Hírek

Új szám a láthatáron?
2014.10.09. napján gépelte: Lindsay
A Walt Disney Stúdió alkotásának, a Big Hero 6-nek kijött a legújabb előzetese, amelyben egy olyan szám hallható, ami akár egy Fall Out Boy dal is lehet. A hivatalos IMDb-s oldalon fel van tüntetve a banda, mint közreműködő előadó a zenei albumon, de ez azért is lehet, mert egy korábbi bemutatóban az ott megnevezett szám, a My Songs Know What You Did In The Dark is szerepelt.
Hallgassátok meg, és reménykedjünk, hogy hamarosan a srácok is mondanak majd ezzel kapcsolatban valami hivatalosat. :)


Forrás: AltPress.com
Új fotósorozat
2014.10.07. napján gépelte: Lindsay
Kaptunk két új képet, amit nemrég Jade Ehlers készített a fiúkról, és ezek fel is kerültek a galériába.

Back to Earth
2014.10.03. napján gépelte: Lindsay
A srácok barátjának, Steve Aoki-nak megjelent a legújabb albuma, a Neon Future I. A lemezen egy szám erejéig a Fall Out Boy is közreműködött, amelynek a Back to Earth a címe. Aki járt moziba a nyáron, az a Step Up legújabb részében, az All In-ben is hallhatta. Aki szeretné megszerezni, annak itt a link az iTunes-hoz: katt!

Szavazz a Fall Out Boy-ra!
2014.10.03. napján gépelte: Lindsay
A bandát két kategóriában is jelölték az idei MTV EMA-n, amely Glasgow-ban kerül majd megrendezésre, november 9-én. Az egyik kategória a legjobb alternatív (Best Alternative), ahol az ellenfeleik között Lana Del Rey, Lorde, a Paramore és a Thirty Seconds to Mars szerepel, a másik pedig a legjobb világszínpad (Best World Stage), ahol rajtuk kívül még Afrojack, B.O.B., Ellie Goulding, Enrique Iglesias, Flo Rida, Hardwell, az Imagine Dragons, a Kings of Leon, a Linkin Park, Nicole Scherzinger, Pharrell Williams, a Simple Plan és a The Killers küzd a díjért.
Szavazz a fiúkra, hogy újabb díjakkal gazdagodhassanak! :) Kattints ide:

Best Alternative | Best World Stage

Az oldal galériája
2014.09.30. napján gépelte: Lindsay
Létrehoztam egy galériát az oldal számára, ahová a honlaphoz szükséges és a srácokhoz kapcsolódó képek fognak felkerülni. Az elmúlt napokban tizenegy külföldi újság borítója, egy fotózás, egy fellépés és tizenegy albumborító lett feltöltve.
Az itt található képek mindegyike egy-egy albumba fog elvezetni.

A pelenkázás bajnoka
2014.09.26. napján gépelte: Lindsay
Bár Pete Wentz nemrég született kisfia még túl fiatal ahhoz, hogy értse az édesapja foglalkozását, a Fall Out Boy basszusgitárosának idősebb fia, Bronx tudja, mit csinál a zenész - és nem nyűgözte le.
"Eljön velünk a koncertjeinkre, de én is ugyanezt tettem gyerekként: elkísértem az édesapámat a munkahelyére, ami a nap végére már Apa munkájává vált - így, nagybetűvel" - mondta Pete a PEOPLE-nek az iHeartRadio zenei fesztiválján Las Vegasban. - "Nem vagyok más, csak az apja. Azt, hogy az emberek le akarnak fotózkodni velem, nevetségesnek tartja."
Még azt is hozzátette, hogy az ő öt és fél éves fiát teljesen hidegen hagyja az édesapja rocksztár státusza.
De Pete-nek nem csak a zene az erőssége. Ha sportág lenne a pelenkázás, és trófeát osztogatnának érte, ő lenne az abszolút bajnoka - viccelődött a basszusgitáros.
"Remek vagyok a pelenkázás terén" - mondta. - "Nagyon sok mindenből áll össze, de a legfontosabb, hogy mennyire vagy gyors."
Mivel már második alkalommal végzi el az apai teendőket, Pete úgy gondolja, felkészült mindenre, amivel szembetalálhatja magát.
"Ismerem a szakaszait, tudom, hogy változnak. Olyan ez, mint a hullámvasút; egyszer fent vagy, egyszer lent, de sosem esel ki a szerepedből" - magyarázta.

Saját fordítás! | Forrás: People.com

"Emlékezz rám évszázadokon keresztül"
2014.09.26. napján gépelte: Lindsay
Előző héten kedden, szeptember 16-án felléptek a fiúk Jimmy Kimmel műsorában, ahol életükben először előadták a Centuries-t. Az előadás fantasztikusra sikeredett! A srácok beleadtak mindent, Patrick pedig úgy pörgött, mint szinte még soha.

Most jöjjön pár érdekesség az előadással kapcsolatban:

Patrick édesanyjának, Patriciának nemrég volt a születésnapja, és ő volt olyan kedves, hogy felköszöntötte a gitárjára írt üzenettel. :)

Ha jól megfigyeljük Andy-t, észrevehetjük, hogy a rövidnadrágján az a minta látható - körben egy hangjegy áthúzva -, amelyik Courtney Love jelképévé vált a Save Rock and Roll érához készült videóklipekben.

Úgy látszik, a két gitáros szeret összeöltözni, hiszen Pete és Joe ugyanazt a pólót viselték.

<< Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő >>

Content Management Powered by CuteNews