Advertisement

no Klasszikus

Női Klasszikus Kollekció 30ml, parfümolaj tartalom: 20%

Ár: 3400 Ft

FM 05.     Gucci  -  Rush ciprus
Ez különleges ciprus-alapú illatkombináció, ami érdeklődést keltő illat-színét a szantálfa gyantás illatjegyének és a varázslatos vanília édességének köszönheti. A távoli orientális virágok messze aromái okozzák, hogy a férfiak észreveszik Önben azt a titokzatosságot, amit fel akarnak fedezni.

FM 06.     Elizabeth Arden  -  Green Tea citrus
Aromás illát, amely frissít, mint egy korty jeges tea, forró délutánokon. Egy üdítő koktél elbűvölően összeillő jegyei, melyet közismert virágokból, citrusfélékből és tölgymohából alkottak meg, és amely pézsma hozzáadása révén biztosít Önnek hosszantartó frissességet és tökéletes közérzetet.

FM 07.     Giorgio Armani  -  Aqua Di Gio viragos
Így illatozott Afrodité, amikor felmerült a tenger habjaiból! A könnyű tengeri szél fuvallata, valamint trópusi a virágok jegyei - szagos bükköny, frézia, jácint, jázmin és egzotikus fák okozzák azt, hogy Ön is görög istennőnek fogja érezni magát.

FM 09.     Naomi Campbell    -  Naomagic keleties
Kitűnő keleties illat, holdfényben érzéki találkozók alkalmára. Ennek a fából, zöld gyümölcsökből, vaníliából és pézsmából nyert hipnotikus kivonatnak köszönhetően felfokozott, ördögien félelmetes, sikkes és mágikus légkör vesti Önt körül, a könnyű, púderes aroma kiemeli az Ön kellemét.

FM 10.     Christian Dior  -  J'adore viragos
Szokott Ön arról álmodozni, hogy kívánják, és vágyak tárgya legyen? Szeretné saját magában felszabadítani a zabolátlan szenvedélyt? Ez a virágillat azt a mindenre elszánt nőt fejezi ki, akitől semmit sem lehet megtagadni. A kompozíciót a derűs mandarin illatjegye alkotja, társulva a borostyán illatjegyével, amellyel az ujja köré csavarhatja és leveheti a lábáról a szeretett férfit, mellette feltűnik a csábító afrikai orchidea illatjegye, valamint a rózsa, az ibolya és az amarantfa kivonata.

FM 12.     Lancome  -  Hypnoise keleties
Energiával és női kellemmel teljes keleties illat, amelynek mágikus szerelmi elixír hatása van. Csábít, elragad, csalogat. Illatjegyei: golgotavirág, vanília, vetiver, jávorfa, jázmin.

FM 17.     Paris Hilton  -  Paris Hilton viragos
Virágos, kihívó és röpke illat, amely csak annyit takar, amennyit kell. A női érzék és a bátorság esszenciája, amelyet alma, barack, frézia, tubarózsa, jázmin, pézsma, szántalfa, ylang-ylang és moha ötletes egyesítésével értünk el.

FM 18.     Chanel  -  Coco Mademoiselle ciprus
Ciprus-jellegű, könnyű, ellazító és nagyon elegáns keverék, az érzéki nő számára, aki a romantikus és egyetlen szerelemről álmodozik. A narancs, grapefruit, bergamott, jázmin, rózsa, pacsuli, vetiver, pézsma és vanília illatjegyei olyan kifinomult illat-szövetet alkotnak, ami olyan, mint a legfinomabb fátyol.

FM 21.     Chanel  -  No 5. viragos
Gazdag virágkompozíció, amelynek összetételét többek közt a rózsa, jázmin és ylang-ylang képezi. A stílus, szépség, valamint elegancia, ezen szimbólumát az erős és domináns természetű, kifinomult nők számára hoztuk létre, akik értékelik a klasszikus szépséget.

FM 23.     Cacharel  -  Amor Amor citrus
Figyelem! Stop! Veszély! Stop! A citrusfélék aromáját árasztó szerelem illata ez, ami leveszi a lábáról, és függővé teszi Önt! A mandarin, jázmin, valamint vanília illatkeveréke. Stop! Csak a saját felelősségére használhatja!

FM 24.     Kenzo  -  Jungle  Elephant keleties
Személyes orientális csokor, melynek kompozíciója a domináns mangó és mandarin illatára épült rá. A szegfűszeg, köménymag, édesgyökér, pézsma, valamint vanília illatának hozzáadása adja meg neki az eredeti és modern jelleget. A trópusi dzsungel illata kiemeli a független és bátor nő parazsát és érzékiségét.

FM 25.     Hugo Boss  -  Hugo Woman viragos
Félénk és nyugodt a tenger hajnalban, de mélységeket takarnak a hullámok, épp a fenék közelében, ahol titokzatos tűz lángol. Ez a virágos illat lehetővé teszi Önnek, hogy kiemelje rejtett kellemét, érzékiségét és erejét. Harmonikus, de határozott - a frézia, írisz, golgotavirág, valamint a fehér cédrus és a szantálfa illata keveredik egzotikus gyümölcsökével.

FM 26.     Naomi Campbell  -  Naomi keleties
Orientális keverék, amely a modern vámpír-nő kellemét testesíti meg, az ő varázslatát, titokzatosságát, vadságát és rendkívüli szexepiljét. A felejthetetlen benyomások és az izgalmas élmények ígéretét hordozza magában, amelyek orchidea, magnólia és paprika illatúak.

FM 32.     Thierry Muggler  -  Angel keleties
Ön a tettek nője, akinek álmodozó természete van? Nyugtalan lélek, aki tartós érzéseket és stabilitást keres? El van Önben rejtve a mennyei édesség és a meglepő érzéki parázs? Ezeket az ellentéteket össze lehet kötni, éppúgy, ahogy mi is összekötöttük a bergamott, mandarin, méz, barack, erdei szeder, mangó, csokoládé és ámbra illatát. Így született meg ez a nagyon összetett, izgalmas orientális illat, amelyet az olyan nőnek dedikáljuk, aki félig angyal, félig ördög.

FM 33.     Dolce & Gabbana  -  Light Blue citrus
Citrusos felfrissülés, amelynek köszönhetően a sivatag homoktenger közepén fekvő tropikus oázissá válik. A citrom és a friss alma aromái energizáló hatást fejtenek ki. A bambusz, jázmin és a fehér rózsa hozzáadása csillapító hatású, ezáltal kiemelik a nő kellemének és szépségének lényegét.

FM 34.     Chanel  -  Chance ciprus
A ciprusfélék csábító illata miatt az elragadtatás átalakul vággyá, vagy pedig vad szenvedéllyé. A friss citrusok, a jácint, az érzéki jázmin, valamint az írisz, egy morzsányi pacsulival kombinálva, olyan hullámot bocsát ki, ami energiát és élénkséget ad. Egy cseppecske rózsabors segít Önnek abban, hogy bátornak és felszabadultnak érezhesse magát.

FM 80.     Christian Dior  -  Miss Dior Chérie ciprus
A ciprusok illata, amely összeköti magában a leányos ártatlanságot és nyitottságot a női temperamentummal. A zöld mandarin és az eper levelei, az ibolya és a jázmin, valamint a pacsuli és az epres szörbet aromáinak keveréke. A karamellizált popcorn, valamint a pézsma okozza, hogy ez az illat rendkívül friss, egyidejűleg érzéki és mély.

FM 81.     Donna Karan  -  Be Delicious Woman viragos
Van Gogh-nak a bátyjához írt leveléből: "... és szerelmes lettem. És az Ő illata! - leírhatatlan. Hogyan festhetném le? Színes virágos paletta alkotja a képet, amelynek közepén a kifinomult magnólia, és a gyöngyvirágból, rózsából és ibolyából kötött virágcsokor dominál. Az alma csábító pirossága és a zöld uborka adják meg ennek a kompozíciónak a dinamikus ellentétet. És az egészet a fehér ámbra zárja érzéki foglalatba, egzotikus fákkal együtt. Káprázatos!"

FM 97.     Gucci  -  Rush 2 viragos
Őrült és extravagáns illat. Nappal cselekvésre mozgósít, és pozitív energiával tölt fel Önt, este pedig Hamupipőkéből elbűvölő királylányává változtatja. A varázslat nem tűnik el akkor sem, ha éjfélt üt az óra... Ezt az illatot a nárcisz, gyöngyvirág, frézia, rózsa, gardénia, fekete ribizli, pézsma és tölgyfamoha illatjegyei alkotják. Ezt a virágos illatot pont az életkedvvel teli és leleményes nőknek szántuk.

FM 98.     Mexx  -  Mexx woman keleties
A frissítő és tonizáló citrusok erejét mélyítettük el édes virágokkal, aztán az egészet bebugyoláltuk barátságos, melegséggel tele fák illatjegyeivel. Ideális ajánlat tavaszra és nyárra. Az alapját a szantál- és cédrusfák, valamint az ámbra alkotja. Ezt az orientális illatot éppen olyan nők számára hoztuk létre, akik szeretnek meglepetést okozni.

FM 101.   Giorgio Armani  -  Armani Code keleties
Rafinált, erotikával és titokzatossággal teli aroma, amelynek orientális akcentusai az Ezeregyéjszaka meséi című könyv rendkívüli légkörére emlékeztetnek. Illatjegyei: fehér pézsma, vanília, tömjén, narancsvirág, gyöngyvirág, liliom, körte és bergamott. Ezt az illatot olyan nőknek dedikáljuk, akik szeretnek kitűnni.

FM 122.   Lacoste  -  Inspiration viragos
Minden időszakra kitűnő virágos illat, amely ihletet nyújt olyan nőknek, akik beleszerettek az életbe. A függetlenség kivonata, amelyben a virágok ereje elbűvölően egyesül a meleg fával és az átkaroló pézsma-aromával. Ez az érdeklődést keltő és eredeti aroma minden nőt elvarázsol, bármely korú legyen is. Illatjegyei: gránátalma, szilva, mandarin, rózsabors, pünkösdirózsa, jázmin, tubarózsa, gyöngyvirág, szantálfa, vanília, írisz, pézsma.

FM 125.   Nina Rici  -  Nina viragos
A keringő szerelem fuvallata, amely a színes álmodozások világába vezet be. Finom, gyengéd, romantikus és egyaránt nagyon csábító illat. A vágyat átfonja az ártatlanság, a szexepilt a lányos kellem. Illatjegyei: mandarin, gardénia, zöldborsó, vaníliás orchidea, mandula, szerecsendió, szantálfa, pézsma.

FM 132.   Versace  -  Crystal noir viragos
Íme, a veszélyes és egyidejűleg exkluzív illat - mint az aranyláncra kötött fekete párduc. Az érzéki, elegáns és luxus nőknek dedikálva, akiknek kristálytiszta tekintete felhevíti a vágyakat és behatol a lélek legmélyebb zugaiba. Illatjegyei: gardénia, pünkösdirózsa, narancs, pézsma, alma, szantálfa, tubarózsa

FM 173.   Christian Dior  -  Hypnotic Poison keleties
Hipnotizáló kissé álomszerű keveréke a keserű mandulának, vaníliának, pézsmának, mohának és a Jacaranda fának

FM 174.   Lancome  -  Miracle viragos
Csodálatos illat magával ragad a mágiák világába. Neked varázsoltuk elő, friss liliom virágból, fréziából, magnóliából, és jácintból.

FM 177.   Giorgio Armani  -  Armani Mania keleties
Nehéz kiszabadulni az érzéki sáfrány, a tömjén, a Nehéz kiszabadulni az érzéki sáfrány, a tömjén, a vanília, a bergamott, a narancsvirág, a szegfű és pézsma illatából. Megőrülsz érte!
Vanília, a bergamott, a narancsvirág, a szegfű és pézsma illatából. Megőrülsz érte!

FM 180.   Emporio Armani  -  Diamonds viragos
Állítólag a gyémánt örökkévaló. Úgyszintén időfeletti ez a csábító illat melyben felfedezed a málna, a licsi, a frézia, a rózsa, a pacsuli, és vanília édes dallamát.

FM 181.   Moschino  -  I Love Love viragos
Őrült citrusok flörtölnek pajkos vörös ribizlivel, és vízi liliommal, miközben olyan illatot hoznak létre, melynek nem tudsz ellenállni. Ezt érezned kell!

FM 183.   Paco Rabanne  -  Black XS For Here viragos
Mi illik leginkább a "kis fekete bozontoshoz"? Kizárólag egy szexis aroma kompozíció a fekete hunyorvirág, rózsaszín bors, tőzegáfonya, massoia fa, pacsuli és vanília keverékéből.

FM 185.   Hugo Boss  -  Hugo XX fas
Hangsúlyozd ki a nemedet! Tüntess a nőiességeddel a licsi, az érzéki jázmin, a basmat rizs melódiájával.

FM 250.    Joop - Joop Thrill keleties
A liliom, a mimóza, az írisz, a vanília, a szantálfa és a friss őszibaracklé szívdobogtató aromája.

FM 251.    Ralp Lauren - Love Ralph Lauren fas
A kalábriai bergamott, a narancs, a borókabogyó, a ciprus és a mandula eleganciát sugárzó aromája.

FM 252.    Dior - Escale a Portofino citrus
A kalábriai bergamott, a narancs, a borókabogyó, a ciprus és a mandula eleganciát sugárzó aromája.

FM 253.    Escada - Magnetism keleties
A rózsa, a szantálfa, a pacsuli és az íriszgyökér rendkívül elragadó aromája.

FM 254.    Calvin Klein - One Summer fas
Az illatos menta, a zöld uborka, a görögdinnye és a malabár-kardamomum könnyed aromája.

FM 255.    Max Mara - Le Parfum fas
A szerecsendió, a damaszkuszi szilva, a rózsafa, a széles levelű hársfa, a csipkevirág és a rózsa lenyűgöző illatkombinációja.

FM 256.    Vera Wang - Vera Wang viragos
A mandarinvirág, a tündérkonty, a lótusz, a rózsa és a Martinique-szigeti selyemfa megihlető érzéki aromája.

FM 257.    Burberry - Burberry London keleties
Titokzatosságot sugalló parfüm, amely a természetes aromaösszetevők révén okoz meglepetést. Összetevői: százszorszép, rózsa, jázmin, pézsmagyöngyike és pacsuli.

FM 258.    Giorgio Armani - Onde Mystere keleties
A pézsmagyöngyike, az ámbra, a marokkói rózsa és a tömjén titokzatos, csábító illategyüttese.

FM 259.    Ralp Lauren - Notorious keleties
Egy igazán egzotikus parfüm, illatösszetevői: ibolya, pézsmagyöngyike, pacsuli, bazsarózsa, vanília és szegfűszeg örlemény.

FM 260.    Jil Sander - Soft Style citrus
A mandarin, az ibolya, a magnólia, a jázmin és a csipkevirág lágy, friss, csábító aromája.

FM 261.    Issey Miyake - Ieau De Issey viragos
Művészi virágkompozíció lótuszvirágból, csipkevirágból, ciklámenből, bazsarózsából, szegfűből és tubarózsából.

FM 262.    Calvin Klein - Eternity viragos
Elbűvölő, univerzális kompozíció; a csipkevirág, a mandarin, a zsálya, a gyöngyvirág, a körömvirág és a nárcisz vonzereje.

FM 263.    Gabriela Sabatini  - Gabriela Sabatini keleties
A jázmin, a tubarózsa, a gyöngyvirág, és a pézsmagyöngyike illata a citrusfélék és a trópusi fa aromáival keveredik.

FM 264.    Tommy Hilfiger - Dreaming for women viragos
Az édes őszibarack felejthetetlen kompozíciója a frézia, a tubarózsa, a hibiszkusz és a szantálfa mámorító illatával.

FM 265     Escada - Signature By Escada viragos
Romantikus illat, aminek a szíve a rózsa és a frézia virága keverve a narancs, a pacsuli és a pézsma illatával..

FM 266.     Guerlain - Jardins de Bagatelle viragos
A friss bergamot és a nerol elegáns kombinációja a magnólia és az ilang-ilang virágokérzéki illatával.

FM 267.    Christian audigier - Ed Hardy Love & Luck viragos
A bergamot, a vérnarancs, a jázmin, a szilvaés a feketeribizli energikus kombinációja a pézsma, a cédrusfa és a pacsuli mámorító illatával.

FM 268.     Lolita - Lempicka FeurDeDefendue viragos
Az ánizst, az édesgyökeret és az ibolyát a pacsuli, a vetiverfű, a labdanum gyanta, az ámbraés a tonkabab kifinomult aromájával kombináló gazdag kompozíció.

FM 269.    Clean - Original viragos
A liliom, a levendula, a vaníliavirág és a pézsma érzéki illatának kombinációja az enyhe mandarin, az édes vanília és a rózsabors fűszeres aromájával.

FM 270.     Lolita Lampicka - Si Lolita viragos
Elegancia egy csipetnyi extravaganciával: borsókavirág, bergamot, rózsabors, vaníliavirág, elemigyanta, tonkabab és pacsuli.

FM 271.    Gabriela Sabatini - Ocean Sun viragos
A zamatos papaya, kivi és gránátalma aromája keverve a vanília, a hibiszkusz, az orchideaés az ámbra kacérkodó illatával.

FM 272.    Puma - Flowing Woman viragos
A zamatos mandarin, a málna, a frézia, az ibolya, az írisz és a szantálfa által ihletett fiatalosés energikus eszencia.

FM 273.    Guerlain - Flowing Womaoman viragos
A magnólia, az ilang-ilang, az írisz és a szantálfa kiforrott, érzéki illata.

FM 274.    Chopard - Cascade viragos
Az orchidea, a rózsabors, a fa jegyek, azámbra és a pézsma mámorító, nőies aromája.

FM 275.    Sean John - Unforgivable viragos
A jázmin, a gyöngyvirág, a frézia és a ciklámen megnyerő kombinációja a bergamottal, a grépfruittal, az uborkával és az ámbrával.

 


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BladeWeb          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash