Európai Méhész

Dátum 2007.03.30. 22:13:16 | Téma: Európai Méhész hírei


A Európai Méhész honlap igyekszik a méhészet szépségét szemléltetni ennek megfelelően segítségére lenni minden látogatónak.

Időközben, sokan fölkeresték, meglátogattak a honlapot. (Novemberben 503fő, December944, Január1143 Február 770 Március 1290 fő. Legaktívabb napok és órák. Hétfő és Vasárnap Időben 19-21 órára tehető.

A legtöbb látogató eddigi megoszlása a világ mindenrészéről , következő képen alakultak. http://extremetracking.com/open;geo?login=imcsi az oldalon látható milyen széles területen érvényesült a honlap látogatottsága .



Nagyon sokan tisztában vannak vele a XOOPS portál rendszere épült Európai Méhész oldal kimeríthetetlen segítségére szolgál a látogatónak ,felsorolásban csak a legfőbb elemeket említem meg .

Információ ahol több mint 80 méhészeknek, méhészekről, szóló hír jelent meg ,több ember munkájának köszönhetően, akik a tudásukat szívesen adták és adják közre ,hiszen a méhész tudásvágya mindig csak több és több lesz , állattenyésztés,marketing, gazdálkodás,munkavédelem,és sorolhatnám mi mindenhez kell értenie a méhésznek.


Ne csodálkozunk a méheink is sokoldalúak, nektárt gyűjt, fiasít,propoliszt hoz létre,virágport termel , sokan mondják a méh mindenben más ,szerintem a méhészek egyet értenek velem mi méhészek sem vagyunk egyformák mindenki máskép csinálja alapesetben (is) .


Tudás ami minden esetben ott van csak el kell mondani ,kamatoztatni ,ép ezért arra kérek minden szakmabeli kedves látogatót tudását ossza meg társaival, véleményt hozzá szólás képen formálja, bölcs gondolatokat pedig mindenki tájékoztatására adja közre (a tudás hatalom ).

A befutott sikerek elemzése folytan kiderült hogy, az eredetileg kitüzött célon túl e honlap sokkal többre is képes, pl. friss szakmai híreket közre adni , legyen a gyakorlati, érdekvédelmi oldalon, akar nemzetközi szinten.

Ugyanakkor képes nem utolsó sorban véleményformáló bátor és szókimondó írasokat közvetiteni. Ez utóbbiak pontosan arról tanúskodnak, hogy az országban megjeleni szaklapokban pontosan az ilyen írasokból mutatkozik nagy hiány. Érdekes véletlen folytan kiderült, hogy ezt a hiányt könnyen be tudna tölteni a honlap a látogatók közreműködésével azok írásaival.



Információ menü alatt rejlik a hír beküldés kérek mindenkit regisztráljon és írja meg szakmai álláspontját e témában ,hír beküldése után már csak engedélyeznem kell és mindenki olvashatja hozzá szólhat, nyomtathatja, vagy küldheti barátainak tovább a beküldött információt.

Véleményéket a fórom oldalra kérem, szakmai információi előtt ,egy rövid bemutatkozó írást ,fényképpel . imcsi@gportal.hu címre legyen szíves küldeni az ebben érdekelt .



Irányvonal .



A kezdeti sikerek folytan fölmerül a kérdés: Miért ne lehetne e honlap egy olyan országos hírforrás színhelye, amely független a hivatalos szervezetektől, hivataloktól. Legyen e honlap olyan forrás, amelyből hovatartozás nélkül és függetlenül, mindenki meríthet, amelybe mindenki hozhat becsületes, szakmabeli értesüléseket, legyenek azok technológiai ajánlatok, kutatási, megfigyelési eredmények, avagy szókimondó egyenes, bátor kritikák, vagy éppen érdekvédelmi ajánlatok, megjegyzések.

Többen vonakodnak írásaikkal megjeleni párhuzamot vonnak Az OMME és az Európai Méhész oldal között mintha ellentétet látnának, pedig ez nem így van, nagyon jól elvagyúnk egymás mellett, a szakmát képviseli mind két oldal ,ki így, ki úgy , két dolognak semmi köze egymáshoz .

Az Európai Méhész oldal információ adatbázisa , alulról építkezik , így lesz hasznos oldal mindenki számára .



Megyei oldalak.



Különösen hasznos oldalak létrehozására került sor ,megyei szinten, ami alapja lehet annak a méhésznek, aki csak helyi szinten szeretne informálódni és számára időben megjelent hír haszon(os) legyen ,továbbra is kérek mindenkit amennyiben kedve van, vegye keze ügyébe a saját megyéjét, és az eddig megjelent alap elemeket bővítse, egészítse ki ,kérésre a beküldött adatokat felteszem .

OMME által publikált írások szerzői jogvédelem alatt álnak amennyiben regisztrálnak beküldhetik híreiket ,ha úgy gondolják (ezt értem a szaktanácsadókra is) ,de kérem a megyei oldal szerkesztőit a jövőben tartózkodjanak a másol beilleszt technikától .



Méhész rendezvények azokról beszámolók a jövőben is megtalálhatóak az oldalon de amikor 30 ezer forint egy belépő, vagy még több ,nem áll módomban részt venni az ilyen össze jöveteleken .

Tisztelet a kivételnek , a mai magyar hasznot akar mindenből és mindenkiből .



Tehát az Európai Méhész oldal ingyenes és az is marad !!!!



Tudjuk minden gyümölcs megérik egyszer, persze nem mindegy mikor ,de vannak erőforrás tartalékok ,ami garancia a jövőbeni tudás helyének .

A haladás az új elgondolásokban rejlik. Vizsgáljuk fölül azokat, ugyanakkor hagyjuk el a régieket, az elavultakat. Legyenek új elgondolásaink, terjesszük azokat , ha lehet minden érdekelt tudomására, mérlegelésére.

A honlap a továbbiakban is igyekezni fog minden olyan előre törekvő írást, munkát közreadni, amely megalapozott ésszerűségről tanúskodik. !





Mottó: Méz legyen mindenki asztalán .


2007 Március. 26 .



Szabó Imre .






Ez a hír Európai Méhész Új oldalon folytatódik www.europamehesze.atw.hu -tól jött
http://users.atw.hu/europaimehesz

A sztori URL -je :
http://users.atw.hu/europaimehesz/article.php?storyid=73