Advertisement

Feromonos

 

Férfi Feromonos Kollekció 50ml, parfümolaj tartalom: 16%

Ár: 3500 Ft

FM 52f.     Hugo Boss  -  Boss keleties
Tiszta és üdítő aroma, a mai férfi szimbóluma, aki ellenáll a szezonális divatnak és hűséges a klasszikus stílusirányzatokhoz. Ez a keleties illat megismételhetetlenségét a cédrusfa, az alma, valamint a bergamott illatjegyeinek, érzékiséget pedig a fahéjnak és a szegfűszegnek köszönheti.

FM 56f.     Christian Dior  -  Fahrenheit viragos
Kipirult arccal nézi az ökölvívó párbajokat, majd amikor senki sem látja, könnyeket ejt Rómeó és Júlia tragikus szerelmért? Csodálatos. Ciprus-jellegű kompozíciónk a lonc és a szantálfa kivonatát, gyanta-cseppeket és cédrus-esszenciát tartalmaz, aminek a segítségével legellentétesebb érzelmeit is ki tudja fejezni.

FM 94f.     Adidas  -  Adidas Black ciprus
Az igazi harcos ciprusos illata. Nincs lehetetlen dolog. Már nincs. Legalább is az Ön számára. Legyőzhetetlen összetétele: kölni akkord, rozmaring mandarinnal, szantálfa, pacsuli, vetiver, ámbra, tölgymoha.

FM 120f.   FM  -  Silvermoon ciprus
Amikor eljön az érzelmek beáradásának ideje, valahol a végtelen univerzumban két égitest elkezdi egymást vonzani, vonzani, vonzani... Ennek a boldogságnak a teljességét örökítettük meg a holdas ciprusos illatban, amely egyesíti a citrom és a grapefruit frissességét a szantálfa és cédrusfa, valamint borostyán, tölgyfa, jázmin, kardámon, boróka és bergamott mély illatjegyeivel. FM márkával jelzett eredeti illat az olyan férfi számára, aki magabiztos.

FM 134f.   Giorgio Armani  -  Aqua Di Gio citrus
Ez az energetizáló, friss illat, egy trópusi szigetre röpíti a gondolatot, melyet langyos tengeri szellő leng körül. Egy enigmatikus és érzéki férfira gondolva született meg ez az illat, aki kifogástalan és választékos ízlésével tűnik ki. Akit a megérzési soha nem vezetnek félre. Illatskála: hedione - jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, pacsuli, fehér ámbra, és vízskála koncentrátum.

FM 209f.   Beckham - Beckham Signature Men fas
A tölgy, a ciprus, a boróka, a borostyánkő, a görögdinnye és a tengeri fuvallat pezsdítő érzése.

 

 

 


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BigBlade WebDesign          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash