Advertisement

gyermek Klasszikus

 

Női Klasszikus Kollekció 15 ml, parfümolaj tartalom 20%

"Vigyél magaddal mindenhova"

Ár: 1750 Ft

FM 231.   Davidoff  -  Cool water Wave virag
A törékeny jégen lépkedsz, de a talpad alatt érzed a puha rózsa és jázmin szirmokat. Beveted magad a nagy hullámok közé, de megállítanak a finom vízililiomok. Tudod, hogy szeszélyes vagy, mégis biztos vagy benne, hogy csak ez az illat tükrözi vissza érzékenységed.

FM 232.   Estée Lauder  -  Pleasures virag
Minden lélegzetvételnél habzsolva kapkodod a finoman fehér liliom, pünkösdi rózsa, ibolya és Baie rózsa friss leveleinek legfinomabb illatát. Ez maga a végeláthatatlan kellemesség. Ne röppenj el pillanat, hisz oly gyönyörű vagy...

FM 233.   Elizabeth Arden  -  Sunflower citrus
Nem akarsz a jelenlegi divathoz alkalmazkodni, semmibe veszed az illem-szabályokat. Tisztában vagy a saját szükségleteiddel és tudod, hogy vágysz a fehér virágok és a vanília finom illatával feldúsított mandarin édes dallamára. De újra csak magadat választod. A szabadságot ...

FM 234.   Yves Saint Laurent  -  In love again virag
Ez a tiszta, természetes illat teszi, hogy rendkívül ellazultnak érzed magad. Gondolatban elrepülsz a virágzó Édenkert felé, ahonnan a gyengéd szellő elhozza neked a kedvelt tearózsa, tulipánok és íriszek illatát. Visszanyered önmagad.

FM 235.   Jill Sander  -  Stylessenee virag
Mindenki a Te stílusodat és eleganciádat csodálja. A nők irigykedve nézik, milyen bájosan kapcsolod össze az egyszerűséget az extravaganciával. Ők nem tudják, hogy a titkod a finom ibolya és frézia rafinált illatával átszőtt kardamon és narancslevél aromájában rejlik.

FM 236.   Estée Laduer  -  Pure White Linen virag
Úgy érzed, hogy finoman kiemelnéd nőiességedet? Jól döntöttél. Áraszd magad körül a narancs, grapefruit, thai liliom, gardénia és ibolya érzéki illatát. Oh, hirtelen milyen meleg lett a közeledben...

FM 237.   Christina Aguilera  -  Christina Aguilera keleties
Hagyd, hogy eléd tárjuk ennek a kompozíciónak zenei jellegét. Próbáld meg meghallani, mit súgnak a füledbe a pünkösdirózsa, fekete ribizli és vanília provokatív dallamai ... Felismered? Ez a dal Rólad és a Te fesztelen nőiességedről szól.

FM 238.   Chloé  -  Chloé virag
Eredeti csokor a narancsvirág, jácint, ylang-ylang virág, tubarózsa, jázmin, rózsa, és a szegfű virágaiból. Aki ezt használja, rendkívüli csábítóerő birtokába jut. Egy parfümcsepp és a csábító mosoly csodákra képes.

FM 239.   Burberry  -  The Beat virag
Ez a vibráló, intenzív illat meglepetésszerűen hat a nem szokványos írisz, ceyloni tea, cédrus és az erdei harangvirág kapcsolata által. Rajongsz érte! Neki köszönhetően tele vagy energiával, érzékeled különleges ritmusát. Megerősít abban, bármi történjék is, a játék folytatódik.

FM 240.   Ralph Wild  -  Ralph Lauren virag
Éppen most fedezted fel a titokzatos tisztást, ahol erdei szamóca terem. Csak nekünk van tudomásunk róla. Ott szedjük a legédesebb gyümölcsöket, melyekből ezt a csábító aromát nyerjük. Aah... Még egy csipetnyi meggyfavirággal, jázminnal és görögdinnyével fokozzuk a hatást.


:: Impresszum_:: Gyakori kérdések _Minden jog fenntartva © 2008 Készítette: BladeWeb          
Az oldal megtekintéséhez 1280x1024-es felbontás és Mozilla Firefox ajánlott és Flash Player is szükséges.          

Link firefox.hu flash