Szerelmes sms-ek

 

 

1. Gyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk, ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozódhatnánk!

 

2. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ!

 

3. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

 

4. Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked.

 

5. Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted.

 

6. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevalló...de csak egy valami tesz igazán részeggé...TE!

 

7. Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!:)

 

8. Nem kell a csók, nem kell a szerelem, csak arra kérlek bocsáss meg nekem!

 

9. Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

 

10. Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!!! ((ZOZÓ))

 

11. Valaki titokban rólad álmodik, vki rólad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon szeret, valaki boldog, ha melletted lehet!! 

 

12. A nap 24 órájában rád gondolok, és az alól ez a pillanat sem kivétel! Szeretlek!

 

13. Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak oda lépek, átölellek s azt súgom: SZERETLEK Ez a puszi legyen veled és amikor csak eszedbe jutok tedd oda a telefont ahova a puszit szeretnéd tőlem!!!: -***PUSZI***SomaX18

 

14. Fényes csillag voltál nekem, mond miért nem maradtál odafenn? Miért nem akartál csillag lenni lelkem egén? Miért martál oly kegyetlenül belém? Mi történt, mesélj!

 

15. A csók a szerelem beszéde. Kérlek gyere, és beszélgess velem!

 

16. Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem kapcsolja le a lámpát és álmodjon szépeket. KÖSZÖNJÜK: Cupp

 

17. Imádom ha te vagy fölül, igy meleget érzek belül. Hosszú ujjaid afellegekbe visznek, ugye bedőltél e viccnek? Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!:)

 

18. Nézem a napot és Téged látlak, nézem a holdat és téged látlak, nézem a felhőket és Téged látlak, menj már arrébb bazdd meg mert nem látok semmit

 

19. Puszi a Pocidra, és 1 arasszal lejjebb...... (Norbi)

 

20. Legszivesebben a kedvenc izű gumicukrod lennek. Édes, puha, kis mackó

 

21. 03 02 01 00 (((CUPP))) ....pont most talált el téged egy édes puszi.* Dóri

 

22. Azért, mert az imádott hölgyed mellbimbója egyre keményebb lesz, még nem biztos, hogy te izgattad fel, lehet, hogy csak fázik

 

23. Kedvesem, itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját. Ha nem kell, küldd vissza

 

24. Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelő kanóc kell hozzám.

 

25. Mi a női nem 4 csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fűzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.

 

26. Biztosan fájhat már a lábad, mert egész nap a fejemben jártál! (Vera)

 

27. A szerelem olyan, mintha bevizeltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

 

28. Ha csókom esőcsepp, tengert küldök, ha ölelésem falevél egész erdőt küldök, ha szerelmem örök az örökkévalót küldöm Neked

 

29. Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk

 

30. Hmm. Akartam valami szépet írni Neked, de rá jöttem, hogy nincs értelme, hisz csak tükörbe kell nézned!

 

31. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a CzUpPanás után, azonnal hunyja le a szemét, és álmodjon az üzenet küldőjével. CzUpP!

 

32. Kopaszodó fejed ne érjék többé gondok, fonják át a nyakadat fehér női combok. Boruljon a szemedre a pina bőre, és hiányzó hajadat pótolja a szőre!

 

33. Itt vagyok, hol vagyok kapsz egy csókot ha megmondod!.............................................Nem találtál meg így a csókot nem kapod meg!

 

34. Szeretném ha a holdfényes éjszakában csak rólam álmodnál. Mert én álmomban is Téged látlak! Jó éjt! Álmodj szépeket!

 

35. Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, ígérem, hogy mindig a legjobb barátnőd leszek!

 

36. Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested, egymásba lassan elvegyülünk. Ölbetett kézzel ül most itt a csönd, nézi ahogy szeretkezünk.

 

37. A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell!

 

38. Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sok ezer csillag fénye, köztük én is ott leszek, s nézek le rád, onnan kívánok neked jó éjszakát! 

 

39. Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?:)

 

40. Azt akarom, hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó, de Te ne félj semmitől mint Malacka, mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris

 

41. Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rá nehezedje súlya!

 

42. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja, ha halálra szeretkezed magad.

 

 

több sms                       vissza a kezdőoldalra