésére (geofence) is, akkor küld üzenetet, ha a jármű vagy követett tárgy túllépi egy előre meghatározott terület határát. Vészjelző gombbal is rendelkezik és beépített mikrofonja lehetővé teszi a beszélgetések távoli figyelését.

TR-151 GPS/GPRS

A GlobalSat a TR-150 mellett, ami csak GSM módban működik, kihozta a TR-151 típusú helyzetjelzőjét is, ami már GPRS módban is működik. A külső mechanikai felépítés ugyanaz, csak az elektronika változott a GPRS lehetőséggel. A készülék a Siemens MC39 moduljára és SiRF3 LP alapú GPS-re épül. Ennek megfelelőek a műszaki paraméterek. A készülék mérsékelten vízálló tokozással rendelkezik. A bekapcsoló gombon kívül csak egy pánik gomb található a visszajelző LED-ek mellett. A beépített mikrofon lehetőséget ad a lehallgatásra, amit a pánik jelzésre (rablás), vagy SMS parancsra indíthatunk. Külön említést érdemel a beépített gyorsulásérzékelő, ami mozgásra, rázkódásra riaszt. Logisztikai rendszerek mobil helyzetérzékelőjeként, vagy értékes szállítmányok ideiglenes helyzetjelzőjeként kiválóan használható.

Itt találtam:

http://www.chipcad.hu/

GSM-TR150 Tracker GPS/GSM 41 450 Ft + áfa
GSM-TR151 Tracker GPS/GPRS 44 220 Ft + áfa[/b]





Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=271