Hírek

A The Voice fináléjában
2014.12.26. napján gépelte: Lindsay
December 16-án a srácok a The Voice ezévi szériájának legutolsó részében léptek fel, a döntős Matt McAndrew társaságában, és közösen adták elő a Centuries-t. Szerintem igen jó hangja van a srácnak, jól illet Patrick mellé, bár néha kicsit elnyomta a frontembert. Sajnálom, hogy végül nem ő került ki a műsor győzteseként.


És a hivatalos Twitter oldalon keresztül egy képet is kaptunk, ahol a Fall Out Boy tagjai pózolnak a sráccal együtt, aki természetesen kimagaslik közülük.

Boldog karácsonyt!
2014.12.24. napján gépelte: Lindsay
Minden kedves, az oldalra feltévedő látogatómnak szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni! :) Remélem, hogy az ünnepre való készülődés minél kevesebb veszekedéssel járt együtt, és hogy mindenki azt találta a fa alatt, amit szeretett volna; hogyha valaki valamelyik Fall Out Boy-ra lelt rá alatta, akkor kérem, küldjön róla egy fotót, hadd örvendezzük vele együtt mi is! :P

Koncertes képek
2014.12.22. napján gépelte: Lindsay
A srácok jó pár koncertet lezavartak az elmúlt hetekben, és szokásukhoz híven mindegyik helyszínen készítettek magukról és a jelenlévő közönségről egy fotót, melyeket most elhoztam nektek. A városok az alábbiak voltak: McAllen, Columbus, Milwaukee, Dallas, Reno és St. Petersburg.

American Beauty/American Psycho videóklip
2014.12.22. napján gépelte: Lindsay
Mint azt a srácok már beharangozták, megérkezett a legújabb videóklip az American Beauty/American Psycho című számhoz. A banda tagjai csak a legvégén tűnnek fel pár másodperc erejéig, és onnantől kezdve kissé a dal is más, mint azt anno Zane Lowe műsorában hallhattuk: Patrick még vokálozik egy kicsit. Na, de nem húzom tovább az időtöket, nézzétek meg!


A története a klipnek a következő: van egy kissrác - aki az albumborítóról lehet ismerős a számunkra, és aki az amerikai pszichopatát szimbolizálja -, aki össze akar törni egy szép zenélődobozt egy kalapáccsal. Erre viszont nem képes, mivel megjelenik előtte egy szépséges balerina - aki ugye az amerikai szépség megtestesítője. A kölyök elszalad és elbújik, a balerinát pedig kigyúrt férfiak veszik körbe, akiknek az a céljuk, hogy elpusztítsák őt. Minden egyes ütést, amit a táncos mér a támadóira, a srác is érzi. A végén a lány legyőzi az ellenfeleit, és a fiú összerogy. Aztán jön mind a négy tagja a Fall Out Boy-nak - takarítószemélyzetisnek öltözve -, és félrehúzzák a férfiakat. Ezután a balerina lecsukja a zenélődoboz tetejét, és elszalad.
Aztán, ahogy azt már a bandától megszoktuk, a legvégén a klipnek ismét megjelenik egy kölyök - ezúttal baseballütővel - aki szintén a dobozkára pályázik. Ó, srácok, miért csináltok ilyen folytatásosnak tűnő videóklipeket?
És ami még feltűnt, hogy az eleje és a vége megegyezik, pontosabban az, ahogy a balerina elszalad a dobozkától.

Bevallom őszintén, hogy nekem első megnézésre nem nyerte el a tetszésemet, de minél többször megnézem vagy meghallgatom, annál inkább kezdem elfogadni, hogy szeretett bandám változik. De ez a természetes, nem lehet leragadni egy stílus mellett. Kíváncsian várom, mivel rukkolnak elő legközelebb! :)
Dalszöveg a The Kids Aren't Alrighthoz
2014.12.22. napján gépelte: Lindsay
Mint azt már megszokhattátok, minden új szám megjelenése után elhozom nektek a dalszöveget is. Most sincs ez másként, úgyhogy a továbbra kattintva megnézhetitek, miről is van pontosan szó a The Kids Aren't Alrightban.
Tovább a teljes cikkhez>>
The Kids Aren't Alright
2014.12.15. napján gépelte: Lindsay
A mai reggel folyamán ismét napvilágot látott egy új szám a legújabb albumról, ami a The Kids Aren't Alright címet viseli. Nem is húzom tovább az időt felesleges fecsegéssel, hallgassátok meg!


Bevallom őszintén, hogy már elég hosszú ideje sóvárogtam egy lassú Fall Out Boy dal iránt - főleg a legutóbbi kislemez után -, és most úgy tűnik, hogy imáim meghallgatásra találtak. :) Az új számot remekül összedobták, bár az igazi dobot még mindig hiányolom belőle. Patrick tőle kevésbé megszokott, lágy hangon énekel, de azért van, ahol belead mindent, és néhol természetesen nehéz kihallani, hogy vajon miről is dalolhat. Úgy érzem, hogy ezzel helyretettek bennem mindent, amit az előző számukkal elrontottak, de azért még reménykedem benne, hogy valami igazán rockosat is hallhatunk majd tőlük. :)

És utoljára még annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy a szám megjelenés után két, a bandához köthető kifejezés is trend lett a Twitteren, a #FallOutBoyABAP, valamint a The Kids Aren't Alright. :)

Este American Beauty/American Psycho videóklip
2014.12.15. napján gépelte: Lindsay
A fiúk a hivatalos Twitter oldalukon keresztül bejelentették, hogy az esti órákban meg fog jelenni az American Beauty/American Psycho-hoz készült videóklip. Hogy fokozzák az izgalmat, két képet meg is osztottak velünk, ami alapján már biztos, hogy a videóban lesz egy balerina, aki nyilván az amerikai szépséget hivatott szimbolizálni.<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews