Sok jó ember kicsi helyen.Székesfehérvár 2007

Dátum 2007.03.6. 12:52:42 | Téma: Európai Méhész hírei


Sok jó ember kicsi helyen .



Ködbe burkolózott Székesfehérvár, március 3.-án megrendezésre került XIX. Országos Méhésztalálkozó és vásáron ,sok jó ember kis helyen is elfér megint bebizonyosodott voltunk annyian, mint az oroszok, mint a mellékelt fotón látható most sem okozott csalódást a szervezõknek a megjelentek száma.


Rendezőség logója


Elég korán megérkezet pici csapatunk, parkolási gondunk így nem volt, bátran irányba vettük a Videoton oktatási közontott, bejáratnál idõs hölgy férjével azonnal megfogta a tömeget, mi lehet ott ,kérdeztük többen egymástól, amit ennyire érdeklõdve nézelõdnek ,minél közelebb jutva hamarosan rájöttünk evódia vásárlása folyik, kicsi helyen nagytételben, ötven darabot kérek ,ötöt kérek. Milyen árban vannak, tessék mondani? Kicsi 60 nagyobb 100 még nagyobb 200 és ez így ment szépen felfele, méhészek tudomásul vették és tesznek is saját környezetük méhlegelõvel való ellátottságának jobbá és szebbé tétele érdekében, azt a sok írást Méhészetben, Magyarországi méhészben, ami megjelent hasznos tanácsot az evódiáról.

Mindenki örömére alkalmazzák minél többen.

Csarnok belseje felé haladva fotó kiállítást pillanthatunk meg, mely szerintem minden embert megállásra kényszeríttet, képek mindegyike méhészetrõl, méhekrõl magáról a méhészrõl szólt

Festõ mûvész képei mindenki otthonában kellemes pillanat lehet , fõleg télen a négy fal között ,megnyugtató érzéssel tölti el az embert és a méheket, a gazdájúk bizony gondol a szeretett méheire , festõ mûvész könyvét lapozgatva, melyet az Udvarhelyi Kulturális Egyesület adott ki ,elém tárulnak olyan képek mint a tavasz,falu szélén,nyomok a hóban,hazafelé de még sorolhatnám hiszen mind megérdemelné.

Kívánom mindenkinek egyszer sor kerüljön rá, hogy megtekinthesse






.

Festõmûvész elérhetõsége: Farcádi Sándor Levente RO-Harghita 537099 Farcád Nr.3/4 Tel +4-0266-218517 e-mail farcadi.levente@freemail.hu

Kettõ lépés után máris elénk tárult az aréna, melyben nagyon sok vásározó kereste, amit szeretne látni, vagy megvásárolni, ki a barátait, vagy még soha ,vagy ritkán látott barátot ,a mobil telefon sok méhésznek a fülén lógott itt vagyok a bejáratnál, itt vagyok a büfében szerintem mindenki megtalálta, akit keresett vagy nem? A fenti képen látható ,nem mindig volt egyszerû.

A forgatag közepén nagyon soknemzetiségû ember megfordult, tolmácsolásom eredménye 9 evódia csemete lett ajándékba, bár egy szót sem értek oroszul.

Nagyom sokszor körbe, körbe, járkáltunk a kialakított boksz utcákon, mindig látunk egy olyan dolgot mely elkerülte figyelmünket, mint például azt a méhészt aki szüntelen kitartással keresi kaptárjait Méhegészségügyi felelõsök segítsetek megtalálni, lépjetek fel határozottan mindenkinél ,tudom sokan vagytok mégsem elegen ,kezdjétek el megismerni egymást az Európai Méhész oldal megyei szinten elérhetõ oldalain elérhetõséget publikáljátok Név telefonszám települési körzetekre bontva melyre igény van mint részetekrõl mint a méhészek részérõl ,ime az eltünt katárak



Kellemetlenség a nap kezdetén .

A rendõrség



Már a nap kezdetén megjelent ,a székesfehérvári lakosoknak nem igazán tetszet a füvön és kapubejárón, mi több a tilosban parkoló gépjármûvek hada. Törvényt be kell tartani a mindenkire, vonatkozik, ezzel tisztában vagyunk mindannyian .

De kedves székesfehérvári lakosok egy Dance parádé milyen hatással lenne a város nyugalmára? Mi több környezetére, vagy nem beszélve egy szép szurkoló tábor ténykedésére, ami utána marad.

XIX. Méhésztalálkozó rendezõi, mint minden évben tapasztalatok alapján is dolgoznak ,jövõre valószínû, orvosolni fogják minél kevesebb kár okozásával, járjon egy Méhésztalálkozó megrendezése.

9: 30 kor megnyitót követõen programok sora követe egymást, melyet 16 órakor Nikovitz Antal zárt

Ezt követõen Méhészbál vette kezdetét, Noémi részvételével


Aki ott volt jól érezhette magát ,senki nem sietett sehová ,pult mellett lévõ, asztalak mellet evés ,ivás, kötetlen beszélgetések zajlottak, mi több azzal sem volt gond, hogyan vegyenek részt a fórumokon, hiszen 2 db kivetítõ kiválóan megoldott mindent.

Székesfehérvár, Rendezõség köszönjük a XIX. Országos Méhésztalálkozót, amit több méhész nevében is mondhatok.

Akik nem találták meg számításukat , vigasztaljon mindenkit, hogy a Nyírségben hetek óta annyi esõ eset hogy akácunknál a csapadék tartalom hiánya nem okozhat gondot .

Éjszakai hõmérsékletek nagyon alacsonyak ! Budapestrõl nyugatra a vegetáció jelentõsen elõbbre van az itteni állapottól .

Képtárban 92 db fotó van ,a 600- ból
!Feltöltése folyamatban!
Akinek eredeti méretben szükséges ,írjon elküldöm e-mailben.

Rendezvényhez kapcsolódó videó, lentebb található .
Normál nézet !Fríssités esetén mind látható .

imcsi



























Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=69