Welcome
Üdv a Friday Night Bites-on! Az oldal a "The vampire Diaries" c. nagysikerű sorozattal foglalkozik. Itt megtalálhatsz mindent, ami a sorozattal kapcsolatban érdekelhet. Olvasgass a sorozat szereplőiről, tölts le multimédiás anyagokat vagy böngéssz a galéria képei között. Ha már itt jársz írj véleményt a chatbe, a cikkek hozzászólás felületére vagy elérhetsz e-mailben is a dorisz_91@citromail.hu címen. Minden kritikát - legyen az jó vagy rossz - szívesen fogadok, ha a megfelelő hangnemben osztod meg velem. Az oldal 1024x768-as felbontásban működik a legjobban, mozilla firefox böngészőben. Ennyi lenne a közlendőm, érezd magad jól nálunk! A szerkesztő: Dorina
Family Sites

Még 5 hely szabad!
The Vampire Diaries
Elena egy autóbalesetben elvesztette szüleit. A szerencsétlenség után az élete teljesen a feje tetéjére fordult. Eltávolodott a barátjától és a környezetétől. Átértékelődött benne minden az eddigi életével kapcsolatban. Az élete már-már unalmasnak mondható, amikor új diák érkezik a Mystic Falls-i gimnáziumba. A neve Stefan Salvatore és Elena érzi, hogy merőben más, mint a többi diák... Nem is sejti mennyire...
Next on CW

Ep. 2x14 Crying Wolf
Premier(USA):2011 február 10.

Titkok és hazugságok - Stefan és Elena azt remélik, eltölthetnek végre egy romantikus hétvégét a Gilbert család nyaralójában a tónál.Jenna kételkedni kezd Alaric őszinteségében. Jules elmagyarázza Tylernek a Nap és a Hold jelentőségét, de kihagy egy nagyon fontos részletet. Damon megpróbál beszélni Elijahval, de az nem árul el neki semmi fontosat. Caroline és Jeremy segítségével, Bonnie új és megdöbbentő inormációkat csal ki Lukából. Végül Tyler párkapcsolati tanácsokkal látja el Mattet.
Chatbox
A chatbe ne reklámozz és ne káromkodj!Köszönöm:)

Affiliates
Felhívás
Szerkesztőket keresek! Nem várom el a html tudást! Főleg fordítókat illetve olyan embereket keresek akik napi híreket hoznának ;) Ha szeretnél csatlakozni a dorisz_91@citromail.hu e-mail címre írj szerkesztő témával.
Top Affiliates
How I met your mother
Site Stats
Szerkesztő: Dorina
Társszerkesztő(k): regita
Design: Dorina
Host: freeweb.hu
e-mail: dorisz_91@citromail.hu
Téma: The Vampire Diaries
Nyitás: 2010.11.15.
Főbb kreditek: TVDit
Látogatók:
Ez az oldal csak a saját, és a ti szórakoztatásotokra létezik. Semmilyen hasznom nem származik belőle az időtöltésen kívül. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármit lemásolhatsz. Az oldalon található cikkek az én munkáim, fordításaim! Kérdezz meg, mielőtt elviszed valamelyiket!
Toplisták
Believe.hu TopFanSites
KÖLTÖZÉS!
0 Comments Posted on 12 Feb 2011 by Dorina
Az oldal címe megváltozott! A partnereinknek üzenném, hogy majd írják át a címet http://fnb.atw.hu -ról http://vampired-daily.atw.hu-ra!

Hamarosan leveszem innen az oldal tartalmát, úgyhogy szokjatok át az új címre;) Sziasztoooook!

http://vampired-daily.atw.hu
http://vampired-daily.atw.hu
http://vampired-daily.atw.hu


Troix Magazine képek és interjú
0 Comments Posted on 10 Feb 2011 by DorinaKaterina Graham címlapot kapott a Troix magazinban. Valamint olvashatunk még egy egyoldalas interjút is vele,amiben Kat a kedvenc filmjeiről, az életéről és a tökéletes Valentinről beszél...

"Nagyon nehéz nem elámulni, ha találkozol a TVD egyik sztárjával, Katerina Grahammel, akiről 5 perc után stabilan állíthatjuk, hogy tipikus csaj. Ez a sokrétű szépség viszont nem csak egy csinos arc: nem csak Bonniet alakítja a sorozatban, énekel is (hamarosan megjelenik új albuma) és a divatimádata mellett a legédesebb lányok közé tartozik, akikkel találkoztam Hollywoodban. Ő egy pimasz boszorkány...!

Mivel foglalkozol most?
Énekelek és színészkedek.
Mi volt az a pillanat, amire nagyon büszke voltál?
Büszke vagyok rá, hogy a TVD tagja lehetek.
Milyen filmeket szeretsz és ezek befolyásolják e a szerepeid kiválasztását?
Szeretem az elgondolkoftató filmeket, mint az Inception és a Mátrix. Amikor szerepeket keresek, próbálok olyanokat kiválasztani, amik kihívást jelentenek számomra. Ez a két dolog összeköthető? Nem. Úgy nézem a filmeket, mint egy rajongó.
Kivel szeretnél filmet készíteni? Mi az álmaid szerepe?
Helena Bonham Carter a kedvencem. Edward Norton. Valami izgalmasat.
Mit szeretsz csinálni amikor egyedül vagy és van szabadidőd?
Dalszöveget írok, ruhákat készítek...valami kreítívat.
És a szerelem? Ki számodra az ideális férfi?
Nem beszélek a privát életemről, de nagyon boldog vagyok.
Ha egy híres emberrel lehetne randid kivel mennél, hová és miért?
Michael Jackson. Neverland és természetesen csak beszélgetni.
Kik a kedvenc zenei előadóid?
M.I.A; Gwen Stefani, John Lennon, Cella Cruz, Madonna, Janet.
Ki számodra a tökéletes Valentin?
Egy jó ember. Nem érdekel mennyi pénze van vagy hogy milyen a kocsija, de ha kedves és szeret engem az övé vagyok. És persze szórkoztatónak is kell lennie! Szeretek nevetni :)Julie Plec Interjú
0 Comments Posted on 08 Feb 2011 by regita
Julie Plec beszélgetett a Zap2It-tel a Tyler - Caroline - Matt szerelmi háromszögről.

Plec biztosított minket, hogy bár Tyler tényleg elszúrta, mikor habozott azon, hogy megmentse Carolinet és a vámpírok oldalára álljon a vámpír vs. vérfarkasok harcban, de azért ő mégsem olyan rossz.

"Emlékezz csak vissza, ő is szintén csak egy áldozat." - mondja. " Egy srác, aki még nem szokott hozzá, hogy megértse az érzelmeit - időközben felnevelkedett, közbejöttek az apjával kapcsolatos dolgok. Affajta tesztoszteron vezérelt macsó lett. - Össze van zavarodva. Eléggé eltévedt. Ez mind része az útjának."

Nehéz elképzelni, hogy a múlt heti epizód után - ahol Carolinet elrabolták és megkínozták Tyler farkas barátai - boldog lesz kettejük Valentin napja.

"Az biztos, hogy előttük még egy hosszú út áll." - mondta Plec. "Caroline egy olyan valaki, aki mindenbe mindent belead szívvel, bizalommal, és most úgy érzi, hogy a barátja elárulta, de másfelől Tyler is pontosan ugyan így érez. Itt egy srác, aki nem szokott hozzá, hogy törődjenek vele, sem ahhoz hogy ő törődjön az emberekkel. Szóval annyi biztos, hogy az árulás épp úgy fáj mindkettőjüknek."

Azért még minden remény nem veszett el velük kapcsolatban, de azért újjá kell építeniük a hajótörött barátságukat, mielőtt megint történne valami rossz dolog köztük. A dolgok sokkal nehezebbek lesznek.

"Mindketten gazdagabbak lesznek néhány igen megrázó tapasztalattal." - mondja Plec. "A műsor pusztán olyan emberekről szól, akik elérik, hogy lássák a másik oldalukat is. Azt mondani, hogy ők sosem fognak javítani a kapcsolatukon, igazságtalan lenne. Én abszolút azt hiszem, van még remény!"

Amint Tyler megtudja, hogy a holdkő a kulcsa az átok megtörésének... egy véres áldozattal egyetemben, természetesen neki is meg kell hoznia néhány fontos döntést.

"Határozottan meg fogja próbálni megakadályozni az átváltozásokat. Tylernek nem valami örömteli döntéseket kell majd meghoznia. Érteni fogod, hogy miért teszi, de nem fogod szeretni."

Mindenki a gondjaival küszködik, amíg Matt nyugodtan törölgeti a piszkos tányérokat a Grillben.

"Mélyen el fogunk merülni Matt világában. Matt ebben az évadban eléggé a háttérbe szorult, de azért közben ő is próbálta megérteni, hogy mi folyik körülötte, próbált törődni a kapcsolatával, de nem értett semmit. "

Most, hogy Tyler bent van a kutyaházban, Mattnak és Carolinenak lehet egy másik esélye egy igazi kapcsolatra. "Az utolsó epizódban igazán nagyszerű Matt-Caroline pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi. "TV Guide: A legjobb pillanatok
0 Comments Posted on 07 Feb 2011 by Dorina
A TVGuide összeálított egy listát a hét legjobb tv-s pillanataiból. A TVD is helyezést kapott. Mégpedig a 14. helyet a legjobb csókért.

14.A legjobb csók: Egy csomószor láttuk már Stefant póló nélkül. Most pedig nemcsak egy, hanem rögtön két jelenetet is láthattunk Damon fürdőszobás akcióiból.Az eheti epizód végén együtt fürdik legújabb barátnőjével Andievel. Damon megcsókolja Andie nyakát, majd meg is harapja, a lány vére pedig lassan végigcsorog a hátán.Eszméletlen!

(Fura, hogy pont ezt a jelenetet választották...Szerintem nem mindig a pucérkodásra kéne menni:D)

2x16 - The House Guest előzetes
0 Comments Posted on 07 Feb 2011 by Dorina
Megérkezett a 16. rész előzetese is, ami február 24-én kerül adásba.

A VALLOMÁSOK ÉJSZAKÁJA - Katherine idegesítő játszadozása mindenkit az őrületbe kerget, de Damon, Stefan és Elena egyetértenek abban, hogy csak ő ismeri Mystic Falls történetét, ami segíthet nekik életben maradni. Caroline új módot talál arra, hogy felhívja Matt figyelmét.Alaric meglepő vallomást tesz Jennának, csakúgy mint Katherine Damonnek. Stefan és Bonnie megpróbálják meggyőzni Jonast és Lukat, hogy érdemesebb lenne együtt dolgozniuk, ez azonban csak egy erőszakos összecsapáshoz vezet.

Design váltás
0 Comments Posted on 06 Feb 2011 by Dorina
Végre...sikerült összehoznom valami elfogadhatót! Régóta szenvedek már az új designnal, kb ötöt küldtem is a kukába. Remélem tetszik nektek is ;) Friss holnap várható, mert eléggé elvette az időmet az új külső készítése :(

Jah és a napokban új címe lesz az oldalnak ;) Ezért olvashatjátok a dobozka aljában h Vampired-daily!

Zenék
0 Comments Posted on 05 Feb 2011 by regita
Itt van a 13. epizódban hallható dalok címei:

Adele - Don’t You Remember
Alex Band - Only One
Hurts - Stay
Natasha Bedingfield - Strip Me
Ryan Star - Losing Your Memory

Crying Wolf: Preview
0 Comments Posted on 05 Feb 2011 by regita
Érdekes résznek tűnik. :)
<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next >>

Content Management Powered by CuteNews