sms versek

 

 

 

1. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék gondok fonják át nyakadat fehér női combok s kerüljön szemedre majd punci bőre, s hiányzó hajadat pótolja a szőre.

 

2. Ne higgy annak ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret, annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán az szeret csak igazán! Szösz

 

3. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled!

 

4. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded a küldője szívesen meg fogná a segged. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet, kipróbálhatnánk egy kicsivel többet?

 

5. S, ha megkérdeznék tőlem mit is jelentesz nekem, lehajtott fővel azt felelném, semmit csupán az Életem! 

 

6. Hová mész Homérosz? Tán házibolérosz? Lesz bosz? Nem tosz, mert menstrosz? Hát szopoklész? Az lész! 

 

7. Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM, ágyban fekszem meztelen, dugnék veled szívesen, ha te is dugnál énvelem, csörögj rám a telcsimen.

 

8. Mondd, hogy újra visszajössz, mondd, hogy újra itt leszel velem, minden nap és minden éjjel mindent újra megteszel velem!

 

9. Kinézek az ablakon, s látom a Holdat ragyogni. Érzek egy könnycseppet arcomon lefolyni. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: Hiányzol Nagyon!

 

10. Este, ha lefekszel, nyisd ki az ablakot, keresd meg az égen a legfényesebb csillagot. Ha megtaláltad, gondolj rám, ki szívből szeret igazán!

 

11. Patak partján van 1 kő! Rajta ül 1 nő! Ahogy a nő mondja imáját a patak úgy mossa a ... TÉRDÉT!!

 

12. Hiába vagy bika, felsőtested fika. Hiába vagy tehetséges, a péniszed nevetséges.

 

13. A fönököm belevaló ember volt! Egyszer felmászott a szemétkuka tetejére. Megcsúszott és beleesett. A fönököm belevaló ember volt.

 

14. Szeretném nyállal feltölteni belső combod ráncos üregeit, miközben forró vizeletedet mellkasomra folyatod szét. Vazelines ajkaid csillogása erekcióra fakaszt...

 

15. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is, ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szexőrült LIBA!!!

 

16. Laza vagyok, szétesem, kezemben a gsm. Ágyban fekszem meztelen, dugnék veled esztelen. Ha te is akarsz énvelem, hívjál akkor édesem!!

 

17. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!

 

18. Csöpi fogja öcsi pöcsét, öcsi fogja csöpi csöcsét. Kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tőle öcsi pöcse.

 

19. Vén fiú sóhaja: Fogatlan ínyemmel harapom kebledet reszkető kezemmel markolom seggedet, lankadó pöcsömmel bökdösöm pinádat, lennék csak fiatal hülyére k**nálak!!

 

20. Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!

 

21. Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))

 

22. Torta recept: 1 édes csók, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 percnyi keverés, pár csepp tejszín, 9 hónap pihenés, 18 év fizetés!

 

23. Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.

 

24. Hátamon a púpom, megbékélnék vele, ha biztosan tudnám, hogy én vagyok a Teve.

 

25. Leszáll az est, jön 1 manó, apró, kedves, álmot hozó. Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Jó éjt neked.

 

26. 3 gyerek, 4 kerék, 5 szoba, 6 arany, 7 platina, 8 oktáv, 9 mm.

 

27. Szemed zöld, hajad barna, pöcsöd mint a hangya farka, eszed kevés fejed torz, szagod mint a döglött borz, s hogy ez a vers ne legyen hiába nagy lófaszt a pi**ba!!!

 

28. Legjobb keksz az Albertkeksz, legjobb sex a homosex. Irgum- burgum, répakrém, más is buzi, nemcsak én.

 

29. Laza vagyok édesem, Kezemben a GSM.

 

30. SZERETLEK, mint anyját a gyermek, mint mélyüket a hallgatag vermek. SZERETLEK, mint fényt a termek, mint lángot a lélek vagy test a nyugalmat. SZERETLEK...

 

31. Mit ér a pénz a ruha, ha az ember fasza puha, inkább vagyok szegény, de a faszom KEMÉNY!

 

32. Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!!!

 

33. Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni. Lefolyni lassan arcodon, elégni forró ajkadon. Van 1 bűnöm mely fáj és éget pedig csak 2 szó: SZERETLEK TÉGED!!!

 

34. Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!

 

35. Hiába zörögnek a halottak, egymás tyúkszemén taposnak, Az egyik azt mondja nagyon fáj, a másik örömében táncot jár. A kedvenc italuk az aludttej, kapd be a cumit és ALUDJ EL!

 

36. Ne higgy annak ki rád nevet s esküszóval mondja, hogy szeret. Ki szenvedve néz rád némán s tisztán az szeret téged igazán

 

37. V-Tech volt veled összejönni, de nem szabad sírni ha fáj, és ha mégis visszahúz a szíved, vétkezz velem éjfél után!

 

38. Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni. 

 

39. Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg, ne sírj, borulj vállamra és ölelj erősen.

 

40. Leszáll az est jön egy manó. Apró pici álmot hozó. Pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba s füledbe súgja jó éjt Te cica!

 

41. Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés:SZERETLEK TÉGED!

 

42. Kell még egyszer, hogy atölelj egy éjjel, ami nem múlik el. Álmodj velem és csókolj engem, kell még egyszer, hogy úgy szeress mint régen!

 

43. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled!

 

44. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

 

45. Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.

 

46. Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés.

 

 

több sms                       vissza a kezdő oldalra