Advertisement

Exkluzív

 

Férfi Exkluzív Kollekció 100ml, parfümolaj tartalom: 16%

Ár: 4400 Ft

FM 151.   Yves Saint Laurent  -  L'Homme fas
Azért vannak az akadályok, hogy legyőzzük őket. Az illemszabályok pedig azért, hogy áthágjuk őket. A mi fás illatunkat azért hoztunk létre, hogy Ön mindig erre emlékezzen. Az illatunkat a friss, erősen üdítő és energiát felszabadító aromája különbözteti meg. A puha gyümölcscukorka zamata idővel elillan, és szóhoz jutnak citrusos jegyei. A kompozíció összetétele: mexikói törpecitrom, levendula, verbéna, rozmaring, rózsafa, majoránna, vetiver, pacsuli, szantálfa, cédrus és ciprusfa. Ezt az illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 152.   Gucci  -  Gucci Pour Homme fas
Az extravaganciának és eleganciának a manifesztációja. Ez különbözteti meg a magabiztos, energikus és kreatív férfiakat. Nagyon gondosan összeválogatott és rafinált kompozíció, amely harmonikusan egyesíti nehezebb (fűszeres, fás, ámbrás és bőrökre utaló) illatjegyeit a könnyebb (fehérbors, gyömbér, írisz, vetiver és fehér tömjén) illatjegyekkel áttörő egységbe. Ezt a fás illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 154.   Calvin Klein  -  Euphoria Men fas
A szabadság és függetlenség himnusza, amelyet a határozott és magabiztos férfiak részére komponáltunk. Mély, éles füvek illatjegye, amely egy idő után átváltozik a kifinomult és gyengéd geránium illatává. Fantasztikus összhangban van a sportos típussal éppúgy, mint az előkelő gentleman megjelenésével. Illatjegyei: bors, gyömbér, sudachi gyümölcs, bazsalikom, cédrus levelei, zsálya, pacsuli, mamutfenyő fa, irha, ámbra. Ezt a fougere illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 155.   Prada  -  Prada Pour Homme fas
Rafinált fás illat, a magabiztos professzionalisták számára, akik mindazt elvárják az élettől, ami a legjobb, és sosem tekintenek visszafelé. Luxust és eleganciát teremt maga körül, amelyektől könnyen függővé lehet válni. Illatjegyei: bergamott, mandarin, kardámon, muskátli, vetiver, narancsvirág, mirha, pézsma, szantálfa, vanília, sáfrány, pacsuli.

FM 156.   Ralph Lauren  -  Polo Black pafrany
Az elegancia és az exkluzív élet megerősítése. Szexis, titokzatos és egy kicsit veszélyes illat. A modern, csillogó és tanult férfinak címezték, aki a város zajában függetlennek érzi magát, és a "bungee jumping" sportot űzve igazán szabadnak érzi magát. Illatjegyei: fekete pacsuli, bors, mangó, ébenfekete pézsma. Ezt a fougere illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 158.   Hugo Boss  -  Selection pafrany
Elegáns, sikkes, az egzotikus gyümölcsök friss jegyének és jellegzetes cédrus-aromájának köszönhetően bevésődik az emlékezetbe. Ez a diszkrét és karakter-teljes kompozíciót olyan felnőtt férfiak számára hoztuk létre, akiket magabiztosság, intelligencia és magas színvonalú személyes kultúra jellemez. Illatjegyei: mandarin, rózsabors, grapefruit, narancsfa ágaiból és leveleiből nyert olaj, cédrusfa levele, geránium levele, ánizscsillag, cédrusfa, pacsuli, vetiver, heliotrop és pézsma. Ezt a keleties illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 159.   Cacharel  -  Amor Pour Homme fas
Izgató fás illat az energikus hódító és kalandvágyó férfiak részére, aminek köszönhetően Ön úgy fogja érezni magát, mint a rendíthetetlen vitorlázó, aki a saját Boldogság Szigeteire hajókázik. Ez a kompozíció megszeretteti magát a pragmatikus és romantikus természetű férfiakkal. Illatjegyei: cédrusok, tea, rózsa, páfrány, vetiver, rózsafa, kénvirág és Tonka-bab. Ezt a fougere illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 160.   Lacoste  -  Essential fas
A született lazaságot, függetlenséget és a felderítő szenvedélyét egyesíti magában. Itt az ideje, hogy megismerje az ámulatba ejtő fás aromáknak ezen kompozícióját, citrusok, bergamott és fekete ribizli hozzáadásával. Megtalálja benne a frissességet, energiát, és a szabadság világához való kulcsot, ami pont Önre vár. Illatjegyei: paradicsom levelei, fekete ribizli, citrusok, vízi virágok, bergamott, rózsa, fekete bors, szantálfa, pacsuli. Ezt a fougere illatot direkt Önnek hoztuk létre.

FM 166.   Escada  -  Magnetism ciprus
Eredeti, erős, különleges férfi aroma azoknak, akiket semmiféle helyzet nem képes meglepni. Illatskála: cédrusfa, és szantálfa, bord, száfrány, bőr, ámbra, pézsma, balzafa, balzsam.

FM 167.   Gucci  -  Gucci Pour Homme2 ciprus
Kifejező és érzéki illat, a modern és magabiztos csábítóra gondolva készült. Illatskála: gyömbér, fehérbors, olibanum, irisz, és vetiver

FM 169.   Dolce & Gabbana  -  Light Blue ciprus
Érezd a valódi erődet. Csábítsd el Őt a különlegesen friss, citrus és gyökér illattal, amely mellett senki nem megy el közömbösen. A mi kompozíciónk egy a szicíliai mandarin frissességéhez kapcsolt különlegesen aromás fűszergyökerek kifinomult változata. Illatskála: grepfruit héja, mandarin, rozmaring, szecsuáni bors, pézsma, tömjén és tölgy moha.

 


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BigBlade WebDesign          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash