Védőcsövek


védősapkák, bilincs és szilikongyűrű

Védőcsőként saválló KO-36-os patront vagy hőálló üveget tudunk ajánlani műanyag fejjel illetve üvegsapkával. Mindkét fejen tömszelence szolgál a kábel kivezetésére. A hosszú élettartam érdekében fontos, hogy az üzemeltetés során a folyadékszint mindig a merülési jel fölött legyen, mert csak így kerülhető el a fűtőpatron túlhevülése, illetve idő előtti kiégése.

védőpatron műanyagfeje & üvegfeje
A KO-36-os anyagból készült patron alkalmazható víz, enyhén szennyezett víz, szerves savak esetén, általában 4,5-ös pH-ig, klórtartalom mentes közegben. A védőcsővön levő jelölés jelzi fa fűtőbetét fűtött részének hosszát.
védőcsövek

A Duran egy boroszilikát 3,3 üvegtípus, mely megfelel az ISO 3585 szabványnak, valamint a többi fontos nemzetközi szabványnak is.
Maximális kémiai ellenállóképesség, minimális hőtágulás, magas ellenállóképesség a hősokk ellen. Ezek az alapvető tulajdonságai, melyek miatt a Duran széles körben alkalmazott üveg mind a laboratóriumokban, mind az ipar egyéb területein.

üvegcső és fémcső
üvegpatron és saválló védőcső

Az üveg kémiai ellenállóképessége kiemelkedő minden más ismert anyag közül.
A boroszilikát üveg kitűnően ellenáll: víz, savak, sóoldatok, szerves vegyületek és halogének (pl.: klorinok és brominok) hatásának. Jól ellenáll alkáli oldatoknak.

KO-36-os patron
saválló védőcső

Csak a Flurosav (HF), a koncentrált Foszforsav és az erős alkáli oldatok - magas hőmérsékleten - okoznak mérhető változást az üveg felületén.
Üveg védőcső alkalmazása esetén, a védőcsövet teljes hosszában szabadon kell hagyni, a hűtőközeg zavartalan áramlásának biztosítására.

üveg védőcső
fém védőpatron szabályzóval   Duran 3.3 patron