Eszperantó oktatás tanfolyamon, egyénileg és on-line
(Skype)





Tanfolyam és középfokú nyelvvizsgatréning.
Jászberény és környéke

Harnyos Ferenc vagyok, eszperantó oktató
Nyílvántartási szám: 00856-2008

Kezdés:     2019. február 02-án, szombat.
Időtartam: 3 - 4 hónap
Telefon:    70/450-1686
E-mail:      

Írd meg te is a véleményed, ígérem felrakom ide akkor is, ha esetleg az nem pozitív (amit nehezen tudok elképzelni :-)

Néhány tanítvány írta:

Kálmán:
Szia Feri! Saluton! Most kaptam meg az eredményeket! SIKERÜLT!
Nagyon köszönöm a tanfolyamon nyújtott segítséget! Bevallom, ott tanultam a legtöbbet! :) Sajnos itthon két gyerek mellett nem sok időt tudtam szentelni a tanulásnak (azért néha sikerült)! Az óráidon az Eszperantó nyelvtanát úgy sikerült elsajátítani, hogy itthon azt nem is kellett nagyon tanulnom. Igazából csak a szavakat kellett (volna) tanulni, a többi az óráidon berögzült! A szavak tanulásának a hiányát az olvasási készséget mérő feladat során éreztem, mivel ott sokat kellett szótáraznom. De utána már - mint az eredmény is mutatja - ment a dolog. A gépi beszédértés során két szöveget olvastak fel. Mind a kettőt háromszor. Közte hagytak szüneteket és lehetett körmölni. Már az első meghallgatás előtt meg lehetett nézni a kérdéseket. Én egy kicsit elrontottam, mert az első meghallgatás során én az egész szöveget meg akartam hallgatni, pedig ha csak a kérdésekre adandó válaszokra figyelek, akár ehetett volna jobb eredmény is! Hát ennyit a vizsgáról! Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy ilyen könnyedén elsajátítattad velem az Eszperantót!
Gis revido!
Bertók Kálmán
Eger

Zsanett:
Köszönöm a jókedvű órákat és természetesen a felkészítést, aminek eredménye képpen elsőre sikerültek a vizsgáim :)

Erika:
Nagyon jól éreztem magam a foglalkozásokon. Szinte vártam a következő órát (mégha nem is készültem akkor). Az eszperantó tényleg egy igazán könnyen megtanulható nyelv, főleg, ha ilyen tanár tanítja! Köszi mindent!

Zoli:
Saluton, Feri! Dankon! Végre megkaptam a diplomámat. Ahogy ígértem nem fogom elfelejteni az eszperantót, tovább foglalkozok vele. Élvezem a levelezéseket a külföldi eszperantistákkal.

Csabi:
Sikerült a vizsgám!!! Nagyon sokat segített, hogy próbavizsga volt az éles megmérettetés előtt. Szinte élveztem a szóbaeli vizsgát (46 pont!).
Dankon Majstro! :)




Segédlet

Szóbeli segédanyag

Esperanta Retradio

internetes tanfolyam

Czövek Attila Csaba (Cacsi) linkkatalógusa

  lernu!