Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet

<  Udvar  ~  Park

Jackson Monroe
Elküldve: Vas. Aug. 08, 2010 9:23 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Admin Admin
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 21:56 Hozzászólások: 55
hasgsdgsdg
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Sarah Norton
Elküldve: Csüt. Ápr. 21, 2011 11:18 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Másodéves Másodéves
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 23:07 Hozzászólások: 94
*Egy nagyon kellemes hétvégén van túl amit nagyon is bán, de sajnos nem tud sok mindent tenni az ellen, hogy ne kelljen most az iskolába jönnie. Egész reggel azon izgult, illetve izgul, hogy vajon hogyan is fog viselkedni vele Alex a többiek előtt és vajon mi mindent fog elmondani arról a kellemes estéről amit együtt töltöttek a fiú nyaralójában!?
Az órák kezdése előtt bő negyed órával érkezik meg biciklijén egy farmernadrágban, sima fekete topban és egy bőrkabátban, amiben elég vadítóan néz ki. Amint leparkolt a bringával el is indul a parkba és helyet is foglal az egyik fa tövében, majd elő is veszi rég elkezdett könyvét. Ám túl sok mindent nem fog fel abból amit olvas, mivel agya teljesen máshol jár és minden mondat után felnéz könyvéből Őt keresve.*
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alexander Wolf
Elküldve: Csüt. Ápr. 21, 2011 11:28 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Harmadéves Harmadéves
Csatlakozott: 2010.08.09. Hétfő 0:12 Hozzászólások: 94
Mondanom sem kell, a fiú, már jó ideje az iskolában tartózkodik, még, ha nem is tanulni jár ide, de szorgalmasan itt van, nap mint nap, újabb és újabb szórakozsái lehetőségeket keresve. Nos a hétvége számára is egy lesz azon ritka emlékek közül melyeknek egészére emlékezni fog és nem borítja be őket piaszag vagy hányás nyoma. Sőt, ez egy olyan alaklom volt, amikor nem azt várta reggel, hogy a lány végre hazamenjen és soha többé ne lássa. Nem. Igazából ezer örömmel hívta volna fel, de nem tette. Miért? Mert jóhírének már azzal is bőven ártott, hogy nem mesélt el egyetlen szót sem a hétvégéből. Persze sejtik, sőt tudják, hogy egy lánnyal volt, de azt nem hogy kivel, vagy, hogy kikkkel. Ezt csakis ő és Sarah tudhatja, akit már jó messziről ki is szúr, így kiválik az iskola aulájában összegyűlt bandájából, és elindul ki a parkba. A lány egy fát választott menedékül, ami mögött sétál oda hozzá. Teljesen néma, így a lány csak akkor veheti észre, mikor a fának támaszkodva végre megszólal.
- Szia szépségem! Hogy aludtál? A nagymamád nem kérdezte milyen volt Feliciánál aludni? Vagy nem őt mondtad neki?
Érdeklődik, hogy milyen álnéven is fut a lány nagymamájánál.
- Vagy elmondtad neki az igazat? Csak mert szeretném, ha még egyszer eltöltenénk egy éjszakát. Nem feltétlenül ott, és úgy, de szívesen... hogyan is fogalmazzam meg...? Öhm... lógnék veled.
Ekkor kicsit visszavesz arcából, és megszokott macsó mosolyát egy kedves mosoly váltja fel, melyen látszik a maximális őszinteség.
- Jól éreztem magam veled. És most nem csak a szexre gondolok, persze az is nagyon... nem is tudom. Különleges? Igen, különleges volt.

_________________
Csak Alex. - Még az ellenségeinek is. - Vagy az Isten. Lehet válogatni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sarah Norton
Elküldve: Csüt. Ápr. 21, 2011 11:44 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Másodéves Másodéves
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 23:07 Hozzászólások: 94
*A szíve majd kiugrik a helyéről, mikor valaki megszólítja őt. Gyorsan fordítja a hang irányába tekintetét és amint megpillantja a fiút szelíden elmosolyodik, majd feláll és csak hallgatja őt.*
-Felícia?...Elég furcsa egy név! Vicces, hogy pont ez ugrott be neked...Amúgy megnyugodhatsz! Tudja, hogy nálad voltam. Őt nem szokta zavarni az ilyen...Oké persze azt nem mondtam el, hogy mit csináltunk....Azt hiszem akkor szívinfarktust kapott volna....Amúgy nem veszélyes a hírnevednek, hogy együtt látnak velem a béna csajjal?*Ige hallotta már ezt a becenevét. Igaz illik is rá, mert sokszor botlik meg az iskolában, vagy ejti le a holmijait.
A mosolya kiszélesedik ahogy tovább hallgatja Alexet és nagyon is boldog, hogy a fiú ennyire őszinte vele.*
-Nos én is nagyon jól érzetem magam és számomra is különleges volt...Én is örömmel lógok veled, ha ezzel nem rontok a hírneveden.*Hogy miért is említi ennyiszer ezt a hírnevet?...Nos legelsőként még Alex hozta szóba és jelentette ki, hogy az iskolában ugyan úgy fog vele viselkedni ahogy eddig. Igaz ez egyenlőre nem történt meg de nagyon is tudja Sarah, hogy csak azért nem mert nincsenek körülötte a hódolói.*
-Én ezen a héten szerdát kivéve szabad vagyok! Hozzánk bármikor jöhetsz!...És ne feledd a Spanyolt! HA miattad bukom asta la vista!*
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alexander Wolf
Elküldve: Csüt. Ápr. 21, 2011 11:57 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Harmadéves Harmadéves
Csatlakozott: 2010.08.09. Hétfő 0:12 Hozzászólások: 94
- Miért? Az alvómaci jobb?
Vigyorodik el. Az jut eszébe, hogy soha többé nem tudja majd lemosni magáról ezt a becenevet, de ez most nem is zavarja.
- Igen, igazad lehet. A nagyanyád, ha ezt végighallgatta volna, talán még ő maga pirul bele. Gondolom nem is sejti, hogy milyen vadmacska lapul az ő kisunokája szelíd arca mögött. VIszont én már igen.
Felrémlik előtte egy kép. A lány combjai közül néz fel a lány arcára, ahol csakis kéjt lát. Behunyja a szemét és elhessegeti a képet.
- Ha sejtenéd, mennyi mocskos dolog jár a fejemben azóta rólad. Ha csak a felét megtudom vagy megélem beleremegek.
- Az én hírnevemnek legfeljebb az árthat, ha azt látják, hogy amit csinálok veled azt nem élvezem. Most például szinte biztos vagyok benne, hogy azt találgatják épp milyen sértáseket mondok neked aztán pedig váltok a mocskos bókokra, viccekre.
Elmosolyodik.
- Esetleg én bukhatok meg miattad. Ha elvonod a figyelmem az anyagról, akkor még annyit sem fogok tudni, mint eddig. Mi lesz akkor velem?
Közelebb lép a lányhoz, majd egészen közel hajol hozzá és a fülébe suttog.
- Ugye segítesz nekem?
A hangsúlyból kiderül, hogy a kérdés nem feltétlenül a spanyol tanulására vonatkozik, de a lány úgy értelmezi részéről ahogyan csak akarja.

_________________
Csak Alex. - Még az ellenségeinek is. - Vagy az Isten. Lehet válogatni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sarah Norton
Elküldve: Pént. Ápr. 22, 2011 12:13 am Hozzászólás az előzmény idézésével
Másodéves Másodéves
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 23:07 Hozzászólások: 94
-Nekem jobban tetszik!..Bár igaz ha ezt mondtam volna lehet, hogy furcsán pislogott volna rám!*Szinte mindent megenged neki a nagyija, csak annyi a feltétele, hogy szóljon előtte hova megy és körülbelül mikor jön haza, vagy, hogy egyáltalán otthon alszik e.*
-Hadd halljam milyen mocskos dolgok járnak a fejedben!?...Aztán ki tudja...Lehet, hogy mindegyik megvalósul.*Bár természetesen csak akkor, ha neki is bejönnek azok a bizonyos mocskos dolgok.*
-Huu akkor le kéne most kevernem neked egy pofont?...Várjál!*Elteszi könyvét, majd pár pillanat után meglendíti kezét. Alex arcától pár milliméterrel természetesen megáll! Nem akarja megverni a fiút, de messziről nagyon is úgy tűnhet mint akit jól pofon vágtak. Mind ehhez egy dühös tekintete vág, de hangja örömmel teli.*
-És most csinál úgy mintha kaptál volna egy nagy pofont!...Dörzsöld az arcod vagy mit tudom én ilyenkor mi a szokás.*Még sosem játszott el ilyen jelenetet. Pofont már osztogatott nem is keveset, sőt még vízzel is leöntötte pár partnerét, amit nagyon is élvezett és a mai napig is örömmel gondol vissza rájuk.*
-Nem fogom hagyni, hogy megbukj!....És legyen mindig szemed előtt az, hogy ha te megbuksz akkor én is!...De tudom, hogy erre nincs esély! Tudsz te mindent, csak rá kell venni téged, hogy többet foglalkozz vele!*Mikor közeledik felé Alex hirtelen az jut az eszébe, hogy most fogja megcsókolni, de mikor rájön, hogy csak suttogni akar valamit megkönnyebbül. Nem mintha nem örülne a csókjának, de talán nem akkor kéne mikor 10 szempár rájuk szegeződik.*
-Én mindenben segítek!*Válaszol ugyan olyan halkan neki.*
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alexander Wolf
Elküldve: Pént. Ápr. 22, 2011 12:50 am Hozzászólás az előzmény idézésével
Harmadéves Harmadéves
Csatlakozott: 2010.08.09. Hétfő 0:12 Hozzászólások: 94
- Sejtettem.
Elmosolyodik, mocskos pillantást vet a lányra.
- Jó. De te kérted. Nos. Az előbb azt láttam magam előtt, ahogy a fának döntelek és a kezem valahol a bugyid mélyén jár, azután azt, hogy valahol kettesben vagyunk, te előttem térdelsz és csodákat teszel azzal a gyönyörű száddal. Aztán olyan, hogy az egyik osztályteremben vagyunk bezárkózva és ott az asztalon kaplak meg. Vagy a falnak nyomnálak és úgy, közben az egyik kezemmel valahol egészen délen simogatnálak. Vagy az iskola mellett felkaplak az ölembe és úgy, vagy én térdelek előtted és nyalogatlak és csak annyit látok, hogy a lábaidon alig tudsz állni, úgy remegsz a kéjtől. Vagy a medencénkben csináljuk. Nos... ebből melyikre lennél vevő?
Szemtelenül mosolyodik el Alex ezúttal, és egyik ujjával cirógatni kezdi a lány karját.
- Azt hiszem jelenleg annak is örülnék, ha csak megcsókolhatnálak úgy, hogy nem nézi legalább ötven ember, és egy kicsit elengedhetném magam és lehetnék egy kicsit az a hétvégi srác, aki elcsavarta a fejed.
Elmosolyodik a gyorsan főzött jeleneten, majd halkan megszólal.
- Igazából nekem sokkal jobb ötletem van.
A kijelentést egy mosoly követi, majd megcsókolja a lány nyakát, aztán pedig ajkait, közben egyik kezével a lány combját érinti meg és kezdi el simogatni. Ő már régen nem a show kedvéért csinálja az egészet, de erről a lánynak nem kell tudnia. A csók végeztével elhúzódik, aztán rávigyorog a lányra.
- Na azt hiszem most kellene jönnie annak a pofonnak. Szólj, ha ez igazi lesz, felkészülök.
- Nos, ez igazán megnyugtat seniorita, ugyanis nagyon szeretném megmutatni a spanyol tudásomat. Esetleg az ágy alatt lévő spnayolkészletemet?

_________________
Csak Alex. - Még az ellenségeinek is. - Vagy az Isten. Lehet válogatni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sarah Norton
Elküldve: Pént. Ápr. 22, 2011 5:50 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Másodéves Másodéves
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 23:07 Hozzászólások: 94
*Nem lepődik meg a fiú elképzelésein. Igazából neki is nagyon bejönnek kivéve egy amit meg is oszt vele.*
-Nos egy dolgot sosem fogok csinálni!...Nem fogok letérdelni egy férfi elé...Az nagyon is megalázó szerintem...De persze ez nem jelenti azt, hogy nem kényeztetnélek el.*Kacsint egyet a fiúra. Igen azt lehetne hinni, hogy nagyon is jó kislány, de ahogy jobban megismeri őt összetörik ez a kép róla, amit csöppet sem bán.*
-Ennek én is nagyon örülnék...De tudom a hírnév az hírnév!*Bár ezt inkább gúnyosan mondja neki. Sosem fogja megérteni, hogy miért ilyen fontos ez a hírnév. Nem ettől függ, hogy milyen is lesz az életük...De nem akarja megváltoztatni a fiút...Vagyis igen, de tudja nincs joga hozzá és ha Alex ilyen akar lenni akkor hagyni kell.
Meglepődik a csóktól, de nagyon örül neki amit bizonyít is azzal, hogy viszonozza. Örülne, ha nem fejeződne be, de tudja ez lehetetlen.*
-Nyugi nem kapsz igazit!*Majd ismét meglendíti a kezét és ahogyan az előbb most is megáll a fiú arcától pár milliméterre.
ű*
-Kérlek csinálnád úgy mintha nagyon erős lenne?-ű...Hadd féljenek tőlem!*Mosolyodik el, majd felszökik szemöldöke.*
-Oh végül szívesen megnézem...Amúgy sem láttam még olyat és kíváncsi vagyok mit esznek azon annyira a férfiak!*Vallja be őszintén Alexnek. Pár másodperc múlva meg is szólal az a fránya csengő amitől minden diák elkezd az épületbe rohanni. Amint szinte teljesen üressé válik az udvar Sarah nem hezitál tovább és egy vad csókot lop Alextől.*
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alexander Wolf
Elküldve: Pént. Ápr. 22, 2011 8:32 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Harmadéves Harmadéves
Csatlakozott: 2010.08.09. Hétfő 0:12 Hozzászólások: 94
Meglepett arckifejezés ül ki arcára. Persze a hallása jelenleg szelektív, így a lány mondandójának csak a második részére válaszol.
- Komolyan gondolod? Nem gondoltam volna. Olyan ártatlannak tűnsz. Persze a veled töltött hétvége óta már abban sem vagyok biztos, hogy ma egyáltalán felébredtem-e. Megjegyzem én az iskola nagy része előtt én nemigen mondanék ilyet egy pasinak a helyedben, mert még elloplak az óra közepén, és ki tudja mit teszek veled...
Sokat mondó, ugyanakkor sejtelmes mosolyt villant a lányra, majd lágyan megérinti annak arcát, és annak testén lassan lefelé ereszti. Egészen végig simít a mellkasán, le a melle vonalán és a hasán egészen egyenruhája szegélyéig. A második pofon után elvigyorodik.
- Hogyne, majd odabenn mindenkinek azt fogom mondani, hogy cska úgy sajog a képem. Persze azt is hogy ezt még nagyon meg fogod bánni, meg az ilyen üres fenyegetéseket. Viszont tényleg örömmel lekezelnélek. De ezt délután megbeszéljük. Mit szólsz?
Persze ez amolyan ajánlat, és olyan visszautasíthatatlan szóval valószínüleg délután összefutnak.
- Nálam találkozunk. Kettőre várlak.
Éppen újra szólalna meg, mikor megszólal a csengő, és végülis mondandója annyiban marad, mert a lány ekkor lekapja.
- Azt hiszem jó hatással vagyok rád.
Vigyorodik el a csóktól kicsit kábán, majd hagyja, hogy a lány elinduljon órára, de mielőtt elillanna, elkapja kezét.
- Kettőkor szépségem...
Ennyit mond csak, majd elereszti, és gyorsan el is tűnik.

_________________
Csak Alex. - Még az ellenségeinek is. - Vagy az Isten. Lehet válogatni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sarah Norton
Elküldve: Pént. Ápr. 22, 2011 9:14 pm Hozzászólás az előzmény idézésével
Másodéves Másodéves
Csatlakozott: 2010.08.07. Szombat 23:07 Hozzászólások: 94
-Igen komolyan gondolom! Te is sok mindent megadtál nekem a hétvégén...És úgy érzem ennyit megérdemelsz!*Úgy tűnik a lánynak is van még sok meglepetése Alex számára, de ez fordítva is nagyon igaz.*
-Én benne vagyok!...Nyugodtan elrabolhatsz az unalmas órákról!...Sok pletyka kering a körül, hogy stréber vagyok...Nos ki kell ábrándítsalak ebből. Csak két órát szeretek...A spanyolt és a rajzot meg talán az ének...A többit szinte végigalszom!...*Most is matekja lesz amihez a legkevésbé ért, no de azért megtesz mindent azért, hogy ne bukjon meg belőle és ebben a remek memóriája is nagyon sokat segít neki. Egy pillanatra behunyja szemeit mikor Alex az arcához és és végig simít azon, majd széles vigyorral pillant rá.
-Rendben nálad!...*Bár igaz még nem tudja a címét a fiúnak, de bízik abban, hogy majd idővel elárulja neki. El is indul az órára mikor megállítja őt.*
-Ott leszek ígérem!*Mosolyog továbbra is vidáman, majd sietős léptekkel indul a terem felé.
Délután amint vége az óráknak kap is egy smst Alextől amit izgatottan olvas el és válaszol rá röviden.*


"Szia cicus, úgyis tudom, hogy tudod hol élek, miért ne tudnád, de azért scak illemből elküldöm a címet. A te A.M.-ed"
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal
Új téma nyitása

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.