Menü

Üdvözlöm az oldalon!

Fanny vagyok, több éve foglalkozom európai hajak forgalmazásával.

A hajunk különösen érzékeny pontja testünknek. Alapvető szerepe van nőiességünk megélésében, külső megjelenésünkben.

Köztudott, hogy hajunk formája, hossza, struktúrája, színe egy egészséges egyéniséget ad, ami csak ránk jellemző.

Szeretnék segíteni abban, hogy neked is szép, és hosszú hajad lehessen, hiszen azáltal, hogy elégedett vagy a külsőddel, nő az önbizalmad, és ez a kisugárzásodon is érezhető lesz.

Fontosnak tartom, hogy olyan módszereket kínáljak neked, amelyek lehetővé teszik az egészségesebb, dúsabb, változatosabb formát, vagy épp hosszabb hajat.

A mottóm nem más, mint az „ egészséges, szép haj – természetes szépség.”

Önöknek, Nektek is sok szeretettel ajánlom!

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Hajhosszabbítás, dúsítás kizárólag eredeti, európai hajból! Hajbevarrás, mikrócsomózás, hőillesztés.NON-STOP 100 toplista S-Space.Software .::. webdesign & webreklám Hajdusaginfo.hu || cégkatalógus websas.hu WYW Globál Directory
Katalogo-Toplista Szavazz a LEGJOBBRA @ Retroweb-Top

Hajbevarrás

Ezzel a módszerrel a saját haj közé - láthatatlan öltésekkel - előre felfűzött, eredeti európai hajat varrunk, mely teljesen egészséges és még festetlen. Új hajunkat a sajátunkkal együtt kezeljük, mossuk, formázzuk, ápoljuk. Nem is lehetne másképp, hiszen az új haj teljesen beleolvad a sajátunkba. Megfelelő hozzáértéssel fodrászaink előnyös, szép, könnyen kezelhető frizurát készítenek vendégeink számára, beleértve a festést is. A felvarrt haj alatt saját hajunk megerősödik, megdúsul, sokkal tömöttebb lesz. Növése jelentősen meggyorsul, hiszen védettséget élvez az összes külső káros hatástól.

Mikrocsomózás

Szintén eredeti európai hajból készül, de az új haj nincs előre felfűzve. Tincsenként kerül a saját hajunk közé. Szintén megoldható úgy, hogy mások által ne legyen észrevehető. Kezelése, és a frizurakészítés megegyezik a hajbevarrásnál leírtakkal!

Hőillesztés

A mikrocsomózáshoz hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedjük, és tincsenként illesztjük hozzá a vendéghajat. Mindezt egy speciális - hőre kötő - ragasztóanyaggal rögzítjük. A ragasztóanyag abszolút haj és fejbőrbarát anyagokat tartalmaz, tehát nem kell attól tartani, hogy káros hatásokat fejt ki. Ajánlott azon hölgyeknek, akiknek annyira rövid a hajuk, hogy egyik technikát sem lehet alkalmazni náluk. Ez a módszer ugyanis már 1-2 cm-es saját hajjal is elvégezhető.

Fejtődúsítás

Nagyon sok hölgynek az a problémája, hogy feje tetején kevés a haja, vagy éppen ritka a frufruja. Ezeken a problémákon is tudunk segíteni. Ebben az esetben a hangsúlyt inkább a fejtetőre és a frufrura helyezzük, és ott dúsítjuk meg a hajat. Ezáltal a frizurakészítés is sokkal könnyebb, és az átváltozás igen jelentős. Számos nőnek adtuk ily módon vissza az önbizalmát, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy a festésekből, mesterséges hullámokból kifolyólag a feje tetején ritkul meg a haj. Arról nem beszélve, hogy számos betegségből adódóan is megritkulhat a hajunk a lehető legláthatóbb helyen, a fejtetőn.

Paróka

Eredeti európai hajból készül. Kizárólag bőrbarát alapanyagra (necc, sapka) készül, kézi dupla csomózásos technikával. Csak megrendelésre, egyedi fejméretre készített termék! Előre megválasztott választékkal, frufruval, körforgóval választás szerint. Rögzítése hátul gumival, felül fésűvel, igény esetén csitt-csattal történik, kopaszság esetén, csak a hátsó gumi fogja, ezért a méretnek nagyon pontosnak kell lenni!!! Az előzetes méréseket minden esetben egy személyes konzultáció alkalmával végezzük. Itt lehetőség van kiválasztani a haj színét, minőségét is.

Kizárólag eredeti, európai hajakkal foglalkozunk.

Hajaink 30 cm-től 130 cm-ig kaphatóak. Vásárlóinkat kiszolgáljuk kis és nagy tételben egyaránt. A hajak hosszra vannak húzva, és I. osztályú minősítést kaptak. Megvásárolhatóak felfűzött (feltresszelt) és vágott állapotban egyaránt. A hajakat meg lehet tekinteni személyesen is, de postai utánvéttel is teljesítünk megrendeléseket! Természetesen hozott hajból fűzést is vállalunk.

A hosszú és dús hajért

Gyakran érzed úgy, hogy elégedetlen vagy a hajaddal? Hogy ritka, vékonyszálú, nem nő rendesen, és sehogyan sem áll? Ezen problémák megoldására szerencsére már van megoldás. Ki gondolná, hogy mindössze néhány óra leforgása alatt gyönyörű hajkoronánk lehet? A nő sikere a gyönyörű, és dús hajában rejlik!

Amikor egy férfi ránéz egy nőre, először a haja tűnik fel neki. Egy szép, ápolt hajkorona mindenkor vonzó látvány. Ha valakiről beszélünk, és nem ismerjük név szerint, megpróbáljuk beazonosítani valahogy. Hányszor hallottuk: „Az a hosszú, szőke hajú”, vagy „Az a vörös hajú nő, akinek mindig loknikban áll a haja”? Ez mind azt mutatja, hogy az emberek először a hajunk által azonosítanak be bennünket.

Ha egy nőnek rendben van a haja, a kisugárzása is merőben más, és az önbizalma is megnő. Megjelenésével pedig magához vonzza a sikert.

Hosszú, ápolt haj néhány óra alatt? Sajnos nem mindenkit áldott meg az anyatermészet dús és hosszú hajkoronával. Ez azonban most már nem gond, hiszen számos lehetőség kínálkozik arra, hogy ezen változtassunk. A különféle hajhosszabbítási-dúsítási technikáknak köszönhetően ma már néhány óra leforgása alatt olyan frizuránk lehet, amelyre legmerészebb álmunkban sem gondoltunk volna.

Az alábbiakban olyan technikákról olvashatunk, amelyek garantáltan nem sértik hajunkat, mégis széppé, dússá, hosszúvá varázsolják azt.

És amire figyelnünk kell Szakértők szerint európai ember haja közé kizárólag európai haj való. Ez azt jelenti, hogy nem keveredhet más eredetű hajjal. Pl. ázsiai, vagy indiai haj. Az európai ember hajának felépítése, minősége, vastagsága ugyanis merőben más, mint a keleti népeké.

Nagyon sok hölgy panaszkodik a hajára, hogy az nem nő rendesen, ritka, silány, vékonyszálú, töredezett és sehogyan sem áll. Ma már ezen problémák megoldására kiváló lehetőségek vannak. A továbbiakban erről lesz szó.

Szeretném leszögezni, hogy én elsősorban a vegyszermentes beavatkozásoknak vagyok a híve. Ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy mielőtt bármibe belevágna, alaposan érdeklődje meg, hogy a beavatkozás milyen hatással van a hajára.

A vegyszermentes eljárások közül a hajbevarrást, vagy a hajcsomózást (mikrocsomózás) javasolnám. A hajbevarrás lényege, hogy eredeti, európai hajat soronként varrunk a saját haj közé, melynek eredményeként teljesen összeolvad a hajunkkal, tehát külső szem számára abszolút láthatatlan. A hajcsomózás annyiban tér el, hogy nem sorokban, hanem apró tincsekben illesztjük az új hajat a saját hajhoz. Ezt inkább a nagyon rövid hajú hölgyeknek ajánlanám! Új hajunkkal ugyanúgy élünk együtt, mintha a sajátunk lenne. Mosni, fésülni kötelező! Beszárítani, becsavarni, felkötni, festeni szintén ugyanúgy lehet.

Az új haj alatt saját hajunk megerősödik, növése meggyorsul, dúsabb, tömöttebb lesz. Miért van ez? Mivel teljesen be van takarva, védettséget élvez mindenféle külső behatással szemben. Tehát nem érik a környezeti ártalmak, nem festjük, nem érik vegyszerek (hajlakk, hajformázók, stb.). Sőt, hajunk egy idő után alkalmazkodik az új hajhoz, tehát minősége is javul!

Erre az oldalra látogatva meg lehet nézni, hogy milyen változásokon van lehetőség átesni néhány óra alatt, anélkül, hogy a hajunkat egy kicsit is roncsolnánk: Nagyon elterjedt módszer napjainkban az ultrahangos hajhosszabbítás. Az eljárás kemény vegyszerekkel történik, melyek egyáltalán nem tesznek jót hajunknak. Az ultrahangos módszert kizárólag ázsiai eredetű hajból lehet elkészíteni. Egy gép segítségével - hő hatására - illesztjük össze a tincseket. Élettartama kb. 4-6 hónap.

Rengeteg haj van ma forgalomban a hajhosszabbító szalonokban. Természetesen mindenki arra esküszik, amivel éppen dolgozik. A vendég pedig járatlan laikusként nem tudja, hogy milyen veszélye lehet annak, ha nem a megfelelő haj kerül a saját haja közé. Egy európai ember haja teljesen más szerkezetű, mint egy indiai, ázsiai, vagy akár kínai emberé. Ezért ezek a hajak abszolút egészségtelenek lehetnek egy európai embernek.

Az európai haj élettartama több év is lehet, viszont más eredetű hajak alig bírnak ki néhány hónapot. Ez egyrészt azért van, mert lehántolják, mielőtt forgalomba kerülnének. Másrészt pedig azért, mert az európai haj soha nem fog "összeházasodni" más eredetű hajjal. Ennek eredménye pedig a gubancolódás, berasztásodás. Tehát azt leszámítva, hogy néhány hónap után a szemétbe lehet dobni őket, még maradandó károsodásokat is okozhat a saját hajunkban. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mielőtt hajhosszabbítást kérnénk, alaposan tájékozódjunk afelől, hogy az adott szalon milyen típusú hajjal dolgozik, és még csak véletlenül se engedjük meg, hogy más eredetű hajat rakjanak a saját hajunk közé. A feltett hajnak mind szerkezetében, mind minőségében azonos felépítésűnek kell lennie, mint a saját hajunk. Ez a hajhosszabbítás alapja!!!

saját hajat apró tincsekre szedjük, és tincsenként illesztem hozzá a vendéghaját. Mindezt egy speciális - hőre kötő - ragasztóanyaggal rögzítjük. A ragasztóanyag abszolút haj és fejbőrbarát anyagokat tartalmaz, tehát nem kell attól tartani, hogy káros hatásokat fejt ki. Akár rövidebb hajú hölgyeknek is ajánlott. Felhívnám a figyelmét mindenkinek, hogy a módszer nem tévesztendő össze az ultrahangos hajhosszabbítás műveletével. Sokban hasonlít hozzá, a hajat nem roncsolja és az ára is jelentősen alacsonyabb. A hőillesztéshez hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedjük, és tincsenként illesztem hozzá a vendéghaját, majd gyűrűkkel rögzítjük a póttincseket a vendég tincseihez. Rendkívül kényelmes a hordása szinte észrevehetetlen a hajban és könnyen kezelhető (fésülhető, festhető, mosható) marad a haj. Egyaránt alkalmazható hajhosszabbításnál és hajdúsításnál egy hátránya van nem ajánlott fém allergiás hölgyeknek ők inkább a hőillesztéses, varrásos technikát válasszák. Ezzel a módszerrel a saját hajból leválasztunk három illetve négy sort melyeket vízszintesen mini parkettafonásba fonunk és e közé - láthatatlan öltésekkel - előre felfűzött, eredeti európai, indiai, ázsiai hajat varrunk. Az új hajat a sajátjukkal együtt lehet kezelni, mosni, formázni, ápolni. Nem is lehetne másképp, hiszen az új haj teljesen beleolvad a sajátunkba. Ennél a módszernél is a haj attól függően, hogy európai, indiai vagy ázsiai többször felhasználható akár egy évig is.

Szándékunk az, hogy aki nem dicsekedhet szép, dús és hosszú hajjal, annak kedvet csináljunk és bíztassuk, hogy ma már nem lehetetlen Shakira hajzuhatagát, vagy Naomi Cambell modern vonalú, gyönyörű frizuráját megcsináltatni. Ha hosszú, dús és gyönyörű hajkoronát szeretnél, keress fel minket. A leghatékonyabb módszerrel, eredeti európai haj bevarrásával,

Csomózással és ragasztással vállalunk hajhosszabbítást, -dúsítást és afrofonást. Nem kell évekig várnod, hogy tincseid derékig érjenek, mi néhány óra alatt teljesítjük a hosszú hajról szőtt álmaidat!

Ez a módszer, napjainkban nagyon elterjedt, mert kényelmes, és szintén nagyon mutatós. Apró tincsekhez rögzítjük a póthajat, egyenként Készítése, precíz, munkát igényel, mert ha a tincsek nem szépen illeszkednek, akkor kontár munkával találkozunk. A ragasztó minősége lehet eltérő, mi hajkímélő szinreolvadó ragasztót használunk. Ez ugyanaz az eljárás, amit ultrahangnak hívnak, csak a ragasztó más hőfokon olvad. Mi európai hajakkal dolgozunk, és a hajakat, saját kezüleg tincseljük, nem kell várni egy napot sem. A levétel kicsit macerásabb, mint a felvarrásnál, de aki a hőillesztést választja, az tudja miért, ül valamivel többet a székünkben. Nagyon sok közismert ember, ill. nő csináltat ilyen hajat, nem is gondolnátok, hogy ez csak pótlás. Szóval szép is praktikus is. Visszarakás: ugyanolyan időközönként, mint bármelyik módszer alkalmazásánál. Figyelem: ha hat vagy annál több hónapig van fenn bármelyik ragasztás, az azért veszélyes, mert a haj megsínyli, ugyanis nagyon rárasztásodik, és nem lehet szépen leoldani. Nemcsak nehezen oldható, és kifésülhető, hanem a saját hajat is törheti, a pótláshoz pedig venni kell újat. Ezért is javasoljuk a két-három havi intervallumot. Kezelése, fésülése, ugyanolyan igényes, mint bármely más hosszúhajnak.

A másik legkedveltebb hajdúsító, és hajhosszabbító megoldás. Tincsenként a saját hajhoz kötözzük a hajadat, ami csak akkor jön le, ha a cérna el van vágva. Természetesen lecsúszhat, de akkor nem szakszerűen volt felrakva. Ezt az eljárást, én dögösnek hívom, mert olyan csajos, olyan oroszlános, olyan nőies. A haj természetesen itt is igény szerint változik. Nem számít, hogy milyen típúsú a saját hajad, olyat kapsz, amilyet megálmodtál, mert amit felteszünk, az a haj érvényesül. Ha szépen kezeled, nem téped, a megfelelő shampont használod, akkor sokáig élvezheted gyönyörű hajkoronádat.