Menü

Közösségünk

Fotóalbum

Evia oldalak

Evia - ezoterikus tanácsadó
 

Üdvözöllek a honlapomon!

Lépj be hozzám, kedves vendég. Lazítsd el magad egy rövid időre és nézz körül nálam. Ez a hely a szeretet és a béke otthona. Ez a kapu lelked kapuja. Ha hozzám érkezel, önmagaddal találkozol. Ez a honlap rólad szól, tükröt tár eléd, melyet önismeretnek nevezünk. Meg fogod látni, bensőd egy csodálatos hely, amelyet érdemes felfedezni és megismerni.

Boldognak lenni nem képzelet csupán. A boldogság ajándék, amelyet az élettel kaptunk. Ne kint keresd azt, ami belül van. Gyere, segítek...

 

Szeretném felhívni a figyelmedet az online közösségi oldalainkra. Nézz be hozzánk, rengeteg hasznos és érdekes dologgal találkozhatsz nálunk. A Művészeti és ezoterikus oldalunkon inkább magvas beszélgetéseket folytatunk, a Szeretettel Neked baráti közösségben kikapcsolódunk és nevetünk, a játékok oldalon pedig egyszerűen csak játszunk. Mindhárom helyre szeretettel várlak!

 

 

Művészeti és ezoterikus közösség

Művészeti és ezoterikus online közösség

Bemutatkozás:

... Ezt a közösséget azért hoztam létre, hogy megtaláljuk egymást mi, akik érdeklődünk az ezotéria, a művészet és a lét magasabb értékei iránt. Az ezoterikus tanok ismerete önmagában csak egy üres tartály. Ha nem töltjük meg tartalommal, rideg és élettelen marad, semmire sem jó. A valódi igazságot, az értékeket önmagunkban és egymásban tudjuk felfedezni. A legnagyobb tanítómestereink pedig nem pusztán "ezoterikus titkos tudományokat" adnak át nekünk, hanem azt mutatják meg, hogy mi az, amiért érdemes élnünk... A művészet kiemel a hétköznapokból, segít teljes életet élni. A kincseinkkel, amelyeket a művészettől kaptunk, kiteljesíthetjük önmagunkat, ha felismerjük bennük az igazi nagyságot. 

Az értékeket az élteti tovább, ha emlékezünk rájuk, ha foglalkozunk velük. Mi vagyunk azok, akik magunkban hordozzuk és átmentjük az évszázadokon az emberiség igazán fontos alkotásait, amelyekre valóban büszkék lehetünk, amelyek naggyá tesznek minket...

Témaköreinkből

Ezotéria: Ezoterikus tanácsadás, sorselemzés, álmok, tudatos álmodás, önismeret, belső őszinteség, én-fejlődés, intuíció, telepátia, gyógyító energia,  mandala, tarot, stresszoldás, meditáció, a szeretet megtapasztalása, Isten, agykontroll, a Titok, karma, jósok és jóslatok…

Művészet: Irodalom, képzőművészet, zene, saját alkotásaink bemutatása és minden, amit értéknek tekintünk

 

 

Neked hoztam közösségi oldal

Neked hoztam... Baráti közösség

Ezen a helyen csillogó és design képeket gyűjtünk, de sok más témáról is beszélgetünk. Zenét hallgatunk, megosztjuk egymással a gondjainkat, nevetünk és nem utolsó sorban barátokat is találunk itt a közösségben.

Gyere, játssz kedvedre nálunk. A játékokat nem kell telepíteni, mindegyik azonnal játszható Saját magam válogattam össze, a legjobbakból. A casual játékok mellett hatalmas puzzle kirakó (jigsaw) válogatást is tartalmaz a gyűjteményünk.

Képgalériánkban páratlan szépségű sorelválasztók, üdvözlő képek, csillogó tájképek, virágok, hangulatjelek... Minőségi és szemet gyönyörködtető válogatás!

Neked hoztam...

Készítsd el a saját lapodat, hogy fogadni tudd az üdvözléseinket, töltsd fel kedvenc képeidet, oszd meg a videóidat, látogass ide amikor csak kedved tartja. Ha az oldal használata közben elakadnál valahol, nézd meg a súgónkat. Tedd fel kérdéseidet, írd meg a véleményedet. Érezd jól magad nálunk!

 

 

 

Vissza a főoldalra

Látogatottság:   19549