Welcome
Üdv a Friday Night Bites-on! Az oldal a "The vampire Diaries" c. nagysikerű sorozattal foglalkozik. Itt megtalálhatsz mindent, ami a sorozattal kapcsolatban érdekelhet. Olvasgass a sorozat szereplőiről, tölts le multimédiás anyagokat vagy böngéssz a galéria képei között. Ha már itt jársz írj véleményt a chatbe, a cikkek hozzászólás felületére vagy elérhetsz e-mailben is a dorisz_91@citromail.hu címen. Minden kritikát - legyen az jó vagy rossz - szívesen fogadok, ha a megfelelő hangnemben osztod meg velem. Az oldal 1024x768-as felbontásban működik a legjobban, mozilla firefox böngészőben. Ennyi lenne a közlendőm, érezd magad jól nálunk! A szerkesztő: Dorina
Family Sites

Még 5 hely szabad!
The Vampire Diaries
Elena egy autóbalesetben elvesztette szüleit. A szerencsétlenség után az élete teljesen a feje tetéjére fordult. Eltávolodott a barátjától és a környezetétől. Átértékelődött benne minden az eddigi életével kapcsolatban. Az élete már-már unalmasnak mondható, amikor új diák érkezik a Mystic Falls-i gimnáziumba. A neve Stefan Salvatore és Elena érzi, hogy merőben más, mint a többi diák... Nem is sejti mennyire...
Next on CW

Ep. 2x14 Crying Wolf
Premier(USA):2011 február 10.

Titkok és hazugságok - Stefan és Elena azt remélik, eltölthetnek végre egy romantikus hétvégét a Gilbert család nyaralójában a tónál.Jenna kételkedni kezd Alaric őszinteségében. Jules elmagyarázza Tylernek a Nap és a Hold jelentőségét, de kihagy egy nagyon fontos részletet. Damon megpróbál beszélni Elijahval, de az nem árul el neki semmi fontosat. Caroline és Jeremy segítségével, Bonnie új és megdöbbentő inormációkat csal ki Lukából. Végül Tyler párkapcsolati tanácsokkal látja el Mattet.
Chatbox
A chatbe ne reklámozz és ne káromkodj!Köszönöm:)

Affiliates
Felhívás
Szerkesztőket keresek! Nem várom el a html tudást! Főleg fordítókat illetve olyan embereket keresek akik napi híreket hoznának ;) Ha szeretnél csatlakozni a dorisz_91@citromail.hu e-mail címre írj szerkesztő témával.
Top Affiliates
How I met your mother
Site Stats
Szerkesztő: Dorina
Társszerkesztő(k): regita
Design: Dorina
Host: freeweb.hu
e-mail: dorisz_91@citromail.hu
Téma: The Vampire Diaries
Nyitás: 2010.11.15.
Főbb kreditek: TVDit
Látogatók:
Ez az oldal csak a saját, és a ti szórakoztatásotokra létezik. Semmilyen hasznom nem származik belőle az időtöltésen kívül. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármit lemásolhatsz. Az oldalon található cikkek az én munkáim, fordításaim! Kérdezz meg, mielőtt elviszed valamelyiket!
Toplisták
Believe.hu TopFanSites
Interjú Katerina Graham-mel
K:Valaha elképzelted, hogy az hozza majd meg a hírneved, hogy egy boszorkányt játszol? Vagyis ez szerinted így van?

V:Úgy gondolom, hogy van sok különböző dolog, amiben az emberek vallásilag hisznek. Mindig is a karakterszínészek csodálója voltam, és ez nekem egy esély volt, hogy én is az legyek. Teljesen más vagyok az általam alakított karaktereknél, de azért imádom Bonnie-t alakítani, és szeretem a jelenlegi szereposztást, amivel dolgozok.

K: Ki a kedvenc boszorkányod?

V: Szeretem a boszorkányokat az Óz a csodák csodájából. Fiatalabb koromban imádtam a Sabrina a tini boszorkányt, és oda voltam Willow-ért a Buffy a vámpírok réméből. Ők normális boszorkányok voltak. Ez az amiért szeretem Bonnie-t alakítani. Ő teljesen normális.

K: Mik a terveid a Shrine partira vonatkozólag?

V: Csak ott akarok lenni és jól akarom érezni magam. Azt szeretném, hogy mindenki együtt legyen újévkor, és táncoljunk egy nagyot. A barátom, Cottrell Guidry is velem lesz, szóval biztosan megfog lepni egy új évi csókkal. Van egy pár ruhám amikben mehetnék, de még nem vagyok biztos a választásomban.

K: Előadsz majd valamilyen számot?

V: Valószínűleg egyet igen. Talán a "Sassy-t", vagy valamit az új lemezemről. Vagy talán valami exkluzívval lepem meg a többieket.

K: Hogyan kezeled ezt az egészet: éneklés, tv, filmek?

V: Éneklés és színjátszás: ez mind amit csinálok. Nem látok magam körül annyi barátot, mint amennyit szeretnék, de azt csinálom amit szeretek, és még akkora szerencsém is van, hogy meghívnak egy olyan helyre, mint a Shrine parti.

K: Vannak fogadalmaid 2011-re?

V:Egézségesebb leszek. Mert én útközben eszek, útközben élek. Ezt azt jelenti, hogy ha van időm, bármit képes vagyok megenni. Ezért szeretnék létrehozni egy étrendet és csak egészséges ételeket enni. Ez nagyon fontos lenne, különösen az én életstílusom mellett.

K: Mi lesz a következő lépés a karrieredben?

V: Nemsokára ki fogják adni az új filmemet (februárban), a Roommate-et és ez nagyon jó. Aztán még kijön a Honey 2. Plusz még ott van The Vampire Diaries és a CD-m, szóval elfoglaltnak tartom magam. Remélem, hogy majd többet utazhatok, és így találkozhatok az összes rajongómmal.

K: Mi az amit senki nem tud rólad?

V: Én valójában, egy nagyon ínyenc szakács vagyok. Beiratkoztam egy főzőiskolába, de nem fejeztem be a forgatások miatt, de szeretem a mediterrán és spanyol konyhát. Igazán jó Steak-et tudok készíteni. Volt érdekeltségem a főzésben, amikor a Megint 17-et forgattuk. Mi voltunk a legjobb vendéglátók a forgatáson. Sokat beszélgettem velük és megkérdezték tőlem, hogy amikor a szabadidőm engedi, tudnék-e velük főzni.
0 Comments
Posted on 30 Dec 2010 by regita
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews