Hírek

A tíz kedvenc számunk
2015.08.24. napján gépelte: Lindsay
A társszerkesztőmmel gondolkodtunk, és nagy nehezen sikerült megalkotnunk ezt a tízes toplistát, ami a kedvenc számainkat tartalmazza a Fall Out Boy-tól.

Lindsay listája:
1. Irresistible
2. My Songs Know What You Did in the Dark
3. The Phoenix
4. I Don't Care
5. Thnks fr th Mmrs
6. Immortals
7. This Ain't a Scene, It's an Arms Race
8. Just One Yesterday
9. Dance, Dance
10. A Little Less Sixteen Candles, a Little More 'Touch Me'

Sarah listája:
1. Thnks fr th Mmrs
2. I don't care
3. Twin Skeleton's (Hotel in NYC)
4. Where Did the Party Go
5. The Phoenix
6. My Songs Know What You Did In The Dark (Light 'Em Up)
7. Death Valley
8. 20 Dollar Nose Bleed (feat. Brendon Urie from Panic! at the Disco)
9. (Coffee's for Closers)
10. Uma Thurman
Társszerkesztő
2015.08.24. napján gépelte: Lindsay
Mostantól egy másik szerkesztő, Sarah is segít majd abban, hogy minél hamarabb elérjenek hozzátok a legfrissebb hírek. :) Mivel ő sokkal jobban mozog az angol nyelv területén - főleg ami a hallás utánit illeti -, a hosszabb lélegzetvételű interjú- és videófordítások az ő szorgos keze munkáját dicsérik majd. :)
Pete Wentz fia egy éves lett
2015.08.20. napján gépelte: Lindsay
A basszusgitáros második kisfia, Saint Lazslo ma töltötte be az első életévét. A zenész ennek alkalmából az alábbi rövid üzenetet írta ki az Instagramjára:

Alig tudom elhinni, hogy ez a nindzsateknős egy éves lett. Eddig ez egy fantasztikus utazás. Te vagy a legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam, és tiszta fény vagy. Boldog születésnapot a kedvenc egy évesemnek, és köszönöm Meagan Campernek, hogy ő a valaha volt legjobb anyuka!

Valamint az alábbi képet posztolta még ki ehhez, ahol a fia és a barátnője, az üzenetben is megemlített Meagan Camper szerepel:

Újabb feldolgozás a láthatáron
2015.08.20. napján gépelte: Lindsay
A srácok már tavaly is közreműködtek egy Disney-s produkció, a Hős6os (Big Hero 6) filmzenéjében. Akkor ugyebár egy általuk írt szám, az Immortals került a lemezre, és az előzetesekben is előszeretettel használták azt a dalt.
Most viszont egy feldolgozást készítettek a legújabb, szám szerint harmadik We Love Disney koronghoz, amelyen nevesebb előadók által szólalnak meg azok az ismert dallamok, amiken felnőttünk. A bandától A dzsungel könyvéből ismert I Wanna Be Like You című számot hallhatjuk majd, ami a mese magyar verziójában Egy ilyen klassz majom embernek való címen futott. A korong október 30-án fog megjelenni, és én már kíváncsian várom, hogy Patrick hogyan küzdött meg a feladattal. :)
Addig is azoknak, akik nem ismernék ezt a fülbemászó nótát, itt van az eredeti, meséből ismert szám, dalszöveggel együtt:

Hamarosan...
2015.07.12. napján gépelte: Lindsay
Az oldal hamarosan ismét aktív lesz, és érkezem majd a friss hírekkel. ;)
American Beauty/American Psycho bemutató koncert
2015.03.15. napján gépelte: Lindsay
A banda még két hónappal ezelőtt, január 24-én adott egy koncertet a szülővárosukban, Chicagóban, ahol a már megszokott számok mellett előadták az Irresistible-t, az Immortalst, a The Kids Aren't Alrightot, az American Beauty/American Psycho-t, az Uma Thurmant és a Centuriest a legújabb albumukról.
Erről az eseményről a banda fotósának, Jack Edingernek hála készült 24 fotó, amiket feltöltöttem a galériába. Kattintsatok itt valamelyikre, hogy eljussatok a felvételekhez:


Valamint kaptunk egy videót is, ami a koncert pillanatait idézi, és ami alatt a Centuries szól. A srácok a hivatalos oldalukon még ezt tették hozzá a posztjukhoz:

Mindenkihez jusson el ez az üzenet, akik eljöttek velünk Chicagóba megünnepelni az American Beauty/American Psycho megjelenését; viszontszeretünk benneteket. Találkozzunk legközelebb július 11-én, a többi rajongónkkal pedig majd idén nyáron, a Boys of Zummer turnénk során.


Forrás: FallOutBoy.com

Pete Wentz a hajszínváltoztatáson gondolkodik
2015.03.14. napján gépelte: Lindsay
Azok számára, akiknek nem igazán nyerték el a tetszését a basszusgitáros szőke fürtjei, jó hírrel tudok szolgálni. Pete az alábbi üzenetet osztotta meg rajongóival a népszerű közösségi oldalon:


"Szerintem talán a japán turné lesz az utolsó, ahol Barbie Pete leszek. Talán ez fogja lezárja a szőkeségem."

Ezek alapján lehetséges, hogy a japán Punkspring fesztivál közönsége lesz az utolsó március végén, akik kedvencünket még a mostani hajszínével láthatják. És hogy vajon milyen színű séróval rukkol majd elő legközelebb? Még nem tudjuk. Lehet barna, vörös, fekete, de akár még kék is. Csak egy valamiben reménykedjünk: hogy nem borotválja le a feje tetejét.

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews