Könyvtár

Itt találod az általunk összegyűjtött/lefordított ezoterikus írásokat, témakörök szerint csoportosítva. Ez a részleg folyamatosan bővül, új írások és új témakörök is megjelennek majd idővel, tehát érdemes újra és újra benézni ide.

Figyelem: Előfordulhat, hogy a könyvtárban megtalálható gyakorlatok veszélyesek lehetnek. Igyekszünk felhívni a figyelmet a lehetséges veszélyekre, de ez nem sikerülhet minden esetben. Könnyen lehetséges, hogy mi sem ismerjük kellőképpen az adott gyakorlatot. Az oldalon található gyakorlatok csupán tájékoztató jellegűek, s mivel nem tőlünk származnak, ezért felelősséget nem vállalhatunk értük. Ezért, ha úgy döntesz, hogy belekezdesz egy gyakorlatba, előtte próbálj meg minél több információt összegyűjteni az adott témáról és a hozzá tartozó gyakorlatról. Inkább lassan fejlődj, minthogy ostobán belerohanj egy nem várt csapdába.  Ha valamilyen komoly orvosi  problémád van, mindenképp kérd ki egy szakember (orvos) véleményét a gyakorlattal kapcsolatban! A gyakorlatokat csakis a saját felelősségedre végezd!

Fontos tudnivalók témakörönként:

Auralátás: Az itt megtalálható ábrás auralátó gyakorlatok bár hatékonyak, de károsíthatják a szemeidet, ezért inkább a belső látásodat fejleszd!

Pránaevés: A pránaevésre való átállás nagy veszélyeket rejthet magában. Ráadásul e téren rendkívül nagy a zűrzavar az "ezoterikus" világban. Volt már, aki belehalt, ezért ha ezzel próbálkozol, akkor tudnod kell, hogy az életeddel játszol! A Jasmuheen által javasolt 21 napos átállást jobb nem megkockáztatni!

Radiesztézia: Ingával és varázsvesszővel soha nem diagnosztizálunk! A páciens tudatalattija vagy a saját tudatalattid befolyásolhatja az eredményt!

Testelhagyás: Bármilyen technikával is próbálkozz, mindegyiket azzal kell kezdeni - mégha ez az adott gyakorlatban nincs is külön megemlítve -, hogy teljesen ellazítod a fizikai testedet és lecsendesíted/kiüríted az elmédet.

Aura

Chi Kung
Csakratan
Egyéb
ESP
Hipnózis
Légzéstechnikák
Meditáció
Nyugati Szexológia
Pránagyógyászat
Pránatáplálkozás
Pszichokinézis
Radiesztézia
Reiki
Taoista Szexológia
Testelhagyás
Útravaló
Vegetarianizmus

 


Kezdolap könyvtár Fórum Fényszoba Linkek E-mail