fno Mi az a Feromon?

Szeretne egy ilyen Férfit megszerezni? Én segítek!

Ha Ön mintszeretne:
- Sokkal vonzóbbá válni?
- Szemtelenül sármos férfiakat megismerni?
- Megragadni a férfi figyelmét minden helyzetben?
- Emlékezetes benyomást kelteni?
- Nagy mértékben növelni magabiztosságát és nőiességét?
Van megoldás!
Ha voltak már valaha kudarcai, amikor egy igazán vonzó férfit próbált megszerezni, elcsábítani, akkor most itt az idő, hogy elfelejtse a rossz élményeit!
Eljött az Ön ideje, hiszen alkalmazhatja ezt a tudományosan tesztelt módszert, mely tökéletessé teszi sikerességét a csábítás terén!
Rendeljen Feromon tartalmú parfümöt MOST!

Mik azok a feromonok?

A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered. A feromonok a természetben megtalálható kémiai vegyületek, melyek megtalálhatók a rovarokban, az állatokban, és az emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a komunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődést is jelzik.
Kutatók nemrégiben felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és a tesznek vonzóvá mások számára. Az első ilyen felismert feromon az Androstenone volt, ami a férfiak akaratán kívül kiválasztja és vonzza a nőket. A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok.
Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek fiatal királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet. A feromonok nagyon elterjedtek az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket. Eddig azonban az ember kivétel volt, emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük.

Hogyan működnek a feromonok?

Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromonok tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik.
A Coloradoi és Utahi Egyetem tudósai felfedezték a feromonok észleléséért felelős szervet az orrban, ami a VNO (Vomeronasal Organ). A VNO szerepe az orrban a feromonok pontos érzékelése. Ezt a felfedezésüket tudományos kísérletekkel is bizonyították. Az orr belső részébe különböző műszereket helyeztek. Ezek a berendezések mérték a sejtek tevékenységét.
A mérésekkel megállapították, hogy a sejtek reagálnak a feromonokat tartalmazó levegőre. Ezekkel a kísérletekkel férfi feromonokkal előidéztek tudatalatti nemi ingereket nőkben. A feromonok tudatosan nem érzékelhetők az emberi orr számára, mivel illatuk nincs.
Hogy mégis miért vonzották a kísérletek során a nőket a férfi feromonok? Mert a feromonok a VNO segítségével az orron át stimulálják a hypotalamuszt, vonzódást, nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okozva. A feromonok láthatatlanok, észre nem vehetők, és mégis a tudatunkon kívül befolyásolják a párkapcsolatainkat. Vonzódást, ellenszenvet, vágyat, izgalmat, nyugalmat váltanak ki, és ezzel befolyásolják mindennapjainkat.


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BladeWeb          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash