Advertisement

gyermek

Gyümölcsös & Virágos

 

Gyümölcsös parfümök 50 ml

Ár: 3000 Ft

Szereti a gyümölcsöket? Ha igen, akkor ezeket a parfümöket Önnek találtuk ki. Az igazi gyümölcsök bódító illata mindig friss gyümölcsillattal látja el és kápráztatja el a Önt és környezetét.

FM 201. Érzéki vanília

FM 202. Őrült szeder

 

Néha az emációk, melyekkel találkozunk olyan erőteljesek, hogy nem találsz szavakat kifejezésükre. Most már nem is kell ezeket szavakba önteni. A virágok illata helyetted fog beszélni ... Megérzed milyen vagy ... Mutasd meg mire vágysz ...

Virágos parfümök 50 ml, parfümolaj tartalom 20%

Ár: 4400 Ft

FM 211. Orgona (Az én szívem teljesen a Tiéd ...)
A bódító, szédítő és édeskés orgonavirág illata heves szívdobogást képes előidézni. Ez az aroma meghívó a vidám játékokra. Csak rajtad múlik, hogy kinek szánod....

FM 213. Gyöngyvirág (Félénk vagyok...)
A szerény, fehér gyöngyvirág harangocskái bóditó illatukról híresek. Elbújva a zöld levelek közt várják azt a személyt, aki megtalálja és kellő módon megbecsüli őket.

FM 217. Rózsa (Szerethetek még jobban?...)
Elmerülve a rózsaszirmok aromájában kitüntetsz határtalan szerelmeddel és odaadásoddal. Jól jegyezd meg, a rózsák illata ezer szónál is többet fejez ki.

FM 218. Narancsvirág (Bájos ártatlanság...)
A narancs gyengéd virágai csábítanak egzotikus, érzéki illatukkal. Ez az illat tökéletesen emeli ki természetes szépségedet.

 


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BladeWeb          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash