Kinek is van igaza, és ki szégyellje magát?

Dátum 2008.12.27. 7:24:14 | Téma: Európai Méhész hírei


Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az utóbbi időben sokan jelezték felénk, hogy kérés nélkül kapnak híreket a népszavazási kezdeményezésről, amit nagyon sajnálunk. Mivel a rendszerbe a feliratkozáson kívül beküldés, ajánlás stb. útján is be lehet kerülni, és hogy a jövőben elkerülhessük a nem kívánt levelezéseket, a következőket kérnénk Önöktől:

Azok, akik kéretlenül kapják a hírlevelet, és nem szeretnék ezt a jövőben megkapni, csak annyit tegyenek, hogy ennek a levélnek alul a bal alsó sarkában található Leiratkozás a hírlevélről szövegre (linkre) rákattintanak, és ezzel automatikusan törlődnek a rendszerből, amelyből származó kellemetlenségek miatt még egyszer elnézést kérünk minden érintettől.
Újra regisztrálni pedig csak akkor tudnak majd, ha a honlapom főoldalára ellátogatnak (http://www.seresmaria.hu), és ott feliratkoznak a hírlevél küldésre.

A többi kedves olvasótól pedig azt szeretnénk kérni, hogy a jövőben csak olyan ismerősöknek tegyenek a honlapon keresztül ajánlást a népszavazási kezdeményezéssel kapcsolatosan, akik ezen nem fognak megsértődni vagy háborogni, netán feljelentgetni.
(A kéretlen leveleknek senki nem örül. De ez mégsem egy viagra reklám, vagy egy vírus, hanem egy mindenkit érintő kezdeményezés, mely sikerének egyetlen kulcsa van: ha minél több emberhez eljut a híre.)

Azért egy érdekes és talán fontos hírem még a sértődősebb levelezők felé is van.
Ha valaki eddig azt gondolta volna, hogy amiért küzdünk csak egy hecckampány, szerintem az alábbi két linken olvasható levél meggyőzi, hogy mennyire fontos az, amit teszünk.

ISMÉT MEGSZÓLALT A MÁSIK OLDAL…

Az országosan is elhíresült országgyűlési képviselő feleség levél után (http://www.seresmaria.hu/blogpl.php?id=7) nemrég kaptam egy újabb nagyon érdekes és

tanulságos levelet: http://www.seresmaria.hu/blogpl.php?id=12

Ezek után várom a véleményeket, hogy akkor tulajdonképpen kinek is van igaza, és ki szégyellje magát?! És nem utolsó sorban, hogy fontos-e az, amit csinálunk, és érdemes-e támogatni azt a népszavazási kezdeményezést, hogy:
Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?

A törzsközönségnek pedig még néhány dolog szeretnék röviden mondani:

Így az év végére egy jó hírt kell közöljek:
Úgy tűnik, sikerül behozni az indulás nehézségeiből eredő lemaradást. Ezt viszont csak akkor lehet biztosra venni, ha valós és kézzelfogható adatok birtokába jutok.
Ezért nagyon fontos lenne, hogy még az idén mindenki adja postára a nála eddig összegyűlt aláírásokat, és aztán még nagyobb lendülettel folytassa a munkát a gyűjtés második felében, februárig. Az aláírásgyűjtő ívet most már mindenki ki tudja nyomtatni, mert word formátumban is elérhető a honlapom főoldaláról (http://www.seresmaria.hu).

Sokat lendíthet a beérkező mennyiségen, ha kihasználjuk az év végi nagyobb közösségi együttlétet, valamint a több szabadidőt karácsony után, és beleerősítünk a gyűjtésbe. Főleg arra kellene törekedni, hogy minél több ember kezébe adjunk legalább egy gyűjtőívet, amit szinte mindenki a családján belül is meg tud tölteni, de ha a kollégáknak, barátoknak vagy ismerősöknek és szomszédoknak is szólnak, az már több ívet is eredményezhet, vagy azoknak is adni kell egy ívet, hogy ők is kitöltsék azt a körülöttük élők segítségével.

Egy ilyen láncreakciót kell mindenképpen elindítanunk, mert ez lehet az egyetlen megoldás, ugyanis az utcára csak kevesen jutunk ki, márpedig az idő halad. El kell érjük azt, hogy legalább 20 ezer ember vegye a fáradtságot és legalább egy ívet írasson alá a környezetében élőkkel – és akkor SIKERÜLT!

És sikerülni fog, majd meglátjátok!

Boldogsággal teli szebb és jobb újesztendőt kívánok mindannyiunknak!
Tegyünk róla, hogy így legyen!

Tisztelettel: Seres Mária




Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=332