Welcome
Üdv a Friday Night Bites-on! Az oldal a "The vampire Diaries" c. nagysikerű sorozattal foglalkozik. Itt megtalálhatsz mindent, ami a sorozattal kapcsolatban érdekelhet. Olvasgass a sorozat szereplőiről, tölts le multimédiás anyagokat vagy böngéssz a galéria képei között. Ha már itt jársz írj véleményt a chatbe, a cikkek hozzászólás felületére vagy elérhetsz e-mailben is a dorisz_91@citromail.hu címen. Minden kritikát - legyen az jó vagy rossz - szívesen fogadok, ha a megfelelő hangnemben osztod meg velem. Az oldal 1024x768-as felbontásban működik a legjobban, mozilla firefox böngészőben. Ennyi lenne a közlendőm, érezd magad jól nálunk! A szerkesztő: Dorina
Family Sites

Még 5 hely szabad!
The Vampire Diaries
Elena egy autóbalesetben elvesztette szüleit. A szerencsétlenség után az élete teljesen a feje tetéjére fordult. Eltávolodott a barátjától és a környezetétől. Átértékelődött benne minden az eddigi életével kapcsolatban. Az élete már-már unalmasnak mondható, amikor új diák érkezik a Mystic Falls-i gimnáziumba. A neve Stefan Salvatore és Elena érzi, hogy merőben más, mint a többi diák... Nem is sejti mennyire...
Next on CW

Ep. 2x14 Crying Wolf
Premier(USA):2011 február 10.

Titkok és hazugságok - Stefan és Elena azt remélik, eltölthetnek végre egy romantikus hétvégét a Gilbert család nyaralójában a tónál.Jenna kételkedni kezd Alaric őszinteségében. Jules elmagyarázza Tylernek a Nap és a Hold jelentőségét, de kihagy egy nagyon fontos részletet. Damon megpróbál beszélni Elijahval, de az nem árul el neki semmi fontosat. Caroline és Jeremy segítségével, Bonnie új és megdöbbentő inormációkat csal ki Lukából. Végül Tyler párkapcsolati tanácsokkal látja el Mattet.
Chatbox
A chatbe ne reklámozz és ne káromkodj!Köszönöm:)

Affiliates
Felhívás
Szerkesztőket keresek! Nem várom el a html tudást! Főleg fordítókat illetve olyan embereket keresek akik napi híreket hoznának ;) Ha szeretnél csatlakozni a dorisz_91@citromail.hu e-mail címre írj szerkesztő témával.
Top Affiliates
How I met your mother
Site Stats
Szerkesztő: Dorina
Társszerkesztő(k): regita
Design: Dorina
Host: freeweb.hu
e-mail: dorisz_91@citromail.hu
Téma: The Vampire Diaries
Nyitás: 2010.11.15.
Főbb kreditek: TVDit
Látogatók:
Ez az oldal csak a saját, és a ti szórakoztatásotokra létezik. Semmilyen hasznom nem származik belőle az időtöltésen kívül. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármit lemásolhatsz. Az oldalon található cikkek az én munkáim, fordításaim! Kérdezz meg, mielőtt elviszed valamelyiket!
Toplisták
Believe.hu TopFanSites
2x16 - The House Guest előzetes
Megérkezett a 16. rész előzetese is, ami február 24-én kerül adásba.

A VALLOMÁSOK ÉJSZAKÁJA - Katherine idegesítő játszadozása mindenkit az őrületbe kerget, de Damon, Stefan és Elena egyetértenek abban, hogy csak ő ismeri Mystic Falls történetét, ami segíthet nekik életben maradni. Caroline új módot talál arra, hogy felhívja Matt figyelmét.Alaric meglepő vallomást tesz Jennának, csakúgy mint Katherine Damonnek. Stefan és Bonnie megpróbálják meggyőzni Jonast és Lukat, hogy érdemesebb lenne együtt dolgozniuk, ez azonban csak egy erőszakos összecsapáshoz vezet.
0 Comments
Posted on 07 Feb 2011 by Dorina
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews