• Eredeti bútorok
  • Új gyártású bútorok
  • Megrendelés
  • Bútorok festésének leírása
 
 
     
   
 
Üdvözlöm Önt Kedves Látogatóm festett bútorokat bemutató weblapomon!
 
     
 

Kínálatomban egyrészt eredeti, régi fenyő komódok, szekrények és aztalok szerepelnek, melyek kereskedő kollégáim kiváló minőségű, tisztított fenyő bútoraira festek.

 
     
  Az új gyártású fenyő bútorok ragyogó képességű asztalosmesterek munkái, a régi hagyományokra épülő tradícionális asztalos mesterség elvei szerint készülnek, facsapolásokkal, kiváló minőségű száritott fenyőfa anyagból. Igény szerint régi, szútlanított fenyőfa alapanyagból is készülhetnek az új bútorok.  
     
  A régi daraboknál a beszerzési és előkészítési idő körülbelül egy hónapot igényel. Az új gyártású bútoroknál ez az idő 2-3 hetet vesz igénybe.  
     
  A megrendeléstől számított 3-5 héten belül az Ön otthonába kerülnek az Ön által megrendelt bútorok az Ön igényei szerint, színben, méretben és dekorációt illetően.  
     
  Megrendelésést egyszerűen emailben megírhatja a megrendelés menüpontban. Felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon a részletek egyeztetése érdekében, és az elkészülés pontos idejét, a megrendelt bútro árát és a szállítási díjat is ezen a módon tudatjuk Önnel  
     
     
     
  Kérem, tekintse meg a kínálatomat a fenti menüben! Jó böngészést kívánok Önnek!  
© Festett Világ művészeti szolgáltatás 2009. • festettvilag@gmail.com