Festés, mázolás, tapétázás

Szobafestő - Mázoló - Tapétázó

Cylex Tudakozó Silver Díj
Az oldalt készítette: www.honlap-web.eu   honlapkészítés, keresőoptimalizálás
1983 óta dolgozom a szobafestő - mázoló - tapétázó szakmában. 1995-ben indítottam el szobafestő vállalkozásomat, eleinte egyedül, kizárólag kisebb lakossági munkák elvégzésével foglalkoztam. Aztán megrendeléseim számának növekedéséből adódóan alkalmazottakat is kezdtem foglalkoztatni. Munkatársaimat mindig alaposan megválogattam, kivétel nélkül csak jól képzett, felkészült szobafestő kollégákat alkalmaztam, alkalmazok. Kisebb lakossági munkák után így már a nagyobb lakossági és közületi munkákat is el tudtuk vállalni a határidő és a minőségi követelmények betartásával.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a kül- és beltéri felületek  dekorációs kialakításában,  felújításában,  az Ön  elképzeléseinek megvalósításában. A festés, mázolás, tapétázás területén szerzett több évtizedes gyakorlatunk, tapasztalatunk garancia az elvégzett munkák minőségére nézve.

Megrendelőinknek segítséget nyújtunk a megfelelő szín, technológia, és anyag kiválasztásában. Széleskörű szolgáltatásaink közt megtalálható a legegyszerűbb festés, valamint a legkülönlegesebb eljárásokon át egészen a díszítőfestésig minden dekorációs munka, speciális felületképzés.

A helyszínen pontos felmérést végzünk, díjmentes árajánlattal és tanácsadással állunk megrendelőink rendelkezésére. Az anyagbeszerzést megegyezés szerint ugyancsak mi végezzük. A munkálatok végzése alatt rendet tartunk a munkaterületen. Fólia és kartontakarást készítünk, ami véd az esetleges maradandó, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől. A munka végeztével tisztaságot és rendet hagyunk magunk után.

Festés, mázolás, tapétázás szolgáltatásainkat elsősorban Budapest területén és annak kb. 100 km-es körzetében végezzük, de igény esetén az ország bármely részén vállalunk kivitelezést.
Köszöntöm Honlapomon!
Az oldalt készítette: www.honlap-web.eu   honlapkészítés