Hírek

Pete Wentz mélyenszántó gondolata
2014.12.02. napján gépelte: Lindsay
November 25-én Pete egy igen komoly hangvételű bejegyzést tett közzé a blogján "Benne vagy a gondolataimban" címmel, amit most lefordítva elhoztam nektek.

Apaként el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha elveszíteném valamelyik fiamat. Így nem. Nem tudom elképzelni, milyen érzés lenne, és a szomorúságot és a dühöt sem. Egy országként jobban kell csinálnunk. Ez így nincs rendben. A status quo nincs rendben. Muszáj kemény beszélgetéseken átesnünk. Muszáj változtatnunk, hogy ez ne történjen meg még egyszer. Muszáj jobbnak lennünk.

Utánanéztem egy kicsit a dolgoknak, és mint kiderült, 2011 karácsonya környékén Pete barátnője, Meagan Camper elvetélt, így nyilván ennek kapcsán adta ki magából azt, amit gondol.

Saját fordítás! | Forrás: PeteWentz.com

Patrick Stump a The Voice-ban
2014.12.02. napján gépelte: Lindsay
Mint azt már november 23-án is írtam, Patrick a The Voice című műsorban vendégeskedett, mint Adam Levine tanácsadója. Együtt segítettek az énekeseknek, hogy minél jobb produkciót tudjanak nyújtani.
A YouTube-on két videót találtam, ami erről a részről szól. Az egyikben a négy mentor (Adam Levine, Gwen Stefani, Pharrell Williams és Blake Shelton), valamint a segítőik (Patrick Stump, Christina Aguilera, Diana Ross és Colbie Caillat) beszélnek arról, hogy milyen volt együtt dolgozni, mit kedvelnek a The Voice-ban, miért akartak ebben részt venni, és hogy mit adnak majd a saját csapatuknak.


A második videóban pedig azt hallhatjuk, ahogy újdonsült apukánk tanácsokat ad az egyik fellépőnek, hogyan kellene énekelnie.

American Beauty/American Psycho
2014.11.25. napján gépelte: Lindsay
A tegnapi nap folyamán ismét az elsők között hallgattuk meg a társszerkesztőmmel, Freya-val a legújabb számot a BBC Radio 1-on. A dal az American Beauty/American Psycho nevet kapta, és mint utóbb kiderült, az albumnak is ez lesz a címe. A kislemez hivatalosan december 8-án fog megjelenni, a teljes lemez pedig 2015. január 20-án. És az sem meglepő, hogy az este folyamán trend lett a #FallOutBoyABAP kifejezés a Twitteren.
Nos, nem is húzom tovább az időtöket a szövegeléssel, következzék a szám:


Bevallom őszintén, nekem nem nyerte el túlzottan a tetszésemet. Nem erre számítottam. Tudtam, hogy más lesz a hangzása, mint az eddig megjelent daloknak, de ekkora különbségre nem gondoltam. Kissé túl van pitchelve, gitárt alig hallani benne, és inkább a pop műfajába lehetne besorolni. De azért kíváncsian várom a januárban megjelenő új albumot, és remélem, hogy ennél sokkal jobb dalok is helyet kapnak majd rajta. Hiszen nem lehet minden ugyanolyan jó, és nem is tetszet mindig minden mindenkinek.

A szám premiere után kaptunk egy új képet is a srácokról, ami a Twitter oldalukon került megosztásra:


A továbbra kattintva pedig megtekinthetitek az American Beauty/American Psycho dalszövegét!
Tovább a teljes cikkhez>>
Patrick Stump a The Voice-ban fog szerepelni
2014.11.23. napján gépelte: Lindsay
A pénteki nap folyamán lett közzétéve a hivatalos Twitter oldalon az alábbi üzenet:


"Mindenki nézze az NBC The Voice nevű műsorát hétfő este, ahol Adam Levine csapatának Patrick Stump lesz a tanácsadója."

Ez azt jelenti - ha a számításaim nem csalnak -, hogy a műsor magyar idő szerint 13:00-kor lesz látható. Valamint, a fenti szöveg mellé még kaptunk egy képet is, ahol a műsor stúdiójában a két népszerű előadóművész egymás mellet ücsörög, valószínűleg éppen az egyik versenyzőt hallgatva.

Új kislemez!
2014.11.23. napján gépelte: Lindsay
November 20-án, három napja kelt szárnyra az a hír a Twitteren, miszerint holnap hallható lesz a vadonatúj kislemez a BBC Radio 1 csatornáján, Zane Lowe műsorában. Tehát ugyanott, ahol két hónappal ezelőtt a Centuries is először megjelent.
A műsorvezető ezt írta ki a közösségi oldalára:

"Hétfőn, angliai idő szerint 19:30-kor elérkezik a világpremierje az új Fall Out Boy kislemeznek. Csak a BBC Radio 1-on."

Ebből tehát kiderült, hogy magyar idő szerint 20:30-kor lesz érdemes felkeresni a BBC Radio 1 honlapját, ha az elsők között szeretnénk élvezni az új dalt.
A rajongók kérdéseire, miszerint az új albumon is helyet kap-e majd a szám, valamint hogy mi lesz a címe, a srácok így válaszoltak:


"Igen, rajta lesz az új albumon (hamarosan több információt is kaptok majd), és meg kell várnotok a hétfőt, hogy megtudjátok a címét!"

Nos, tűkön ülve várjuk már az új alkotást, ami elméletileg más lesz hangzásilag, mint az eddig megjelentek.
Kulisszák mögötti képek
2014.11.23. napján gépelte: Lindsay
Összesen százharmincnyolc kulisszák mögötti kép került feltöltésre a galériába, amik az alábbi videóklipek forgatási felvételeit tartalmazzák: My Songs Know What You Did In The Dark, The Phoenix, Just One Yesterday, Where Did The Party Go, Death Valley, Miss Missing You, Save Rock and Roll és Centuries.

Remixelt himnusz
2014.11.09. napján gépelte: Lindsay
Az együttes igen nagy figyelmet szentel a szülővárosa világhírű kosárlabdacsapatának, a Chicago Bulls-nak. Ez legutóbb abban nyilvánult meg, hogy napvilágra hoztak egy remixelt verziót a sportegyesület himnuszából, az Only the Bulls-ból.


"Remixeltük a Chicago Bulls himnuszát, az "Only the Bulls"-t, és a közeli barátunk, Lupe Fiasco is csatlakozott hozzánk. Hallgassátok meg itt: youtu.be/fICWCwyG4iY!"

Aki nem tudná, hogy kicsoda a tweetben megemlített személy, annak elárulom, hogy Patrick szólókarrierje alatt a Soul Punkról megjelent első kislemez a This City remixelt verziója volt, melyben a rapper Lupe Fiasco is közreműködött.

Ennyi bevezető után pedig következzék a szám:

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews