Testkezelések


FittStudió - Alakformálás, Testkezelések, Fogyasztás
Testkezelések területén, mindenkivel személyre szabott programokat állítunk össze. Lehetőség van kombinálni a gépes kezeléseket, és a masszőr nyújtotta lehetőségeket, hogy a kezelések változatosabbak és eredményesebbek legyenek. Méregtelenítés, narancsbőr kezelés, algapakolások, bőrfeszesítés - szolgáltatásaink között mindent megtalál, ami hozzásegíti vágyai alakjához. Még idejében elkezdheti, hogy a szezonra tökéletes formában legyen!


Masszázs


FittStudió - Masszázs, Testmasszázs
Masszázs részlegünkben a masszázsok széles skáláját kínáljuk. A legkedveltebb masszázstípusok közé tartoznak az illóolajos, relaxáló masszázs, speciális kismama masszázs, masszázs, az igazi ínyenceknek mézes masszázs, csokoládé masszázs, a hagyományos fejmasszázs, nyakmasszázs, a fogyni vágyóknak fogyasztó, cellulit masszázs. Ne feledjük,

a masszázs a test jóleső ellazítása, karbantartása vagy akár gyógyítása

.


FONTOS ÖNNEK AZ EGÉSZSÉGE ÉS ANNAK MEGŐRZÉSE?

Június elejétől egészségfelmérő napok indultak!!
Fájdalom mentes, űrkutatásban is nagy sikerrel használt scannelési eljárásokat használva, válik lehetővé az ön szervezetének a feltérképezése.

Bővebben az ÉRDEKESSÉGEK, HÍREK menüpontban olvashat!ÉRDEMES heti 1x vagy 2 hetente egyszer, egészségünk illetve a hatékonyabb méregtelenítés végett:


SPA MÉREGTELENÍTENI
SZAUNÁZNI
VÁKUM KEZELTETNI vagy MASSZÁZS KEZELTETNI


illetve a NAPI TESTMOZGÁST az életünkbe beiktatni vagy legalább 2naponta!