Hírek

Immortals a Jimmy Kimmel Live!-ben
2014.11.04. napján gépelte: Lindsay
A banda hivatalos Twitter oldalán tegnap közzé lett téve, hogy szokásukhoz híven ismét fellépnek majd Jimmy Kimmel műsorában, ezúttal az Immortals-zal.


"Először játsszuk a televízióban az Immortals-t, a Disney új filmjének, a Hős6os-nak a betétdalát! Nézd a Jimmy Kimmel Live!-et az ABC csatornáján!"

Bevallom őszintén, féltem ettől az előadástól az Ellennél tett látogatás után, de szerencsére kellemesen csalódtam, sőt, meglepődtem. :) Régen voltak már ennyire jók élőben, úgyhogy büszke vagyok a srácokra! Igazán rockos a hangzásuk, Patrick végre rendesen bemelegített az éneklés előtt, és nem utolsósorban visszavette a fedoráját - talán ebben van az ereje? :P Valamint, az az elhivatott csillogás a friss apukánk szemében felbecsülhetetlen. :)
A legelső versszakát megváltoztatták a dalnak, de még így is minden rendben volt vele. Most így szólt:

"I tell my love to take it, take it easy on you.
But I’m not making any p-promises to you.
Too many war wounds and not, not enough wars.
Too many rounds in the ring, but no settled score."

De ne jártassam tovább a számat, hanem jöjjön végre a videó:


És ezek után reménykedjünk benne, hogy Jimmy Kimmelnél továbbra is jó fellépéseik lesznek a fiúknak. :)
A kulisszák mögött: Centuries
2014.11.04. napján gépelte: Lindsay
A Honda Stage YouTube oldalára felkerült a Centuries kulisszák mögötti videója, amiben Pete és Patrick mesélnek az élményeikről, valamint bevágott jeleneteket is láthatunk a forgatásról, a végén pedig Joe is szót kap pár mondat erejéig. :)

Ellen Degeneresnél
2014.11.04. napján gépelte: Lindsay
A srácok október 29-én a népszerű amerikai műsorban, a The Ellen Showban léptek fel.

Véleményem a Centuries videóklipről
2014.11.04. napján gépelte: Lindsay
Hamarosan...
Az Immortals dalszövege
2014.11.04. napján gépelte: Lindsay
Meghoztam az október 13-án megjelent Immortals című szám dalszövegét, remélhetőleg pontosan. Ha kíváncsi vagy rá, kattints a továbbra! :)
Tovább a teljes cikkhez>>
Immortals & Centuries
2014.10.30. napján gépelte:
A YouTube-on Október 13-án látott napvilágot a dal. Ebben a videóban is megjelennek a fiúk, de a lényeg inkább a zenére helyeződik.

Immortals

Azóta megjelent a Centuries-hez tartozó videóklip is, melyben visszanyúlnak a régi időkhöz. Rómainak tűnő színhelyen gladiátoroskodnak.

Centuries
Patrick Stump apa lett!
2014.10.16. napján gépelte: Lindsay
A tegnapi nap folyamán Patrick felesége, Elisa Yao életet adott első közös fiúgyermeküknek. A picit Declannek nevezték el, ami ír eredetű, és jósággal telit jelent.
A megtiszteltetés, hogy elsőként oszthatta meg a hírt, a népszerű show-asszonyt, Ellen Degenerest érte. Ő írta ki az alábbiakat a Twitterére:


"Fiú lett! Valójában ő egy Fall Out Boy. Gratulálok, Patrick Stump és üdvözlöm a gyerekedet, Declant! Két hét múlva találkozunk!"

És szintén a műsorvezetőnek köszönhetjük, hogy megkaptuk az első képet is a kicsiről.


Tényleg nagyon aranyos a pici. :) Sok boldogságot és kitartást kívánunk Patricknek és a feleségének, valamint egészséget Declannek! :)

Forrás: MTV.com

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews